BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Stephen Rea, Antonia Banderas, Christian Slater, Thandie Newton gibi bir hayvani kadroya sahip olup efsane vampir filmlerinden biridir. Salı günü 22.00 da Cnbc-e de yayınlancakmış. Tv de reklamı gördüm koştum buraya geldim haber ediyorum, herkese duyurun; izlemeyenler izlesin, izleyenlerde oturup tekrar izlesin :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Oo eyvallah ne zamandır indireyim bunu falan diyodum. Anne Rice kitabından uyarlanan orjinal film şimdi bu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Evet ta kendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Christian Slater bu filmde hangi roldeydi yaf? şu muhabir olan eleman mıydı? hiç hatırlayamadım bayağı önceden izlemiştim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 d&r da dvdsi 9.90 .) alın bence arşive eklenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oley! ne zamandır canım çekiyodu, internetten yüklesem mi gidip alsam mı diye düşünüyodum, cnbc-e kurtardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 slater muhabirdi evet, denildiği gibi d&r'larda 9 milyona düşmüş,ben gidip 15'e almıştım :) Kaçırmayın dvdleri bol bol basmışlar her tarafta en az 5-6 kutu bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 konusundan spoil etmeden kısaca bahsedebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 film tamamen vampirler hakkındadır. vampirlerin geçmişten bu güne dünyada nasıl yaşadıklarını anlatır. fakat baştan uyarmakta fayda var. bu filim, diğer bildiğiniz izlediğiniz tüm vampir flmlerinden başkadır. vampir edebiyatının hakkını vererek işleyen dünyadaki tek filmdir. hani öyle haç göster, sarımsak koklat o kaçar mantığı yok filmde. gerçekten gerçek vampir hikayesini anlatır. ve film inanılmaz edebi bir anlatıma sahiptir. filmi mutlaka karnınız tok çişiniz ve uykunuz yokken izleyin. hiç bir sahne hiçbir konuşma kaçırılamamalıdır. her söz ayrı bir anlam içermektedir. filmde ayrıca vampir loncalarına da değiilmiştir. aslen vampirlerin belirli loncaları vardır. bunlar vampirlerin beceri, disiplin ve kökenlerinden gelen birer ayrım sayesinde meydana gelmişlerdir. bu kadar ayrıntılı bir konuya hiçbir vampir filmi değinmemiştir. filmin kadrosu 10 numara. 10 numara olduğu gibi bir de adamlar hakikatten güzel oynamışlar. önemli uyarı 2: eğer van helsink gibi "çota çota çata çut" savaş dövüş, efendime söliim, 2 çakarım bi osururum bi de kazık sokarım vampir yatar, acı yok raki tadında bir film bekliyorsanız uzak durun. bu film tam bir edebi şaheserdir. öğrenmek isteyenlere vampir nedir bunu gösterir. ayrıca bu filmi izledikten sonra inanın, başka hiçbir vampir filmine prim vermez izlemezsinz. daha evvelden izledikleriize de güler harcadıınız zamanınıza acırsınız. bende bukadar, izleyip izlememek size kalmış :) [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:21 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aman diyim gaza gelip "queen of the damned" i seyretmeyin bundan sonra.berbat bişe.rice ın kitabından,ana karakter lestat filan diyolar ama alakası yok.dandik ötesi bi film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 efenim o bahsettiğiniz vampir dünyalarının 10da biri yok bu filmde, zira kendisi kocaaaa vampire chronicles serisinin (anne rice) sadece birinci kitabıdır. ama yine de şu ana kadar seyrettiğiniz bütün vampir filmlerinden farklı olması garanti. ben o kronikılların tamamını okumuş biri olarak hep bu filmde lestat ile louise'in oyuncu (tom cuise <--> brad pitt) değiştirmesini istemişimdir, zira kitaplarda lestat sarışın, louise ise kumraldır, lestat herkesin beğendiği bir tiptir, louise ise gıcktır hafif, filan. aslen queen of the damned de aynı seriden (3. kitap) hatta ama korkunç kötülükte bir film olduğu için saymıyoruz. neyse. seyredin, seyrettirin. seyretmeyeninin kafasına sert bir cisimle vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: aslen queen of the damned de aynı seriden (3. kitap) biliyorum, kitabını okumuştum.feci alakasız bişe olmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kitabini siddetle okumami tavsiye ediyor arkadasim, henuz kismet olmasa da yapmayi düşünüyorum. cok basarili bir ceviriymis elindeki. asiri etkilendim, okuduktan sonra filmine yuz vermiceksin dedi, bu kadar iddaali konusmanın üzerine alicam kitabini. queen of the damned tamamen hayal kirikliği olmustu bende. bu kadar karizmatik isimli bi film nasil boyle "dracula konseptli maria mercedes" cikti cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sen bi de beni düşün: o kitabı okur okumaz hastası olup birkaç kere okumuş ve en beğendiği 10 kitap arasına filan sokmuş biri olarak, ellerim titreyerek seyrettiğim film aha o... o... o... bok çukuru çıktı!!! yazık günah, bir ema kolay yetişmiyor, oracıkta ölsem kim ödeyecekti diyetimi hüleyn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 lol ema :p vamirler yesin seni >.>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hehehe "bi emo kolay yetişmiyo" diye okudum çok güldüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yalnız önceki konularada bkamıştım emaleth tüm seryi okumuş biri olmaktan gururlar bahsediyordu hehe :D not : ben daha okuyamadım rezilim :( [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:44 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 saatlerimizi ayarladık beklemedeyiz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 valla ema apla, simdi aradim arkadasimi, kitabi almaya gidiyorum. hazir baglantimiz kösmus, wowa giremezken degerlendireyim dedim boslugu :) heycanliyim, kitabi bitirir filmi de cila yaparim ustune yeniden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Lestat , 2 ekmek bi kola çek koçum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Az sonra başlayacak bi hatırlatıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Şimdi okudum direk açtım tv yi heyecanla bekliyorum .Saol hatırlatma içn :P [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 22:06 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben de vhs kasedi bu filmin video da izleyip nostalji yapmıştım izliyim bari hakkaten efsane idi sinemaya gittiğimde çocuktum korkmuştum, ama gel gör ki kirsten dunst dahi çocukmuş :D ve tom ve brad amcaların oynadıkları tek beraber film sanırım. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 22:09 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 televizyonda film izlenmeyeceğinin kanıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar