Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Baykaldan kurmaylarına 'Sus' talimatı Baykal, Gül'e muhalefet konusunda CHP'nin askerin sözcüsü gibi algılandığını söyledi, askerlerin çok konuşup etkisini azalttığını belirterek, kurmaylarına 'Artık daha az konuşun' talimatı verdi.kaynak [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:27 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:32 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:33 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 çok garip el sıkışmışlar, acaba bu yaklaşmakta olan bir müdahalenin habercisi mi??!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Başımıza ’ yağacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 valla ya ’ larıda düzeltemedim, başlık güncellenmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 O yüzden başlığımı hep manuel yazarım. Mesaj güncelleniyor, ama başlık güncellenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hakkaten ya fotoğrafa baya bi süre takıldım yani. el sıkışmaları birbirlerine bakışları ne kadar ilginç diil mi. fotoğraf herşeyi anlatıyo aslında. sol tarafta hayatı yenilgilerle dolu başarısız bir siyasetçi, sağ tarafta ise abdullah gül 'ün ilginç gülümsemesi. nooldu lan der gibi hah. çok güzel yakalanmış bi kare bence. sergilik. fotoğrafı çeken arkadaşı sonsuz tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yola geliyor sonunda [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:36 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 O diil de Gül'ü ne zaman smokinle frakla görecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Adnan Menderes de fotoğraflarında devamlı gülümsüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 batılı köpeklerin kıyafeti o gül giymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bütün haberleri c/p yapma be joker..yapacaksan da başlığı yaz bari.gazetelerin sayfalarına da girebiliyoruz her haberi okumak istesek,hem karakterler düzgün çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya hakkaten her haberi için niye baslık acıyosunuz, gül öksürse baykal hapşursa baslık acılıyo. yeter artık haber ajansı değil burası. haber almak isteyen haber sitelerine girip ögrenir zaten. sadece önemli diyebileceğimiz konuları açın suraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sanamı sorucam hangi haberi getirip getirmicemi. haddini bil. ayrıca o başlıkla ilgili sorun benle alakalı değil... çıkan sorunlarıda elimden geldiğince editleyerek düzeltiyorum... başlıkta edit çalışmıyor o konuda mesajımı yukardada belirttim. bana sataşmak için post atmaktan vazgeçin artık. beğenmiyorsan okumak yada yorum yapmak zorunda değilsin... yapıcı olun biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bende çok sıkıldım sürekli köşeyazıları falan görmekten. Gül höt dedi, Coşkun zık dedi nereye kadar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ooov pis ayar yemişim. sana mı sorucam lan diyip arkasından haddini bil demek de pek hoş olmuş. beğenmiyosan okuma ya da yorum yapma diyip arkasından yapıcı demen daha bi hoş olmuş. sakızdan mı çıktın, piyangodan mı nesin sen arkadasım? beğenmiyosan oku ne demek? ben senin gelmişine geçmişine sövsem, arkasından da istemiyosan duyma desem kabul ediyosun yani. burası forum ve sen forumun ne demek oldugunu bilmiyosun. senin gibi kalın kafalılara sayısız kez anlattım bunu ve tekrar anlatıyorum. forumlarda actıgın baslıklar hakkında gelecek cevaplara hiçbir şekilde karışamazsın, beğenmiyosan okuma, yorum yapma diyemezsin. ayrıca burda açtıgın baslıkları evet bana soracaksın. benim gibi diger uyelere soracaksın. cunku bu baslıkların acıldıgı ortamda bizler de varız. o yuzden actıgın baslıga olumlu elestirilerin gelmesine ne kadar hazırsan olumsuz elestirilere de o kadar hazır olmalısın. ama sen bunu akıl edemeyecek kadar yetersizsen bu yazdıklarım sana fikir versin, bir daha da kimseye bu uslupla yaklasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 joker harbiden baymaya absladin gordugun her siyasi haberi copy paste yapiyorsun bonbon un topicleri daha enteresandi adami afaroz ettiler gunde 32432 tane provakasyon topigi aciyorsun kimse fark etmemis daha hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Hassittir, Baykal'la aynı fikirdeyim askerin fazla konuşması konusunda. Bir an kötü hissettim kendimi ama geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bence ‘Sus’&ve#8217 sacmalamıs. Ama ‘7#&6# 8216;Sussa daha iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 baykal dostlarına tuvalette suya doymayan super emici halkaları bulunan selpak ı önerdi.üstüne 'onlar halka değil,fil' diye ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 baykal çaktırmadan çizgi film karakteri mi olmuş ne? ilginç çıkmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 apache sen beni güldürdün allah da seni güldürsün.. b de joker bap çok sert konuşuyorsun çok pis eziliyorum ağlıycam :/ yapma [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:28 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Joker bak dostum değilsin ama dost ağzıyla söylüyorum : Yazdıklarına dikkat etmen gerekli.Sadece sen düşündün diye bu fikrini haklı yapmaz , hele "beğenmiyorsan okuma , başka yere git" deme hakkını hiç vermez sana.Sonuçta bazı olaylar olur , sonra üzülürsün diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 adamlara bak birlik olmuşlar hem suçlu hem güçlüler... aman çok korktum tehditinizden... lol yeter artık gidin topiclerimden, bıktım sizden her topiğime saldırı dolu mesajlar YETER ARTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kaçın polisi arıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 HAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar