Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Dk 20 gol yok. Sopcast adres bilen yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 fb iyi direniyo şimdilik ama bu baskıya ne kadar dayanabilir savunması belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ney? Oftaş nası bi takım ya hehe. Yoksa fener mi kötü izlemeyenlere bi yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Eheh yok oftaş başta bi iki bastırdı baya, böle ani ataklarla falan nooluyoruz dedim ben de. Direkten döndü bi şutu sora saldırdı durdu başlarda. Ama şimdi öyle deil tabii gazı bitti :) Gerçi Edu sakatlandı çıktı fbde de Bi de C.Kazım saçma sapan bi kart gördü Bi de demin bi meydan savaşı çıktı takımlar arasında ben mesajı yazarken Alexi dövmeye kalktılar galiba kaçırdım :p Gerçi ben de tam izliyorum denemez. Komşu saolsun sesi sona kadar açmış, yazlık site bi de bizim balkondan gözüküyo, site merkezine gidip izlemeye üşendim GS maçını öle izlerim :p [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 18:35 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sopcastten izliyebiliyor myz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Valla şu an kanal 63'te gösteriyo ama o da offline malesef. Bi şey bulursam yazacam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Gol var. GO 0 - FB 1 45+1 Alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu arada 45+1 alex atmış devre olmuş ekşi sözlükte öle yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Alex çok eleştiriliyor koşmuyo oynamıyo diye ama her maçta golü var nerdeyse. Alex yerine koşan biri olsa bu golleri atabilir mi ne diyosunuz? Bide kim var orda oynayabilecek [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 19:09 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kesinlikle iyi bir oyuncu,çok fzla eksileri olsada,adam topa nasıl vuracaağını ii biliyor,nerde duracağını ii biliyor ve bu 2si olnca şans da berabernde geliyor atıyor golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Valla koşmuyo falan ama nasıl gol atılıcağını biliyo herif, helal Alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 1-1 dk81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 saymadı golünü oftaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 saymadı golünü fenerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ilginç bu pozisyonun neresine ofsayt verdi yakından uzaktan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 maçı satan yan hakemi alkışlıyoruz..fenere hediye etti 2 puanı not: sattı diyorum satılmış diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Gençlerbirliği oftaş'ın 100 de 100 golü ofsayt nedeniyle sayılmadı bu kadarmı kör olur hakemler kaç karış fark var ya ayıptır ayıp. Fenerin geçersiz ofsaytı ise doğru karar Aurelio çok öndeydi ama oftaşa yazık oldu hakettıklerı 3 puanı alamadılar ve gollerinin verilmemesi de çok yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 böle hakemler oldukça fenerin her sezon işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 AutolycuS fenerinki ofsayt oldğunu bilmiyormuş gibi yazmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 fenerinki bariz ofsayt da oftaşın pozisyonda ilk pozisyonu göstermio tekrarını sanırım orda vardı ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bilmiyorum radyodan dinledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Neler oldu neler döndü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 artık nasıl bir beddua ettiyseniz elektrikler gitti maç bitene kadar da gelmedi yeni geldi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ayıp ve yazık. oftaşın golünde ofsayt veren hakem lisansını yırtsın. yazık oldu oftaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kabloları kesmişler sen izleme diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar