Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 şeriat meriat gelmez çünkü biz demokratiğiz şuyuz buyuz ayağına çok güzel satılıyor memleket millet din şu bu derdinde. devlet bütün gelirlerini ucuz ucuz araplara peşkeş çekedursun dağ gibi borçları nasıl ödeyeceğimizi merak ediyorum. Bi sabah kalktığımızda şeriat gelmişse çok koymaz ama bir sabah kalktığımızda borcumuz olan ülkelerin bizden borçlarına karşılık toprak istemeleriyle karşılaşmayız umarım(hahah ne kadar fantastik dimi? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ilımlı islam diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bütçeye bi bakalım da öyle konuşalım, hani "devletin bütün gelirleri" filan demeden önce :) http://tr.wikipedia.org/wiki/Devlet_b%C3%BCt%C3%A7esi [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 12:34 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya baykal bile artık susuyor, böyle ortalığı karıştıracak komple 'ler kurmuyor. Boynuz kulağı geçmiş valla... hll size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 of sir peki haklısın.ne bekliyorsam bende başbakanın dediği gibi "Türkiyenin borcu leblebi kuruyemiş istesek hemen öderiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 rahmetli menderesde oyle diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tamam o zaman ılımlı islam > seriat paranoyası > seriat desek? yani bu bi pazarlama teknigi olarak bile yerini almıstır literaturde. belirli kavramları zıttı olarak kullansan bile beraber kullanmak bir alıstırma evresidir, seriatın korkunclugunu icini bosaltarak sıradanlastırırsın, insanları alıstırırsın. boyledir yani bu is. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 14:37 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ilımlı İslam Türkiye'ye yakışmayanın ABD tarafından zorla yakıştırılmaya çalışılmasıdır. BOP'un Türkiye ayağıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Valla ben şu anda malezyalıdan çok bi farkımızı görmüyorum son bikaç aylık gelişmelere göre Ha bi de ılımlı islamı yakıştırana bir kabullenene iki. Tayyipe üç. "Ilımlı islam devleti" demek zaten "Bakın devlette din ibaresi var" demek. Laiklik gitti demek Hayır zorla adamı ateist, ateisti geçtim müslüman karşıtı yapacak kadar iğrenç insanlar var etrafta. Sonra da tüm dünya neden müslümanları kötülüyo cahil görüyo deniliyo. Haksız değil ki adamlar [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 16:09 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ilke kusra bakma ama malezya gibi bir ülkeyi türkiye gibi büyük bir ülkeyle karşılaştırabiliyorsan yuh sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tayyip baba kendi en başta ılımlı islam, ılımsız islam diye birşey yok dedi. baba biz sana inanıyoruz, böyle abidik hareketler yapmazsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Trend... Şerroseksuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Malezya'nın en IMF'yi reddebilecek kadar cesurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 biz de hayırlısıyla bi geçebilsek şeriata, o zaman IMF filan tanımıcaz ama ah şu emperyalistler.. evet amerika bizi ılımlı islam devleti yapmaya çalışıyo, üstelik şu anda en büyük düşmanı şeriatçı iran iken. vallahi aptal bu adamlar yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 İranı, Irağı, Afganistanı yaratan Amerika değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 o zamanlar sovyet rusya vardı "öcü" olarak gösterilen. şimdi siyasal islam var "müthiş korkutucu dış tehdit" olarak. bakarsın komünist yaparlar bizi? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bakmazsın şeriat yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 türkiye nin büyük bir devlet olduğunu düşünenler kendilerini kandırıyorlar. türkiyenin büyük devlet olduğunu düşünen sadece tsk ya bakıp söyleyebilir ki artık askerlerle büyüklük olmuyor o eskidendi :) artık para yönetiyor ülkeleri. sen ne kadar dışa bağlanır, borç alırsan o kadar küçük devlet oluyorsun. hani dışarıdan borç alıp yatırım yapsan ileride büyük ülke olmayı düşünsen onu da anlarımda bu borçlar herhangi bi yatırıma da gitmiyor. üretici olacak bir yatırıma yani. türkiye şu an en küçük, kimsenin bi tarafına takmadığı ülkelerden birisi oluyor yani bu durumda. zaten açıklamama gerek yok sanırım. dış ülkelerle olan ilişkilere baktığımız zaman, onların yaklaşımlarına baktığımız zaman bu açık ve net olarak belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Eskiden ılımlıdan ne olacak falan diye kasanlar şimdi ki örneği beğenmiyor. Malezya gibi değilmişmişiz. Biz üstün ırkız çünkü değil mi? Bize koymaz öyle aynı yoldan gidenlerin telef olması. Dışa bağımsız bir memleketimiz varda hala büyük müyük ayağına yatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: sir üye [şikayet et] § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 12:34 [ özel msj ] bütçeye bi bakalım da öyle konuşalım, hani "devletin bütün gelirleri" filan demeden önce :) http://tr.wikipedia.org/wiki/Devlet_b%C3%BCt%C3%A7esi [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 12:34 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] @sir o kadar toprak o kadar fabrika özelleştirilseydi başka hükümet zamanında dış borç biter artı ya geçerdik. Ama sizin gibiler malesef anlayamıyolar. Almıyor. Hak veriyorum size de. Adamlar şırıngayla kan alıyor biyerlerinizden (mzden) hala anlayamıyorsunuz. Atatürk demişti türk milleti zekidir diye. Çok haklı. Akp kadar zekice sizin gibileri kandıra kandıra kan alan başka hükümet olmadı. Helal olsun akp ye. Bu konuda size katılıyorum çok güzel işletiyor ahmakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Aziz Nesin'de aptaldır demişti. Her tarafa hak veriyorum ben şahsen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tevekkeli değil bende anemi başladı bugünlerde. meğer akp kan çekiyomuş. dava açıcam en kısa zamanda, hem de en AİHM'sinden! mesele şu ki ben bi link veriyorum, bütçe yazıyo orda, rakamlara bakıyorum..çok anlamıyorum ekonomiden tamam ama araplara peşkeş çekilmiş devlet gelirleri göremiyorum orada, aksine ekonominin büyüdüğünü görüyorum.. veya sokağa çıkınca bir şeriat ülkesi göremiyorum, birarada yaşamayı öğrenmeye çalışan bir kitle görüyorum.. veya anayasaya bakınca bir ılımlı islam veya herneboksa ülkesi göremiyorum, "demokrasi" ve "laiklik" esasları olduğu gibi duruyolar orada..diyeceksin ki "gözlerin bozuk"..o zaman şunu sorucam ben de; sizin beyninize giden fazla kan, paranoyaya yol açıyo olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sirim, ılımlı islam ne demek? ehlilestirilmis, koseleri kesilmis, yusyuvarlak olmus islem demek. bu neden amerikanın isine geliyor? cunku bu keskin seriat devletlerini rotadan cıkarmak istiyor. fettullah gulenin "la ilahe illallah, muhammeden resulullah" demeye gerek yok sadece la ilahe illallah diyin yeterli buyuran demeclerinden de haberin yoktur o zaman herhalde? bizzat kendileri kabul etmisken cıkıp millete ustune salak demen ayıptır. kendi cahilliginde kavrul diyor muyum ben sana? ısrarla anlatıyorum. turkiye ve ortadoguyu ehlilestirip, asimile edip somurecek olan amerikanın planındaki seyler yani bunlar, fazlası degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: mesele şu ki ben bi link veriyorum, bütçe yazıyo orda, rakamlara bakıyorum..çok anlamıyorum ekonomiden tamam ama araplara peşkeş çekilmiş devlet gelirleri göremiyorum orada, aksine ekonominin büyüdüğünü görüyorum.. Ben de onu açıklamaya çalışıyorum da anlayamıyorsun. Demiştim hak veriyorum sana anlamaman konusunda. Akp de sizler sayesinde büyüyor. Adam 2 karışık cümle söylüyor. Aaa uuu öö tamam güzel bişey yapmış bu diyosunuz. Akp tasmadan nereye çekerse sizde oraya.... Adamlar milli servetleri satıyor. Bütçe açığı azalacak tabiki. Eee bu nereye kadar sürer. Bi arkadaş yazmıştı. İmf ne zaman borç karşılığı ülkeden toprak isteyecek bakalım demişti. İşte bu olana kadar. Hazıra dağ dayanmaz. Ama malesef akp nin hazırda olan malları sattığını göremiyorsunuz. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 19:30 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya. lan şeriat mı gelicek, çarşafa mı gircez, yoksa etliye sütlüye karışmayan, cici müslüman mı, yoksa kafasına göre takılan sosyolojik müslüman mı olcaz. söyleyin bilelim kafam karışıyo sonra pis akpcilerle konuşurken. yaşasın CUMOKLAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar