Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarşı Grubu arasinda kavga.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Futbol bölümüne sağlam moderasyon lazım aslında. Gereksiz laf kalabalığı oluyor bu sataşmalar. Yada aynı şehirdeyseniz bi buluşun kavga falan edin rahatlarsınız.

Peki cemad Objektifhaber sitesinde kavgaların başlangıcı olan gerginliğin pankart yüzünden çıktığı yazıyor. Hadi diyelim mafya olduğu bilinen Sinan Engin'in bu işle alakası yok. Sadece birbirini sevmeyen iki çapulcunun kavgası mıdır bu? Beşiktaşlı değilim ve çarşıyı da pek bilmem ama buram buram rant kavgası kokuyor bu ölüm. E yöneticilerden biri mafya diye damgalanınca ve öldürülen Ferdi Aslan ona karşı pankart açınca insan ister istemez başka ihtimaller düşünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lucky bi dur. İki saniye dur. Tamam galatarasaylısın ve en büyük sizsiniz. En büyük senin taraftan grubun. İtiraz etmiyorum. Ama iki saniye dur.

Beşiktaşlı olup işin iç yüzünü bilen var mı merak ediyorum. Kavga iki çapulcu arasında çıktı o yüzden bizi bağlamaz demek aşırı iyimserlik gibi geliyor. Rant kavgası önemli bi sorun ama sonucunda adam ölüyorsa kafaları kuma gömmemek lazım. Yorumları falan okudum da sitelerde kimse önemsemiyor sanki. Daha kan akmasın tartışmalar son bulsundan başka bişey yazılmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

birşeyler yazdım ama vazgeçtim sildim zira çarşı'nın avukatı filan da değilim.

ancak söylemek istediğim birkaç şey kimse tribün rantı için gidip birinin kafasına sıkmaz. bıçaklar, döver vs ama kafasına sıkmaz. öldürdükten sonra sana hiçbir yararı olmaz zira hapishaneye girdikten sonra rant ne işe yarar.

bu konudaki görüşüm bırakın silahlı saldırıyı, silah taşıyan herkese kafam girsin (polis, bekçi vs dısında tabi =P)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucky
üye § 04 Eylül 2007, Salı - 14:11 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

hiç bi taraftar grubu ultrAslan gibi olamadı olamazda...

Liverpoll taraftarı bile.

--------------------------------------------------------------------------------
sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj

oha ya şaka gibisin harbi ua ne ya , her sene geliyor o adınız söylediğin gruptan 1000-2000 kişi kadıköye , özellikle tuvaletleri çok medenice kullanıyorlar , koltuklar her sene yerinde kalıyor , emniyetin otobüslerinin tekinin bile camları kırılmıyor , tek damla kan akmıyor , kendi aralarında zerre rant kavgası olmuyor , hepsi pırlanta gibi çocuklar...
ayrıca liverpoll değil liverpool
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahhaaa Lucky şaka gibi yaa, bir GS'li olarak ağzım dışında bir yerimle gülüyorum.

Liverpool taraftarı dünyanın en kral taraftarıdır. Başka hangi takımın taraftarı takım CL finalinin ilk yarısını 3-0 mağlup tamamlamışken devre arasında 40000 kişi blr ağızdan "asla yalnız yürümeyeceksin" diyerek takımlarına olan kayıtsız bağlılıklarını ve desteklerini dile getirmiştir? Duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, devre arasında o şarkıyı duysam soyunma odasında direk ağlardım heralde.

Türk takımlarının hangisine olursa olsun direk yuhalarlar falan yani takımı. uA da ne taraftar grubudur ya :P

Çarşı çakar valla hiç kusura bakmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu liverpoolu felan ayırmayın. Dünyanın her yerinde taraftar grupları çapulcudur, pis adamlardır.

İtalya'da gördük inter - milan CL maçında geçen seneki olayları, ingiltere zaten UEFA tarafından en holigan ülke seçildi. Leeds taraftarlarının burada yaptıklarını unuttunuz mu GS maçı öncesi/sorası?
Sosyal ağlarda paylaş

her forumda bir takım yahut taraftar grubu hakkında bir konu acıldıgında lucky gibi insanlar gelir , bellidir ki baska takımı tutarlar, lafı uzatıp sonunda kendı takımının, taraftar grubunun daha iyi hatta dunyanın en iyisi oldugunu baskalarına kabul ettirmeye calısırlar. Bu yuzden bu forumda moderasyon olmadıkca daha ne lucky ler gelir gecer.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oha ya şaka gibisin harbi ua ne ya , her sene geliyor o adınız söylediğin gruptan 1000-2000 kişi kadıköye , özellikle tuvaletleri çok medenice kullanıyorlar , koltuklar her sene yerinde kalıyor , emniyetin otobüslerinin tekinin bile camları kırılmıyor , tek damla kan akmıyor , kendi aralarında zerre rant kavgası olmuyor , hepsi pırlanta gibi çocuklar...
ayrıca liverpoll değil liverpool

o 2000 kişinin arasında genelde bende olurum merak etme.. siz deplasmana gittiğinizde çok farklı davranırsınız sanki. ayrıca ben uA nın içinde bi rant kavgası olduğunu hatırlamıyorum.. son fener maçını dersen o polisin vede medyanın tahrikleriyle oldu. ayrıca orda bile taraftarlar arasında kavga çıkmadı herkes gördü. uA nın içinde herkes kardeştir. birbirini tanısada tanımasada. herşeyden önce GALATASARAYLILAR kardeştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu iyice dağıldı ama beşiktaşlıların zaten tartışmaya gönlü yok gibi. Biz de üzüldük ama taraftarız diyorsunuz bari bi tepki koyun.

Lucky sana bişey sormak istiyorum. Neden bu kadar gaza geliyorsun? Capsle yazmalar vs. takım yada taraftar grubunun adı geçince sen de sanki kendinden geçiyorsun. Klasik bir önerme vardır bu konularda, işi aşı olmayan adamlar hayatlarında başka bişey olmadığı için takımlarına aşırı bağlanır ve fanatik olurlar diye. Senin bu aşırılığının altında ne yatıyor? Patide yazan birisi olduğuna göre boş değilsin illaki bi işin gücün vardır. O zaman fanatikliğini, ani gaza gelmelerini tetikleyen bişey olmalı. Gerçekten çok merak ediyorum insanları bu psikolojiye sürükleyen nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

federasyon neden birsey yapmiyor bu konuda anlamiyorum
sanirim en buyuk rant tribun gruplari arasinda verilen bedava biletler..bunlari engelleyebilseler keske..ama iki takima esit ceza vermekten bile aciz bi federasyon napabilirki..italyadan, ingiltereden beter olduk eskiden onlara bakip vay be adamlara bak neler yapiyolar derdik.kimsede onunde durmuyor olaylarin

ayrica lucky sen ne menem bi insansin ben cozemedim..allah yardimcin olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...