cenx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu konu nie garbıcta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben de 1 kere banlandım, garbage'da "şu an ne yapıyorsunuz?" topicine "sıçıyorum" yazdığım için. hem de 1 hafta. hatta 1.5 hafta banlı kalmıştım da söyledim hatırlayıp açtılar :D şimdiki haline bakıyorum da patinin, sitenin %50'sinin 1 hafta ban alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 O "siciyorum" yazdiginden degil, sicarken bile paticik'e girdigin icindir. Cok baglanmissin, biraz uzaklasmis olursun hem diye banlamislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben hiç msj şikayet etmedim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bi kere yedim. Göremedim de neden yediğimi :S O şikayet et buttonuna basanın eli kopsun sinirleri kopmasın öyle sallansın gözü önünde!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben almadım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 2 ban (aptal nedenlerden dolayı (kabaca bayan ve abaza yazdıgımdan dolayı tarzı bişeylerden) ve bu acc de bu sistemde 2 kere de uyarı aldım.. biri hafif argolu bi postumdan dolayı biri de yanlıs yere topic acmaktan (evet utanıyorum) bunları ovunerek yazmıyorum yanlıs anlasılmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben övünerek yazdım ama haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 1 defa karakedi paylamisti rez muhabbetinden asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 gerçi benim de eski accountum banlanmıştı o ayrı mesele ama üzerinden bi 6 sene falan geçmiştir herhalde. böyle spam tarzında uzunca bi mesaj attıydım. sonra baktım yok mesaj orda sandım attım ama gitmedi (silinmesi 2 saniye sürmüş o derece) sonra lan dedim tekrar attım atmamla banlanmam bir oldu. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 21:01 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 o değilde karakedi zırtpırt beni kalaylıyordu ulan babamdan o kadar azar işitmedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bi kaç kez. millet birbirini şaaparken benim bi "bok" lafı çok görüldüydü.. hey gidi günnler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 günde bir banlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 benim eskiden bi banlanmış acc var ama o da benim yüzümden olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 karakedi zamanindan bi uyarim vardi, son donemlerde moderator gibi davranma seysinden, yeni donemden de kendi topigimi sikayet ettim, onun uyarisi var bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Karakedi ile tartışmıştık herhalde kafası bozuktu direk ban koydu. ortada pek birşey de yoktu. 2004-2005 döneminde bi ban yedim. 1 yılı geçmişti açılması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bugün 2 uyarı aldım. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 neden banladılar herkesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bence yerinde banlamalar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 4 uyarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 3-4 sene uyarı almadım bu yıl 5 uyarı birden alıp sistem uyarı orucumu bozdum. Vallahi isteyerek olmadı,Pişmanmısın dersen , zor bir soru... [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 10:03 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 uyarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 1 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 daha almadım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar