forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oha artık llama, sen bırak izlemeyi bu diziyi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: bu cocugu neden yok etmeye çalışıyorlar bilen varmi John Connor gelecekte makineler dünyayı ele geçirdikten sonra insan direnişin başına geçecek kişi. Skynet'de orda yenemiyoz geçmişte yenelim diye Terminator'ler gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dalga geçiyordur herhalde ya. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 forgiver said: oha artık llama, sen bırak izlemeyi bu diziyi artık du yaa daha ilk bölümdeyim ale ale : )) tamam şimdi öğrendim ilk bölümü bitirdim anladım liderlik olayı insancıklara falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 terminator 1-2-3, arnold filan onları hiç hatırlamıyor musun astalavista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi yok valla hatırlamıyorum başladım şimdi onlarıda indircem bi daha izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eheh bende öyle yapmıştım bu diziden gaza gelip lan ilk defa bir dizi/film serisi hakkında artislik yaptım, izleyince oluyormuş demek ki tşkler llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vayyyy : )) neyse olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 o diil de millet lcd tvsinde HD yayın izlerken biz hala analog yayında bitarafımztar yarışmaları izliyoruz ya ona yanıyorum.. ben bunu farkettim yeni sezonu izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 3 senedir farketmen gerekiyodu be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 iide yeni sezonda hd ibaresi çıkıyor köşede, geçen sezonda yoktu böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ep 2-2 ben t-1001 sanmıştım adamla yer değiştireni, ona uygun beden mi hazırlamışlar hemen anlayamadım. biraz iğreti olmuş sanki ama neyse. bir de ambulans şöförünü diziden mi çıkarıyorlar anlayamadım ama geri döner herhalde bir şekilde. yalnız t-1001 tek başına maşallah skynet'i kuracak bu gidişle, skynet nihayet iyi bir strateji bulmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 benim izlediğim 1. sezon bölümlerinde de var HD logosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 spo civa robot ftw=) cacık olmaz camerondan, sadece arada sapıtır falan kötü olur o zaman izlenir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Spo T-1001 iş başında bu bolum biraz durgun geçti gelecek bölümde neler olacak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bu t-1001 geyigini nerden çıkardınız ? bi yerde mi okudunuz ? yoksa t-1000 vardı filmde bu biraz gelişmiştir 1001 olsun mu dediniz lo :D çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Senaristlerin kendi diyorlar robota t-1001 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hee, tmm o zaman ben okumam sağda solda yazı felan da, sadece diziyi izliyorum, dizi içinde geçti de ben mi kaçırdım yoksa diye şüphe etmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 birinci sezonu bitirdim şimdi güzel bitirmişler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oha ikinci sezondaki giriş parçası ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Llama said: oha ikinci sezondaki giriş parçası ne ? Samson & Delilah - Shirley Mason Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ki isalla neden shirley manson onuda farketmişsinizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 son bölümde duvarda ne yazıyordu ? şimdi okumayım geriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Greenway P. alto Drb Sherman Alpine Fields 0419100644 sol taraf okunmuyor ama adres gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cem yılmazın filmindeki gibi. "abi bir robot, ayda, birinsana aşık olur.. nasıl abi hemen çekeriz dimi?" Binbir romantik zırvadan kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, robotla john connor aşık oluyo. yok artık yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar