Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yaşanası ülke?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ya zaten Istanbul'dan sonra Dunya'nin cok az sehri o boslugu doldurur. Saydiginiz cogu ulke memur kenti gibi, memur kenti dememe bakmayin Ankara bile katlar bi cogunu hareketlilikte..

Istanbul Dunya'nin en buyuk 7. metropolu idi yanilmiyosam, ustune bu kadar karmasayi ekleyin, her dakikani dolduracak bisiler oluyor. Ondan sonra bi cok yer koy gibi gelir sikar insani alisana kadar..

Ben Sydney'deyim burasi bile ilk geldigimde koy gibi gelmisti, haberleri aciyorum hic bi hareketlilik yok. Neymis efendim adamin teki evinin onundeki agacin dalini kesmis, Belediye baskani kivaminda bi adam olay yerinde inceleme yapiyor. Bu tur olaylara musamaha gostermicez falan fistan gibi aciklama yapiyor.

Ana habere giren ilk haber bu..

Istanbul tam bir kaos, her an bi olay var.. Arkadasimin bi tabiri var. Wat'den Tr'ye donmustu, anlatiyo, abi icim sIkIldI duzenden, ucaktan indim eve gidiyorum, yolda 4 kisi gordum arabayi kaldirip kenara cekiyolardi. iste o zaman memleketim dedim, diyo..

24 saat eglence, 24 saat aksiyon, 24 saat muhabbet cok az yerde rastlanir bisi.. Insan gucude ucuz oldugu icin, o da etkiliyo tabii hareketliligi..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iyi güzel istanbul filan diyorsunuz da, bu şehir adamı içten içe bitiriyor. Bu yaz yaklaşı 13 ülke 20 den fazla şehir gezdim. Bence yaşanabilecek en son şehir İstanbul. Bu arada ekleyeyim, doğma büyüme İstanbul'luyum. He İstanbu'un güzel yanları yok değil mi? Var tabi. Mesela boğazda çay içmek, martılara simit atmak, köprüde balık tutmak filan güzel şeylerde bir yere kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Hareketlilik sıkılmama açısından İstanbul..Paran varsa istanbul..

Ancak huzur dersin sakinlik dersin izmir..

İkisini ne hiçbir şehirle ne de hiçbir ülkeyle değişmem =)

(edit: Ha gezip görmek istediğim çok şehir var o ayrı)

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 23:46 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ukrayna artık bildiğiniz ukrayna değil abiler :(

eskiden cebinde 100 doları olan gecenin kralıydı ama şimdi düzgün hatunların takıldığı mekanlara giriş parası 30 dolar, öyle ortamdan hatun kapmanın kaç dolar olduğunu takdirlerinize bırakıyorum :P

şaka bir yana benim işim olmaz ama ukraynada hala oğlu var benim; haberleri ondan alıyorum. bugünlerde pek iç açıcı değilmiş hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Durumlari ilgimi cektigi için,

Kuzey kore ve guney kore.

Kamplari ve Yaşam tarzi ilgimi cektigi için

Sibirya - Rusya

Merak ettigim için

Slovakya - Bratislava

Ticaret'iyle beni şaşirttigi için

Arjantin

Arapça'nin en saf halini konustuklari için

Misir

Binlerce dil aksanina ve binlerce yaşam standartina sahip olduklari için

Congo
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar onermiyorlar zaten ben istiyorum. : )

Ama yasamama izin vermiyebilirler, malum savas nedeniyle ulkemizi tanimiyorlar bile, birbirlerini tanimadiklari gibi.

Ama sene'de bir defaya mahsus tur duzenleniyor, yani yaşayamasam bile, gidip gormeliyim o insanlari, o tarzi. En azindan o duzen bozulmadan : )
Sosyal ağlarda paylaş

güneyi iyi olan.. kuzeyi feci.. millet açlıktan ölüyor, liderden korkuya "süpper bizim lider" diye bağırıyorlar jenerasyonlardır. artık adamlar da durumu kanıksamış bu beyin yıkama politikası sonucu, yalan makinesine soksan geçerler "süpper bizim lider, diğer ülkeler çok kötü!" derler.

git bi foto falan çekmeye çalış. zati orada uzun süre kalmayı garantilersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...