Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Battlegroup rank 1 olduk, patilerle paylaşayım, gz desinler, g*tüm kalksın dedim.http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sporeggar&n=Phaelas [spo][/spo] Bu hafta herşey değişebilir, ama sanırım drake aşagı yukarı %100 bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ooo gz... kuru kuru olmaz ama böyle taktik filan bişe ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bu lagda cidden tebrikler. Hala diyorum ülkemizde adam gibi bağlantı olsa çok başarılı loncalar çıkarabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Adam bildiğin ünlü oldu kendi battlegroupunda :) Helal valla zun. Rogue'u bırakmak sana cidden yaradı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Armory'de üstümde RP gear'ı var, takmayın. Taktik dersen, combo'na bakar. Açık şekilde söyleyebilirim ki bizim bir altımızdaki takımı normalde alaıyoruz. Ama onların alamadıgını biz alıyoruz, vs vs. Stratejik bir biçimde oynamanız gerekiyor. Yani acayip class'a bakıyor 2v2. Bu 5v5'te daha az bir oran. Mesela bir 3 gün önce 29 rating kaybettik full gear'lı bir takıma. Yani insanın sinirleri bozuluyor sizden daha iyi gearlı bir takım sizden 29 rating alıyor, ve siz on defa yenip 1 bazen 2 rating alıyorsunuz. Çok korkutucu deneyimler yaşıyoruz oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mage rogue olarak 1 olmak zor iş helal olsun valla. lock healer takımlarına karşı ne yapıonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yazmış ya işte, geberip gidiyomuş nublar yine de gz iksun, nubsun filan ama, yine kıvırmışın haaaaaaa ;);););) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 niye mage rogue bana kalsa en iyi kombinasyonlardan biri bende oynadıgım zamanlarda mage rogue oynuyyodum 2152 ye kadar cıkmıstım. çok kraldır tafsiyee ederim hemo rogue arcane mage üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 O discipline priest ve soullink warlock takımına %85 kaybediyoruz mesela. Ama o kadar yeteneksizler ki, izlerken için sızlıyor oyle oyuncuları lider görünce. Priest'e daha önce 38 sn crowd control'da tuttuk. Çok başarısız oyuncular ama dedim ya işte, class balance. Tek zorlandıgımız combo priest lock. Edit: Patch gelince o takıma gülücez ama. Zaten demo olucakmış öyle dediler. Edit 2: Arcane mage'e fena gülerim. Frost oynamaktan gram zevk almıyorum ama başka çare yok. ılk CC wave'inden sag kurtulamazsın arcane oldugunu anlarlarsa. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:39 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sen de herşeye gülüyosun baboli, dop musun nesin ;s;S msnden saydır babuşka, topiç daalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 işte genelde anlayamıyolardı kısa sürüyodu zaten :) ama tabi iş iyice dikkate binince arcane yalan oluyo dogru diyosun. Frost severim oynarımda lazım olunca da zevk alırım. ama ben elementaldim zamanında hey gidi günler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 arena frost mage dışında çok zor yaw. hele 5v5 de kimse yaşatmıyor arcane mageleri. maça gir manasına bak fazlaysa dal.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Vallahi bravo, bu lagde başarmanız ayrı bir başarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yuh, topic açtım, o warlock takımı 15 rating üstümüze çıkmış. Tekrar 2v2 yapıyoruz, şans dileyin beyler. 1 rating 1 rating alıyoruz. Battlegroyp'ta 2k üstü 10 team ya var ya yok. *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 iyi şanslar sakin olun alırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gz kardeş merak ettim serverın ne bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sporeggar sanırım yani armory linkinde yanlıs yazmıyorsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 drake için %5 lik dilimde olmak yeterli olmuyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yetiyor evet. Yani saçmalayıp losing streak yapmazsak alıyoruz. Rakiplerden çok latency'yile kapışıyoruz desem yeridir. Özellikle healer olan rakiplere karşı latency çok öenmli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ehe abi, herkes görüp sağa sola linklemiştir artık =p ünlü oldun bir nevi. gratz m8 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Obaa. Gz gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Sağolun. Şey çok hoş oluyor, arada skirmish yapıyorum 1v2, karşıya gelenler ''Dur konuşmak istiyorum, tavsiye alıcam'' falan diyor, böyle mutluluk desem mutluluk değil, süper bir his gerçekten. Av'de falan ''I heal Phaelas'' diyor birisi, garip mutluluk. Yani WoW'da birçok kişinini hayalini kurdugu noktadayım sanırım. Bırakıcam herhalde bilmiyorum. Roleplay olmasa çoktan bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o deilde ms sorunu olmasa su ülkede daha cok şeyler olcakta... caster larda pek fazla sorun deil iynede ama melee class olunca cok acı cekiorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Sende artık efsane mageler arasında yerini aldın. Artık login bölümünde charı silerken bir movie yaparsın bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Av'de falan ''I heal Phaelas'' diyor birisi, garip mutluluk. Yani WoW'da birçok kişinini hayalini kurdugu noktadayım sanırım. Bırakıcam herhalde bilmiyorum. Roleplay olmasa çoktan bırakmıştım.Ahahahaha havanı yesinler senin :) Tebrikler şeker. Dr00d var mı oralarda? Gerçi sizin durduğunuz yerden çok küçük görünüyorlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar