Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 son 3 bolum o kadar kotuydu ki (e08 biraz iyidi) tum konsepti, diziyi bitiriyorlar. allahaskina gelecekten gelen robotlar, birkac yil icinde gerceklesecek kiyamet gunu, biri robot diger ikisi her an olum tehdidinde 3 kisinin hayat mucadelesi gibi bir konuyu bu sekil absurd psiko ruyalar, emoluk, salak salak drama ile isliyorlar anlamiyorum. ustune ustluk bunu ayni sekilde robota da uyguluyorlar. tamam sonucta konsept kisitli, cok genis degil. oturur %75 aksiyon dosersin geri kalan %25 e connor'larin drami felan durgun islersin gayet guzel ilerler. ama %90 connor drami %5 robot drami ve geri kalan %5 aksiyon yaparsan sacmalik olur. zaten eger tikanirsan, yazacak senaryo cikaramazsan da boyle ucuz yola basvurursun. demek ki bos yere dizinin yayindan kaldiracagi soylentileri cikmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 SE02EP10 Hep söylüyorlardı John Connor şöyle yalnız böyle yalnız diye.Bu bölüm çok net ortaya koydular bunu.(Anasını, kesinlikle ayırıyorum.) Sen kalk koca insanlığı katil robotlardan kurtarmaya çalış.Tek bir amaç için yaşa ;insanları kurtarmak için çocukluğundan beri her günün diken üstünde geçsin. İhaneti gene insanoğlundan gör.Riley olsun Zenci osman olsun ortalığı öyle bir bulandırdılar ki dizi yalan rüzgarını geçti.Amca da iğrenç , çirkin bir karıya kandı gitti. son olarak cromartie çıktı lan gene hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Abi gerek film serisinde olsun gerekse dizi de olsun merak ettiğim tek bir soru var. Bu Skynet ne geri zekalı bir oluşumdur böyle de her seferinde geçmişe yolladığı makinelerin hepsi mission: kill John Connor modunda takılıyo. Lan bir kez olsun strateji değiştir, John'ı öldürmeye çalışmak yerine biraz daha geçmişe git, anasının çocukluğuna gidip anasını ortadan kaldır, John diye bir tehdit hiç oluşmasın, sende "mission completed" modunda takıl. İnsanlığı tehdit eden makinelerin bulabildiği tek plan bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Phobos said: Abi gerek film serisinde olsun gerekse dizi de olsun merak ettiğim tek bir soru var. Bu Skynet ne geri zekalı bir oluşumdur böyle de her seferinde geçmişe yolladığı makinelerin hepsi mission: kill John Connor modunda takılıyo. Lan bir kez olsun strateji değiştir, John'ı öldürmeye çalışmak yerine biraz daha geçmişe git, anasının çocukluğuna gidip anasını ortadan kaldır, John diye bir tehdit hiç oluşmasın, sende "mission completed" modunda takıl. İnsanlığı tehdit eden makinelerin bulabildiği tek plan bu mudur yani? Bende merak ediyorum hatta biraz daha geri gidip anasını dogdugunda öldür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Anasının, Anasının, Anasını öldürsün hatta. Ne uğraşıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bugsiz hikaye olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Phobos said: Abi gerek film serisinde olsun gerekse dizi de olsun merak ettiğim tek bir soru var. Bu Skynet ne geri zekalı bir oluşumdur böyle de her seferinde geçmişe yolladığı makinelerin hepsi mission: kill John Connor modunda takılıyo. Lan bir kez olsun strateji değiştir, John'ı öldürmeye çalışmak yerine biraz daha geçmişe git, anasının çocukluğuna gidip anasını ortadan kaldır, John diye bir tehdit hiç oluşmasın, sende "mission completed" modunda takıl. İnsanlığı tehdit eden makinelerin bulabildiği tek plan bu mudur yani? İlk terminator filminde Kyle Reese diyordu galiba kıyamet gününden sonra eski zamana ait kayıtlar falan hep yok oldu. Ancak Sarah Connor'ı bulabildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bug baştan fixlenmiş yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Son bölüme bayıldım. Chromeartie ile civa terminator sağlam ikili olacaklar. Anlamadığım birşey chromeartienin yeni chipi diye birşey yok doğal olarak Terminate J.Connor muhabbeti olmayacak ve elbette fonksiyonları çok çok ağır olmak zorunda yok edilen chipe göre. Ama civa teyze illa ki bi dalavera yapar ona geken missionları yükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Innuendo said: son 3 bolum o kadar kotuydu ki (e08 biraz iyidi) tum konsepti, diziyi bitiriyorlar. allahaskina gelecekten gelen robotlar, birkac yil icinde gerceklesecek kiyamet gunu, biri robot diger ikisi her an olum tehdidinde 3 kisinin hayat mucadelesi gibi bir konuyu bu sekil absurd psiko ruyalar, emoluk, salak salak drama ile isliyorlar anlamiyorum. ustune ustluk bunu ayni sekilde robota da uyguluyorlar. tamam sonucta konsept kisitli, cok genis degil. oturur %75 aksiyon dosersin geri kalan %25 e connor'larin drami felan durgun islersin gayet guzel ilerler. ama %90 connor drami %5 robot drami ve geri kalan %5 aksiyon yaparsan sacmalik olur. zaten eger tikanirsan, yazacak senaryo cikaramazsan da boyle ucuz yola basvurursun. demek ki bos yere dizinin yayindan kaldiracagi soylentileri cikmamis. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 s02e04 muhteşem bi bölüm olmuş. Summer Glau döktürüyor oyunculukta. kız öyle aşırı ruhsuz, öyle gerçekten dünyada insanların ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışan bir robotmuş gibi oynuyor ki.. tapıyorum tek kelime ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 progamer said: İlk terminator filminde Kyle Reese diyordu galiba kıyamet gününden sonra eski zamana ait kayıtlar falan hep yok oldu. Ancak Sarah Connor'ı bulabildiler. kıyametten öncesine adam yolluyorlarsa o kayıtların yok olması? bu seri ilk filmden sonra hep gelecekte geçmeliydi. şu son gelecek olandan umutluyum. hep görmek istemiştim terminatör serisinde gelecekte geçen bir aksiyon filmi. edit: gerçi geleceğe gidemiyordu di mi bu dümbükler. o zaman ilk dediğim geçersiz oluyor tabii ama ikincisinin arkasındayım hala. bi edit daha: göndermeden önce kafam çalışmıyor, tam gönderiyorum kafada şimşekler çalıyor. şey yaparlar mesela, geçmişe gider birisi güvenli bir yere sarah'ın seceresinin kaydını koyar, gelecekte bulup o kayıtlara göre birisini yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 O kadar detaylı düşünmüyor işte robotlar :D Birde zaten ilk filminde direk telefon rehberindeki bütün Sarah Conorları öldürüyordu zaten öyle kayıtlara bakmayla falan uğraşmıyordu. Bu haftaki blmü seyrederken sankia rada blm atlamaışım gibi geldi. O kanserli herif kimdi anlamadım birde Sarah Connor görünmedi galiba o bu bölümde oda saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 dasaaa said: s02e04 muhteşem bi bölüm olmuş. Summer Glau döktürüyor oyunculukta. kız öyle aşırı ruhsuz, öyle gerçekten dünyada insanların ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışan bir robotmuş gibi oynuyor ki.. tapıyorum tek kelime ile hep aynı rolü oynuyor da ondan.firefly,4400,bu hepsinde aynı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu diziye başlasam mı başlamasam mı diye çok düşündüm, 2 günde ilk sezonu izledim şimdi bitti, 2. sezonuda bitince paket olarak çekerim diyordum ama bekleyemiycem, beklediğimden iyi çıktı hemen indirmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 0209 ve 0210 en güzel bölümlerdi şimdiye kadar izlediğim.. dizide "bişeyler" olmaya başladı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Devamı için devam dedimi Fox? toplam 13 bölüme izin vermişlerdi. Evet sezon sonuymuş okudugum kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 13şubat cuma devam edecek sezon herhal.. kısa bi ara almışlar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 geçmişe ait kayıtlar yok, sarah connor'un neye benzediğini, nerede oturduğunu, hatta kaç yaşında olduğunu bile bilmiyor skynet. daha ilk filmde anlatılan olay. frodo da kartallara binip yüzüğü havadan atabilirdi ayrıca hüküm dağı'na. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 aaaa doğruuu! asdkaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sam said: frodo da kartallara binip yüzüğü havadan atabilirdi ayrıca hüküm dağı'na. (:P) bütün büyüsünü kaçırdın filmin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Atamazdı çünkü oz aman GÖZ o kartalı havada karada yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 100 tane kartal olurdu. yüzden 1 şansı olurdu vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 okumaya sondan başladım yanlış topice girdim sandım geri gittim löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 razzRaziel said: okumaya sondan başladım yanlış topice girdim sandım geri gittim löl neyse başlığa geri dönelim ozaman :) riley 1990 lıymış garip ama gerçek çocuk daha :S riley nin gelecekten geldiği ne zaman çıkçak ortaya merak ediyorum, cameron yer onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar