Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bide bu var swips reklamı... oynayanlar ve reklam zaten buyuk ıhtımalle markanın kendısı tarafından falan cekılmıs, yoksa bu sekılde bı reklam olamaz lol http://www.youtube.com/watch?v=lhcVxGf_YnM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o dabi dabi reklamının kaliteside çok dandik. renkler falan berbat, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ben kendimi bildim bileli hiç değişmeyen, paso aynı reklamı farklı tiplerle çekip çekip zilyon defa yayımlanan bütün reklamlara gıcığım, baştan söyliyim bunu. Calgon bunlardan birisi. Takoz bi amca, mal bi teyzeyle konuşmaktadır, mal teyzenin çamaşır makinesini kireç kaplamıştır, takoz amca gelir Calgon kullanmasını söyler. Diğeri ise. Açıklamama gerek yok, evet doğru bildiniz. Ayşe Teyze! Bu reklam serisinde 1 değil 2 tane mal teyze vardır.Mal teyzelerden birisinin çamaşırları yırtılmıştır, diğer mal teyze gelir çamaşır suyu kullanınca yırtılacağını, onun yerine ace kullanmasını söyler. Dikkat ettim de sanırım çamaşırlara takıntım var. Çünkü 3. sırada deterjan reklamlarından bahsedicem. Bundaki teyzeler pek mal tipli değildir ama yine de gıcığım reklamlara. Yok çamaşırlarım zımpara kağıdı gibi oldu, yok rengi soldu, hede oldu lekesi çıkmıyo bik bik bik, dertleri 20 senedir bitmedi kendilerinin. Bunların dışında "buuuuuuuzzz" diyen mal kızın olduğu kahve reklamından, "brrrrrrrrrrrr" diye fırlayan tiplerle dolu kola reklamından... hatta genelleme yapıyim catchy birşeyler bulmaya çalışırken ellerine yüzlerine bulaştırmış bütün reklamlardan nefret ediyorum. Saymadığım reklam kaldımı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 nestea reklamı var hani kardan adam eriyor. kızlardan sadece uuu aa ooo yeee gibi sesler çıkıyor çok sinir. veet soğuk ağda bandı reklamı da fena. madem kılınız var neden etek şort falan giyiyosunuz? onu geçtim neden ortalık yerde alıyosunuz? "oo sandğm gibi değilmiş" diyor bi de kız. ne sandığın gibi değilmiş? ağda önce okşayıp sonra kılını alıp sonra yine okşamaz ki acısı farketsin? ağda ağdadır hepsi acıtır. hele sonundaki çıkan teyze sanki kötü bişi yapıcakmış gibi konuşuyor. bi de ürünün adını unuttum. mor bana yakışıyor. soluk mor? grimsi mor? ay çok salaksın, sus be kadın. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 20:55 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tabi sen sinir diyebilirsin :D eheh ama saçma bi reklam evet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 makineniz uzun yaşar kalgonla mağdur:Makineme çok iyi baktııım bah pırıl pırıl parıldıyor. Usta: Aha sen bunu gördünnü? Bah Nah pırıl pırıl. M: Aneyy bobey nabacem şimcik. Usta:(Artist bir duruşla) Galgon kullan bacım.. tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ahah çok salaksın sus be sus. deterjan reklamlarının alayı saks zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ha birde okan bayülgen in seslendirdiği bütün reklamlar çok süfer. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 21:00 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aga şu andaki en kral reklamda nestea cool.yanılıyorsam yanılıyorsun diyn.yabancılar biliyor abi reklam yapamyı asdga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dis macunu reklamlari da ayri salaklik dolu yumurtaya yapmadiklarini bırakmadilar yillarca araba reklamlarina hastayim, hemen hemen hepsi cok yaratici, basarili. muzikler fikirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dr.oetken reklamı var bir tane tiksiniyorum. baba-kız pasta yapıyorlar. baba çatal alıp kızına uzatıyor kız ham yapıyor cignerken tekrar acıyor azını, ezik büzük irenç kocaman bi pasta parçası görüyorsunuz kızın gırtlagında. yani nasıl kesmemişler o sahneyi anlamıyorum.midem kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ''super anne colgate uclu etkiye guveniyorrr'' al reklami yapistir dublaji, bi kere o tipte insanlar yok bu ulkede, konsepte ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hahaha ++111!! yabancı reklamların düblajlanıp yayınlanması yasaklansın cidden hindistan gibi kendimiz cekelim her markanınkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 su iki reklam cok hos.ozellikle de ilki: http://www.youtube.com/watch?v=4_EfniTmakQ http://www.youtube.com/watch?v=EMo6o0BtFG8&mode=related&search= [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 21:11 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 alın size calgon reklamı, ama süper }=) http://www.youtube.com/watch?v=FiiFxwWetrY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Seda Sayan'ın oynadığı bi reklam var, halı mı kilim mi mobilya mı ne, resmen odadan kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o zaman terlikler polaris tebrikler polaris. Kaç kaç geliyo geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 final dergisinin reklamı çok itici deel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yok o kosla reklamındaki bayan manyak üzerimi çay, kahve, çamur, rujla falan boyarsa, kendiği giydiği şeyi yine kendi kanıyla boyarım. ayrıca "hadi bu lekeyi çıkar lan adamsan" derken şeytanca gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bilimum avrupa yakası bilmemne günü atv de yeni bölümüyle raklamları(özellikle avrupa yakası) bide banka reklamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aşk'a geldik'in reklamı da ultra boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Turkcell reklamlarını hepsi (özellikle Sarp Apak'ın oynadığı son seri) Bilumum deterjan türevi reklamları Kadınların adet günleri ve ağdaları üzerine olan reklamlar ve çocuk bezi reklamları Ajans Press reklamları ( bu memlekette kaç kişi potansiyel AP kullanıcısı anlamadımki ) Gazetelerin promosyon verdiği dalgları dünyanın en muhteşem buluşu gibi anlatan reklamlar Edit: Buzz diyen kıza hastayım ben. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 00:17 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Kornetto reklamı. Onu gördüm çok romantikti sahilde yürüyodum bilmem bişeydi. Canım kornetto yer misin al aşkımla eri. Dayak yer misin lan dayak diye girişcem ikisine de. Çok kılım o reklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tofita reklamına kıl oluorm... özellikle "non-stop çekirdek gibi.... " kısmını söleyen bebeyi sokakta görmiimm sağlığı açısından ii olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 trt fm in cingıl cingıl tüm reklamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar