CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Evet arkidişler malum okumaya gidiyorum. Gideceklerin listesini çıkarıyorum. Muhakkak şunu götür bunu götür gibilerinden şeylere ihtiyacım var. Para transferi hakkında bilgiye de ihtiyacım var. Sanırım ziraat bank deniz bank varmış türk bankası olarak. Diğer kıbrıs bankaları da malumunuz offshore bankaları falan. Türkiye kıbrıs arası telefon görüşmeleri yurt dışı olarak mı geçiyor. Avea hat çekiyor mu orada. Yurt dışıysa avea hattımı kullanmam lazım maliyet bakımından. Nargile satan yerler var mıdır ? Sigara kullanmıyorum. Nargile almam lazım.(tütün v.s) Alamazsam sigaraya başlarım heralde sıkıntıdan. Tabiki inşallah böyle şeyler olmaz. Çok duyguluyum bu aralar akrabağlar ağlıyor arkamdan sanki ölüme gidiyoruz. 1 hafta kalmıştım kıbrısta o kadar kötü bir yer olamaz diyorum ama kimse öyle söylemiyor nan!!11 Ben ölcek miyim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Götür falan değil de, şeye dikkat et. Kıbrıs'a girişte pasaportunu değil TC kimliğini göster, o da geçiyor. Eğer pasaportunu gösterirsen Kıbrıs damga vuruyor, o zaman da başta Yunanistan olmak üzere bazı Avrupa ülkeleri vize vermiyor, şengen vizesinde falan da problem çıkıyor. O yüzden nüfus cüzdanınla yap giriş çıkışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Su. bildiğin su. çok pahalı lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla.. bone kıbrısta okuyordu galiba. öm at bi ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kıbrısa gitmeyin abi bu kadar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 VANTİLATÖR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Herşey var abi kıbrısta. Turkcelli yurtdışına açtırman gerekiyo bi, aveayı bilmiyorum. Nargile tütünü de var satan yer de var. Esaret yeri diil öyle heh. Mersine feribot var ayrıca, istediğin zaman anadoluya gelebilirsin öyle pahalı diildi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ya pasaport konusunda sanırım giriş yaptırman mecburi. Çünkü oturma izni alman lazım ve bunun için de pasaport istiyorlar. Var mı kesin bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 pasaport istiolar o kesin. hangi üniye hangi bölüme gidiosun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Hmm turistik olarak gidince sadece nüfus cüzdanını göstersen yetiyo da yaşamak için pasaport götürmen gerekli mi orasını bilmiyorum. Yine de bir sor öğren eğer nüfus cüzdanı yeterliyse pasaport gösterme sakın sora uğraşırsın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yakın doğu inşaat müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kıbrısta öğrenci olucaksan pasaport çıkartman gerekiyor o kesin.. bende ek kontenjanlarla doğu akdenize gidicem işallah.. görüşürüz orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 İnşallah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Muhaceret kaydı gerekli ama yinede çoğu öğrenci yaptırmıyor zaten o kadar sıkı denetim yok, sürekli Türkiye'ye gidip geleceksen Nüfus cüzdanıylada rahat giriş çıkış yapabilirsin ama yinede işini garantiye almak istiyorsan pasaportla gidip oturma iznini al. Ama onun içinde bi sürü çile çekiyorsun, 4 sene önce 200YTL vermiştim, hastaneye yollayıp kontrol yaptırıyorlar vs vs... Aylar sonunda kalabildim ben iznimi sonra bir işede yaramadı. Oraya yanında götüreceğin ekstra bişey yok tatile gider gibi hazırla bavulunu ama tek farklı kışlıklarıda koyacaksın. İmkanın varsa Laptop veya PC'ni götürürsen rahat edersin benden bir tavsiye :) Para transferinde yerel bankaları, ailenden birinin bankamatik kartını al para göndercekleri zaman ona yatırsınlar anında sıkıntı çekmeden alabilirsin paranı bunun dışında Kıbrıs KOOP bankası varki hiç tavsiye etmiyorum Türkiye'den gönderilen para 1-2 güne anca geçiyor hesabına, en garanti rahatı ve bol bulunan İşBankası, OYAK, YapıKredi... Kıbrısta öğrencilik hayatı çok güzel, bir kere kendi ayakların üstünde durmayı öğreniyorsun kişisel gelişim açısından çok büyük avantaj sağlıyor, paranı idareli kullanmayı, hayatını düzene sokmayı öğreniyorsun. Aklı başında biri kıbrısta hem çok eğlenip hemde hiç zorlanmadan derslerini rahatlıkla verebilir. İpin ucunu kaçıranlar, istemeyerek gidenler, kıbrıs hakkında önyargılı olanlar uzun süreler orada kalıyor, Zaten kıbrıs hakkında söylenen "gelmeyin" "allah kurtarsın" "berbat" sözler bunun üzerine oluşuyor. Sonuç olarak kendini bilen birisi için kıbrıs mükemmel bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Valla gider ayak içimi rahatlattın. Sağolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 harbi ha sağolasın :D bende ek kontenjanlar için sabırsızlanıyorum.. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 10 kişiye sormuşlar 1 i iyi desede 9 u kötü demiştir dimi? Tek lafım var gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 @Hell_Angel ; O nasıl bir mantıktır allah aşkına, 9 galatasaraylı fenerbahçe için ağzına gelmeyecek sözler söylerken 1 tanesi bunu yapmıyor o zaman fenerbahçeliler öylemi oluyor. Veya her 2 kişiden biri birini şeçiyorsa o seçilen o yere laik mi oluyor. Herkesin kendine göre bir yaşam tarzı, bakış açısı vardır, kimi beğenir kimi beğenmez buradaki niyet ve amaç önemli ki o 9 kişi beğenmemiş olabilir ama ben gayet mutluydum orda. Kaldıki orada yaşabileceğin tek sorun adaptasyondur ama insanlara orayı bu kadar kötüleyerek önyargı oluşturuyorsunuz ki bu çok yanlış. Orada ne başını ağrıtabilecek bir siyasal görüş sorunun ne de din, ırk sorunu herkes kendi halinde hayatını sürdürüyor. Yine bir genel görüş vardır Kıbrıslılar Türkleri sevmez diye, ben şahsen öyle birşey yaşamadım bir sürü kıbrıslı arkadaşım oldu çokda iyi niyetli sıcak kanlı insanlar, Türkiye'ye geldiğimden beride fırsat oldukça görüşüyoruz. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum bazı şeyleri öğrenmek için birebir yaşamak gerekir. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 20:05 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 türkiye de bırakmadan kalbini götürceksin en önemlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 beni götür kanka sana orda hayal edemeyeceğin ortamlar yaratıyım [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 20:29 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 heleeal :) Bundan sonra yüzüm gülüyor nan! Tamamdır bu iş. Mutluyum Huzurluyum Habire enter a basıyorum 15 inde yolcuyum Seviyorum sizi... [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 20:35 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 prozac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 C.tesi Gidiyorum. Yok dimi ekliyeceğiniz bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tırnak makası al yanına. bulunsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar