Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 farklı şeyler. yüzünde sivilce olması vs. senin seçimin değil, spongebobla sevişmek hem senin seçimin hemde pek yüksek bir düşünce yapısına sahip olmadığının göstergesi. kaldıki ben orda sana AMA SENDE SPONGEBOBLA SEVİŞİYORSUN YAW dememişim. tartışmayla ilgili cevabımı vermişim sonunda da o cümleyi eklemişim. tşk
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sendikayı sinirlendirmeyin, banlanırsınız. evet burası böyle.
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bireylerin eğlence türlerinden iq analizi yapabilecek bir kapasiten var, onu anladım. Ama hem dediğime cevap verdin hem de ad homini yaptın aynı cümle içinde ya ; H E L A L
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 iq değil. düşük zeka filan yazacaktım ama kişilerin forumdaki hareketlerinden zeka seviyesini anlayabilecek kadar yüce bir insan olmadığıma karar verdim, düşünce dedim. mütiş zeki bir insanda olabilirsin şu an ama düşünce yapın pek gelişmemiş, gerçi gelişmeyeceği anlamınada gelmez. eyw
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hayır , sen kimsin ki kimin düşünce yapısı daha üstün daha alçak buna karar veriyorsun? Bir de buna göre kendinde ona laf sokabilme yetkisi görüyorsun.
noxite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Bone'a ayar vererek rahatlayanlardan biri olduğunu biliyorum ya Sen kimsin ki insanların niyetini bu kadar açık anlayabiliyosun? Sen kimsin ki adını bile bilmediğin bi adama luuzır ayakları çekebiliyosun? Sen kimsin ki 3 kere dota oynadığın adama no lifer diyebiliyosun? Nakarat gibi oldu sensible gelsin şarkı yapsın bunu. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:03 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kesin hüküm vermiyorum, fikrimi söylüyorum. laf sokmak sokmamakta forumda opsiyonel özellik olarak geliyor.
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: adam gibi cevap; Evet, bazı topiclerde gözüme battın; başkalarını ezerek eğleniyorsun, gözümden kaçmadı. Kaybediyorsun bariz. Mahkumsun da bu tavrınla. Gelip de "hayır kaybetmiyorum ya, uuuf ya, bana ne ya oynamıyorum" yapmanın manası yok. Chemical fikirlerini belirtmiş, hoşlanmadıklarını belirtmiş, burası bir forum sonuçta. İnsanlar fikirlerini belirtsin diye açılıyor forumlar. Senin ona sanane deme hakkın yok bu konuda. Bu yüzden böyle agresif bir mesaj hazırladığın için de kaybediyorsun saygı görme hakkını. "Adam gibi cevap": Kompleksli bünyen sağolsun, bazı kişilere (sendika diyeyim anlayın siz sdf) her fırsatta -topicle alakasız şekilde- sataştıktan sonra gelip "KAYBEDİYON AGALİ" edebiyatı yapacak yüzsüzlüğe sahip oluşunu geçtim, Elaidi'nin postlarından karakter tahlili yaptıktan sonra bir benzerini Cons yapınca çirkefe yatacak kadar alçak bir insansın. Bak, ben de senin gibi postlardan karakter tahlili yaptım, anladığın dilden olmasını umuyorum açıkçası. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:08 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Asıl beni kimse sevmiyor, bir konuda mesaj atsam kaale bile alınmıyorum. I AM TEH EMO BOI :(:(:(:( Ben hangi gruptayım?
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 chemi'Ye son derecede +1 diyerekten, msn'de düzgün bir nick yerine abuk subuk şeyler yazmalar bitsin. Bunun üç tane altbaşlığı var. Hepsine bir örnek virerek abuksubuku tanımlıyıciim, alttakilerin hepsi nicktir: a) Tamam abi anladım da Osman öyle demedi ki... b) Hayatta kimseye güvenmeyeceksin, eski Pınar öldü artık çok daha güçlüyüm. Teşekkür ederim düşmanlarım, hepsi sizin sayenizde... c) :):):):):):):):):) Ya da kişisel ileti olarak: Ich bin Hans. Das Klausscheraffate kommt auch Villingen [Önemli olan, arkadaşın türkçe yerine yabancı dil kullanma çabasıdır. Evet gayet anadili gibi konuşabilir ama amaçsız bir şey bu çeşit iletiler] Ve son olarak, msn konuşma penceresinde: nbr nslsnz akımı zaten bilindik olduğu için hiç uğraşmayacağım Onun yerine: İnsan basit bir merhaba yerine titretiyor ekranı yahu! Deli oluyorum. Nasıl cevap verirsin ki buna? Ben de gitar kırmalı göz kırpma hebesini yolluyorum. Yapmayın lan şunu, mal mısınız diyesim geliyor Ayrıca en deli eden şey de, ki genelde kızlarda olur bu, kişinin 981739 tane smiley çeşidi olduğu için ve bunların başına ":" koyamama disorder'ı olduğu için sana bir şey yazdığı zaman okuyana kadar canının çıkmasıdır, ki bazen sağ tklayıo ne yazmış acaba diye bakarsın. Aynen üstteki mal sorusunu bu kişilere de yöneltip, : koyun laaaaaaaaan demek istiyorum. Bunlardan alakasız aklıma son bir şey daha geldi de, bu tamamen benim fikrim yalnızca belirteyim dedim. Abi sevgilini telefonuna "aşkım çiçeğim böceğim hebem" tarzında kaydetmek bana korkunç ezikçe geliyor. Kızla ayrılıncaya kadar o öyle kalır, ayrıldıktan sonra ise ya isim normale döner ya da tamamen kalkar ya da isim "pis orsbu, gaşar " gibi saçma sapan şeylere çevrilir. Ha adam belki kızdan soğuduğu zaman adı değiştirmiştir, bu da ayrı bir muhabbet zaten, eleman sevdiği ölçüde ad takıyor demek ki, ki onu da geçtim, koyduğu tepki bu olmamalı yav. Zaten ilişkide şu isim geyiği ayrı bir gerilimdir bu çiçekçi böcekçiler için. Kızla arada bi sorun olmadan soğumuşsa, gözü dışarıdaysa, telefondaki "aşkım"dan gelen mesajlar ya da aşkımın araması filan adamda başka kızların arasındayken gerilim yaratır. eğer ismi değiştirirse ve "aşkı" önceden kaydediliş adını görmüşse bu sefer kızın br şeyler çakma olasılığı vardır vs vs. Öeh uzun oldu.
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 "Aga" biz elaidiyle konuşuyorduk ya sizin yemek ne çabuk bitti. Birer porsiyon daha yeseniz bari
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: El ile yazı yazmak (bitmedi, kurtulamadık.) 0ha diyim ne diyim yni çok saçma şeyler anlamsz hepsi,araba kullanmayalım,internete girmeyelim,tv izlemeyelim ee napalım bari onları da yaz hni alternatiflerini bilelim
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Grafit bulunduğundan beri kalemle el ile yazıyoruz:b eli titriyen var, yazamıyan var. Ne güzel laptoplarımız var, sırf yazı yazmak için kullanılabilecek. Yazıyı sadece kısa notlar alırken kullanıyorum. Ama rapido ile harf çizdiriyorlar mesela, gayet anlamsız. Rapido ile çizen insan yok onu geçtim, rapido ile yazı yazılır mı ya. Ayrıca rapido setleri printerlerdan daha pahalı. 60-70ytle printer bulunuyor, rapido setleri 100ytl civarında dolaşıyor. Bilgisayarın varsa el ile yazı yazmanın alemi yok. Dediğim gibi sokaktasındır telefon numarası alıcaksındır tamam, ama ders için yazılan yazının el ile yazılması gayet sıktı. ilkokul 1 den beri çekiyoruz şunu. Bilgisayar ile yazılmış diye ödevimi yırtıp atan bir hocam vardı, lise 3, ona da buradan selamlarımı iletiyorum. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 22:30 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 çizeceksin genç. rapido kullanacaksın eziyet çekiceksin o boyalar akacak bütün paftan berbat olacak. öyle öyle hata yapmamayı öğreneksin..
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 chem, abi şimdi bir araştırma yapılsa, rastgele seçilen insanların el ile yazı yazma hızı bilgisayar ile yazma hızından yüksek çıkar. kaldı ki herkese derse laptop mu getir diyeceksin? olmayan napsın? her sınıfa bilgisayar koyacak durumu mu var üniversitelerin? o rapido durumu da, gerektiğinde yapabilesin diyedir. ne bileyim el alışkanlığı olması güzel bir şey.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 faber castell e yetti param :( çok fazla mürekkep veriyor onlar, rapidolar daha az yayılıyor, bütün kağıda mürekkep yayılıyor resmen. Sonra cetvele bulaşan mürekkep desen dersinin kağıdına bulaşınca hepsini tek tek bıçakla kazımakla uğraşıyorum. yeditepede sınıfta laptopu olmayan 1-2 kişi var sanırım onlardan birisi de benim. Evet herkez laptop getirsin. 2milyarlık bir şey şart değil, 2. el laptoplar son derece ucuz. Onu geçtim, okul bilgisayar dolu sırf, ama ilk sene diye bilgisayarlı ders yok. Rapido kullanmanın mantıklı bir nedeni yok, zorlamayın, hepsine bahane bulurum. Sadece okullarda öğretiliyor, sanayide yeri yok, karakalem çizimleri çizimin mantığını anlamak için bir yere kadar mantıklı. Rapido, sert ve düzgün çizgiler için kullanılıyordu. Planların son aşamasında hatasız ve ölçülü çizimler için şart idi, şimdi autocad var, yayılmayan çizimleri ile, 3-4 liraya bastırılabilen planlar. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:26 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar