Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 evet , tecrübeli arkadaşlardan tutorial'ler istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben evden atıyorum kızları artık ya pff (h) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Böyle bir tutoryal yayımlanırsa paticik hesabimi kapatacağımı tüm kamuoyunun huzurunda açıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hazırlıyodum ama //.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Argodan uzak,dikkatli seçilmiş cümlelerden oluşursa niye böyle bir tutorial olmasın?Ayrıca tohumuna para mı saydık arkadaşım senin kapat istiyosan hesabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Evet evet hatta patideki hatunlar hazırlasın "nasıl eve atılırız" diye bi tutorial. Aslında gerek yok böyle bişeye, vur kafasına at omzuna getir eve nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ben de axedice bu kadar kızı nasıl eve atabiliyor diye merak ediyordum. Öğrenmiş olduk gizli reçeteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: vur kafasına at omzuna. hayatın anlamını buluyoruz patice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 allahin izniyle atiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: said: vur kafasına at omzuna. hayatın anlamını buluyoruz patice. insalığın bittiği yerde bir kalıp sabun başlıyormuş harbiden. tiksindim bir an... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Eve kız atmakta pek bir sorun yok da, attıktan sonraki planlara göre zorluk derecesi değişebilir. Ne bilim, arkadaşlarla bizde toplanıcaz sen de gel dedikten sonra, kız yakın bir arkadaşınsa gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Hele kız ucundan gösterir de devamı gelmezse gör o zaman şamatayı. Hayatın boyunca unutamazsın kızı. Peşinden koşarsın. Çok berbat bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 pati için eskort servisi kurcam hormanlar tavan yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Şekilden şekile gir.her yalanı söyle.aklına glen herşeyi yap bir kızı eve atmak için ama kıza öyle şeyler ters ise ve eve geldiğinde olucakları yaşamak istemiosa gelmez..kızın eve gelme niyeti varsa zaten gelir yani klasik gel bize film izleyelim yeterli hatta fazla bile kısaca eve kız atılmaz kız kendi gelir şahsen evde yalnız oldugumda eve atmak istediğim kıza karnım aç evde kimse yok yemek yapmaya gelmicekmisin diyorum yeterli oluo tabi olayı burya getirmek için onceden yeterli alt yapıyı sağlamak lzm [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 05:07 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: kısaca eve kız atılmaz kız kendi gelir aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 daha önce öpüştüğün kıza: - gel annem çağırdı bu akşam yemek hazırlamış bizim için - kem küm şey ama hınk olur hazırlamış sonuçta *eve gidilir* - zrrnk * telefon açılır* aa anne gelemiomusunuz hay allah eh neyse dışardan söyleriz artık bıdıbıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 benim yöntemler; -çok açım, evde kimse yok :( -ay canımmm kıyamam -ya biri yemek yapsa ne güzel olurdu :( -yaparım ben ki -gelsene -ok çıktım. -annem kek yaptı seni de bekliyo -yaa gelmesem -olmaz çok kızar -off -? -ok çıktım. -bize gel film var cips var -ok çıktım. -evde yalnız bıraktılar beni, hiç acımadılar bana... -yaaafff öyle demeeeee -gel bize çok yalnızım :( -ok çıktım. -gelsene tütsü yakar felsefe konuşuruz -hmm tramisu da alıyım mı gelirken -al al -ok çıktım. şeklinde gidiyor. tecrübeyle sabittir. haa eve atmak sayılmaz bunlar. eve atmak dedigin şey içirirsin gel yavrum çok güzel şeyler var bizim evde dersin gelir. budur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 -tek kişi pes oynamaktan sıkıldım, -ayy kıyamam -gelsene beraber oynayak? -nope çıkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bi de kız çağırır bazen bi gece yarısı tek başıma içiyorum çok yalnızım gel diye, ama sen kalkıp ta evdekilere gece vakti "arkadaşa gidiyorum" dedikten sonra gelebilecek muhtemel soruara cevap vermeye üşendiğinden, yahu yol uzak vs bahaneleri uydurusun :D Kızın yeni sevgili bulması da ayrıca yakındır. (OHA KENDİME) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Gerçekten oha sana. Bu zihniyet istediği kadar saçlarını kessin yine de elde var sıfır. Yada bir. Ama o kadar. Ayrıca senko bir geek in anatomisi şeklinde özetlemiş olayı ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Yaa senbi sus. Tutorial okumaya devam et sen. yaram daha taze, dağlamayın sdfsdf =p [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 02:14 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 pul koleksıyonu gostermeye ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Artık pul koleksiyonu yerine müze daha popüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 [spo]-gel sena penis müzemi gösterecem -at penisi de var mı peki -var anam o da var, sen gel hepsini verecem sana -ok çıktım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Woman showing her pussy: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar