Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

noxite

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Open beta yapmazlar abi artık herkese çılgın davetiye dağıttılar open beta gibi oldu diye düşünüyorum ben. İpini koparanın girdiği beta closed beta değildir yani.

http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=15203
said:
Deadwood Hero
He is almost done and will roundout our initial Open Beta & Retail Launch hero line up. We have plans to consistently add heroes through out HoN's life cycle. It is very important that everyone understands we will not rest at 60 at all. I can not stress this enough!!!

Var sanırsam :D
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya birbirlerinden ayrıldıkları anda tepelerine çöktük tabi de, başlarda cok zorladılar. direk stun combo + ulti koyunca dayanamıyosun. ama oyun uzadıkca bize döndü tabi. baslarda ezilmemizin sebebi bizim setupın da biraz yetersizliginden kaynaklanabilir keza tank yoktu.

bende arachna vardı.
digerleri bloodhunter, tam bi feederdı 17 kere ölmüştü en son. 2 de killi vardı galiba.
succubus, bu adam biliyodu oynamayı.
sand wraith ve night hound.

20/13 gibi bitirdim. death cd olmadıgı icin sallamadım gebermeyi pek, travel yaptım zaten ilk iş. 5 i birden bizim base e yuklendikce hemen uctum barracksı indirdim, gerisi geldi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de no respawn timer olan bi oyuna girmistim. bi de quitledi 2 kisi bizden. 5 kisi adamlar geliyo 3 kisi ile kesiorz
ısınlanıp gene gelioalr gene kesiorz
k:d farmladık. hatta pushladık creepleri de ama adamlar invis olarak gelip bd yapıp kazandılar. utanma da yok 5v3 bd yaptılar goz gore gore.

kısaca oyle sacma oyunlara girerseniz illa bi bokluk cıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...