Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manisaspor - Galatasaray

theCio

Öne çıkan mesajlar

ne zaman değişti bu kural?

geçen senelerde değmesine gerek yoktu aktif alanda topa hareketlenmesi yeterliydi ofsayt olması için

değiştiğini hiç duymadım açıkçası. eğer değiştiyse de çok aptalca olmuş

kalecinin önünde durup topa dokunmadan gol attırmak geri gelir öleyse(bkz. romario :P)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ofsayt pozisyonundaki bir oyuncu, topun takım arkadaşına dokunduğu veya takım arkadaşı tarafından oynandığı anda, hakemin kanısına göre,
- oyuna müdahale ederek, veya
- rakibe müdahale (tesir) ederek, veya
- bulunduğu pozisyondan avantaj elde ederek,
aktif oyunun içinde olursa ofsayt olarak cezalandırılır
.

tff sitesinden 2007-2008 futbol oyun kuralları
http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/Oyun%20Kurallar%202007_1.pdf
sayfa 35

fenerin bi pozisyonunu bukadar savunacağımı hiç düşünmezdim :P ama önce futbol ;)

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 13:30 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

osuruktan futbol bilginizle yorum yapmayın

Pasif aktif ofsayt nedir bilir misiniz?

Adam ofsayttayken topa hareketlenmiyorsa pasif ofsayt olduğu için ofsayt olmaz.
Ama hareketlenirse topa koşsa daha hatta ulan şu topa gidip dokunayım diye düşünse dahi ofsayt oğlu ofsayt

Ama fenerin gol yediği pozisyon ofsayt değil.Çünkü golü yiyen fener

ÖYLE OFSAYT MI OLUR LAN!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben bariz ofsaytta olan bi takim futbolcusuyum , benim defansim bana top atsin top direk ayagima degil ileriye gitsin bende top icin kosayim, AMA DEYMEYEYİM TOPA ÖLE USTUNDEN AYAGIMI GEÇİREYİM TAKLA FALAN ATAYİM ÜSTUNDEN , YERE YATIP TOPU DİLLERMİŞ GİBİ YAPAYIM AMA DOKUNMAYAYIM, ofsat değil o zman senin dedigine göre.

Çok biliomussunuz futbolu ya sdsfsdfsd.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 14:13 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phyx
üye § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 13:14 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

pozisyon ofsayt degil ilk adamın topa degmesi lazım son kurallara göre. ama bizim bu kazma eleman topa vurmaya çalışırken değmeden iki bacagının arasından geçiriyor, yani ofsayt degil. hakeminde bunu farkedebilmesi de çok zor bence

hem böle bi kural yok hemde böle bi kuralın olması sacmalık olur.
bacak arasından salar adam arkaya defansı sasırtır EHEHE DEGMEDIM KII der arkadaki takım arkadası dengesi bozulan defansı da avlar yani.

yok öyle bi kural.
hah baktım cemad yazmıs kuralı zaten kapak mahiyetinde fenasi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heh unutmuşum topiğide. ben erman toroğlunun yalancısıyım, adam bütün program boyunca kurallar bu sene değişti ofsayt olması için oyuncunun topla temas etmesi gerek dedi durdu. kolpalamış o zaman

abi diyorum ya erman toroglu kolpalamış resmen canlı yayında. rezalet bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...