xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Matchmaking ne ya? garip olmuş :D Quick Match şeysi olcak mı? Şöyle oyundan istediklerimizi yazıp tıklasak, otomatik koysa bizi oyuna. Bu yaz çıkmazsa 2011'e kalır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 İpini koparanı bırak, hangi aklı başında adam oyununun closed betasına şükrüyü alır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dory said: benim psrim ekmekten yuksek. değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Xaenin said: Open beta yapmazlar abi artık herkese çılgın davetiye dağıttılar open beta gibi oldu diye düşünüyorum ben. İpini koparanın girdiği beta closed beta değildir yani. http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=15203 said: Deadwood Hero He is almost done and will roundout our initial Open Beta & Retail Launch hero line up. We have plans to consistently add heroes through out HoN's life cycle. It is very important that everyone understands we will not rest at 60 at all. I can not stress this enough!!! Var sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dostum rakamlar yalan soylemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çıkmasın daha para veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Harbi oyun release olunca saatlerce +1 aricaz sanırım. Fakirlerle iş yaparsan böyle oluyor işte. Ayrıca benim psr im daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Aha bu cumaya matchmakingi de koyuyolarmış. Ve gayet büyük bir balance patch. Open beta yakındır diyorum :P Ekmek yenilgiyi kabul et. dory ekmek dory pro oldu. Çırak ustayı döver vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Xaenin said: Niye oynamadık ki bu gece ya. Ben 3 gibi geldim eve girdim, aras oyun yok dedi. Baya üzüldüm bırakabilirim. yoktu oyun abi. neler yaptık oyun olsun diye. clan maçı sanıp girmiyolar diye clandan çıktım bu arada bi ara geri invaytlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Allah 3ünüzün de belasını versin. Biz balık ekmek gibiyiz ayrıca. Ben yokken hasat ederler onu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oha dory nin apm 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dostum hala bikbik konusuyosun da ZAAAAA kodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dory... says: hahahah sana karsi bile oynarim hahahayt (o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ooo ihanet gibi mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bring it on bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Himayeme aldım korudum kolladım yemedim yedirdim yaptığı muameleye bak arkadaş ya. Bi daha hiç bir insana iyi niyet göstermicem. Mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 karga iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 fakirlere yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 az once 5 witch slayera karsı mucadele verdim bi noob gamede. death cd yoktu bi de. enteresan bi galibiyet oldu ama baslarda ebemizi sey ettiler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi girmeyin öyle oyunlara lan sdf . bi de 5 witch de fena yönetir hani 5 tane stun demek bu ardı ardına senkronize olundumu . Ekstradan bide 5000 damage demek . sizde neler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 evet ya birbirlerinden ayrıldıkları anda tepelerine çöktük tabi de, başlarda cok zorladılar. direk stun combo + ulti koyunca dayanamıyosun. ama oyun uzadıkca bize döndü tabi. baslarda ezilmemizin sebebi bizim setupın da biraz yetersizliginden kaynaklanabilir keza tank yoktu. bende arachna vardı. digerleri bloodhunter, tam bi feederdı 17 kere ölmüştü en son. 2 de killi vardı galiba. succubus, bu adam biliyodu oynamayı. sand wraith ve night hound. 20/13 gibi bitirdim. death cd olmadıgı icin sallamadım gebermeyi pek, travel yaptım zaten ilk iş. 5 i birden bizim base e yuklendikce hemen uctum barracksı indirdim, gerisi geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben de no respawn timer olan bi oyuna girmistim. bi de quitledi 2 kisi bizden. 5 kisi adamlar geliyo 3 kisi ile kesiorz ısınlanıp gene gelioalr gene kesiorz k:d farmladık. hatta pushladık creepleri de ama adamlar invis olarak gelip bd yapıp kazandılar. utanma da yok 5v3 bd yaptılar goz gore gore. kısaca oyle sacma oyunlara girerseniz illa bi bokluk cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya ben hic dikkat etmedim ki. bi girdim aynı herolar secilebiliyor, ölüysun cd yok. ikinci defa geliyo basıma. nerde yazıyo bu oyunun ozellikleri tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar