Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 tiyatro'daki sahne sansürlenmiş gibi geldi bana,bayağı oluyor izleyeli öyle hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 makaslamışlar işte onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aslında claudia kurtulabilirdi,ilk izlediğimde de aklıma gelmişti kadının elbisesinin altına girseydi güneşten kaçsaydı falan :D Tamam sustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 burdaki vampir felsefesi buffy the vampire slayerden farklı gördüğün üzere :) don't be afraid, i'm going to give you a choice. I never had hahaha. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 00:17 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 piskopat bişidi ya tekrardan feci oldum süper bi film (A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 zaten btvsnin vampir felsefesi yoktur. şunu ne zaman anlayacaksınız şaşıyorum. tiyatro sahnesinde biraz kesilme var ama fazla değil. not: btvs aşmış bir dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ay unuttum be bu gece olduğunu. ama zaten tiyatro sahnesi makas yediyse hiç olmamış, olay o sahnedir. sonunu diyorum, louise'in dellenip spoiler konusuna giren eyler yapması yani.. brad pitt de çok fena yönetiyor o sahnede, onu da belirtmeden geçemiycem gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Uyuyorum şimdi, yarın bundan sonraki kitaplara dalacağım, e-bookları indirdim bile. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oralar değilki tiyatronun başları sansürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 iyi geceler gerge de yanlış topik ahah peykin şu makaslı sahneyi anlatabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Wahaa güzeldi.Antonyo abi saygılar...:P.Wampire The Masq oyununa benziyodu burdaki vampir anlayışı sanırım.Ama favorim Van Helsing deki vampir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 tekrarı olur 1-2 saat içinde izlicem o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sansürlü kısımda ne var biiri bahsedebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çıplak karı yiyolar ama sözlük anlamında yani yemek yer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yani o kadın yeniyo :D peki brat abimiz bişi yapıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yapmıyor izliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çıplak kadın var diyorum brad'i soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya ema apla keske okumasaydim kitabini filmi busbutun dustu gozumden. =/ cok aptal şeyler var. makaslar da fenaydi. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:15 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kitaptan kopuk kısımlar vardı, ama zaten koskoca kitabı 2 saatte anlatamıycaklarından bütün kitaptan uyarlama filmlerde oluyo o, normal bişey. Genel olarak güzeldi bence(gereksiz eklemeler filan vardı onları saymazsak tabii) Filmi izlemeyeli bayağı olmuştu, pek fazla hatırlamıyorum. Tiyatro sahnesinden başka makas varmıydı? (ki orası da full makas değildi sanırım, kitaptaki gibi kızı soyup yiyolardı sahnenin ortasında, az bi kısmı makaslamış olmaları lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 erkek vampir,çıplak gördüğü kadını yemelidir,yemiyorsa adam değildir = Louise edit:Bir de Claudia'nin Lestat'a ölü çocukları sunduğu sahne de makaslanmış gibi geldi bana,yarın dvd'yi takıp yeniden izleyeyim bari. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim,hayatımda dinlediğim en iyi coverlardan biri bu film için yapılmıştır.Guns'N Roses'in Rolling Stones'tan coverladığı Sympathy of The Devil [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:23 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ruhu olan vampir burdan çıkmış demek :p bu bağlamda louise=angel diyebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Louis Angel ı döfer bence Anne Rice vampirleri WoD dakine benziyo(hatta WoD dakiler direkt Anne Rice kurgusundan alıntı sanırım) WoD vampirleri de azıcık ucundan imba olduklarından zombiden bozma BtVS vampirlerini serçe parmaklarıyla döver, üstüne bi de kazığa oturturlar:) (Bu arada ruhu olan vampir deyimi duygusallığına gönderme sanırım. Çünkü kurguda vampirler tam anlamıyla undead değillerdi yanlış hatırlamıyosam) [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Angel erkekti,oğlu vardı ! Louise anca fare yesin,gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 angel da belli bir süre lağımlarda yaşamıştı. Bu arada bir çok sahneyi angeldada görmüş gibi oldum feci çalmışlar angel dakiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Yok WoD biraz daha farklı, eski ahitten falan gelen hikayeler var. Cain yani Kabil ilk vampir, kardeşini öldürdüğü için lanetleniyor. Klanlar vs. whitewolftan çıkma çoğunlukla. Anne Rice kurgusunda yamulmuyorsam Akasha ve eşi Enkil büyü yoluyla ilk vampir oluyorlar eski mısırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar