Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 degmedigi surece degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 demin pozisyonu izledim, adam vuruyor kaleciden donen topa hamle yapip vuramiyor adam, vursa ofsayt. arkadan gelen starovski yapi$tiriyor. yani gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Esh aktif pasif ayrımını biliormusun.Bence onu bir öğren ofsayttaki adam topa hareketlenir ve bu poziyondaki gibi kıcnı yırtar vurmaya kalkar ve araya defans girerse poziyon ofsyat olur.Tartışmaya bile gerek yok futbolu bilin biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 walla futbolu senden daha iyi bilenler boyle yorum yaptigina göre, Ayşe Arman'dan futbol dersi almayi birakman daha saglikli olur diye dü$ünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 pozisyon ofsayt degil ilk adamın topa degmesi lazım son kurallara göre. ama bizim bu kazma eleman topa vurmaya çalışırken değmeden iki bacagının arasından geçiriyor, yani ofsayt degil. hakeminde bunu farkedebilmesi de çok zor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ne zaman değişti bu kural? geçen senelerde değmesine gerek yoktu aktif alanda topa hareketlenmesi yeterliydi ofsayt olması için değiştiğini hiç duymadım açıkçası. eğer değiştiyse de çok aptalca olmuş kalecinin önünde durup topa dokunmadan gol attırmak geri gelir öleyse(bkz. romario :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Ofsayt pozisyonundaki bir oyuncu, topun takım arkadaşına dokunduğu veya takım arkadaşı tarafından oynandığı anda, hakemin kanısına göre, - oyuna müdahale ederek, veya - rakibe müdahale (tesir) ederek, veya - bulunduğu pozisyondan avantaj elde ederek, aktif oyunun içinde olursa ofsayt olarak cezalandırılır. tff sitesinden 2007-2008 futbol oyun kuralları http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/Oyun%20Kurallar%202007_1.pdf sayfa 35 fenerin bi pozisyonunu bukadar savunacağımı hiç düşünmezdim :P ama önce futbol ;) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 13:30 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 cemad sonuna kadar teşekkür +rep terazine tıkladım :) Şimdi ordaki adam topa hareketlenmiyo ordan geçerken yere düşüyor demeyin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 osuruktan futbol bilginizle yorum yapmayın Pasif aktif ofsayt nedir bilir misiniz? Adam ofsayttayken topa hareketlenmiyorsa pasif ofsayt olduğu için ofsayt olmaz. Ama hareketlenirse topa koşsa daha hatta ulan şu topa gidip dokunayım diye düşünse dahi ofsayt oğlu ofsayt Ama fenerin gol yediği pozisyon ofsayt değil.Çünkü golü yiyen fener ÖYLE OFSAYT MI OLUR LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Şimdi ben bariz ofsaytta olan bi takim futbolcusuyum , benim defansim bana top atsin top direk ayagima degil ileriye gitsin bende top icin kosayim, AMA DEYMEYEYİM TOPA ÖLE USTUNDEN AYAGIMI GEÇİREYİM TAKLA FALAN ATAYİM ÜSTUNDEN , YERE YATIP TOPU DİLLERMİŞ GİBİ YAPAYIM AMA DOKUNMAYAYIM, ofsat değil o zman senin dedigine göre. Çok biliomussunuz futbolu ya sdsfsdfsd. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 14:13 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ayşe Armandan ders almaya devam ediyim Esh ben zira o futbolu hepimizden! daha iyi biliyormuş ashgdsaygfsefsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 offside o pozisyon üzgünüm boşa tartışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bu arada GS topiğinde bile Fener-oftaş maçının ofsaytı konuşuluyor. Ama kimse Hakan Şükür'ün penaltısına bu kadar takılmıyor :) Kartal Cimbom elele hep beraber tribüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 o penalti degildi de aurelio yu temiz aldi herif =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ümit'in golü de ofsayt değildi. Eşitleniyo. Fener'de o eşitlenme durumu yok. Penaltılar kaçabilir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Buradan hakanın artistik hareketine dıt diye penaltı verip manisanın penaltısını vermeyen hakeme selam yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 neymiş manisanın penaltısı ? song un pozisyonu mu? topa mudahele etmek ne zamandır penaltı oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Song'un pozisyonuna penaltı diyen adam boşu boşuna bi daha futbol izlemesin, ilgilenmesin boşa zaman kaybediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Hayatlarında o kadar güzel bir defansif müdahale görmediklerinden inanamıyorlar tabii :D Adam aşmış ya, o nasıl top almaktır arkadan kayarak. Nasıl bir özgüvendir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 song süper adam zaten ben beşiktaşa gelmesini istiyorum dediğimde millet laf ediyordu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 heh unutmuşum topiğide. ben erman toroğlunun yalancısıyım, adam bütün program boyunca kurallar bu sene değişti ofsayt olması için oyuncunun topla temas etmesi gerek dedi durdu. kolpalamış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Phyx üye § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 13:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- pozisyon ofsayt degil ilk adamın topa degmesi lazım son kurallara göre. ama bizim bu kazma eleman topa vurmaya çalışırken değmeden iki bacagının arasından geçiriyor, yani ofsayt degil. hakeminde bunu farkedebilmesi de çok zor bence hem böle bi kural yok hemde böle bi kuralın olması sacmalık olur. bacak arasından salar adam arkaya defansı sasırtır EHEHE DEGMEDIM KII der arkadaki takım arkadası dengesi bozulan defansı da avlar yani. yok öyle bi kural. hah baktım cemad yazmıs kuralı zaten kapak mahiyetinde fenasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: heh unutmuşum topiğide. ben erman toroğlunun yalancısıyım, adam bütün program boyunca kurallar bu sene değişti ofsayt olması için oyuncunun topla temas etmesi gerek dedi durdu. kolpalamış o zaman abi diyorum ya erman toroglu kolpalamış resmen canlı yayında. rezalet bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar