Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal’dan kurmaylarına ‘Sus’ talimatı

Joker

Öne çıkan mesajlar

Baykaldan kurmaylarına 'Sus' talimatı

Baykal, Gül'e muhalefet konusunda CHP'nin askerin sözcüsü gibi algılandığını söyledi, askerlerin çok konuşup etkisini azalttığını belirterek, kurmaylarına 'Artık daha az konuşun' talimatı verdi.

kaynak

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:27 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:32 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:33 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten ya fotoğrafa baya bi süre takıldım yani. el sıkışmaları birbirlerine bakışları ne kadar ilginç diil mi. fotoğraf herşeyi anlatıyo aslında. sol tarafta hayatı yenilgilerle dolu başarısız bir siyasetçi, sağ tarafta ise abdullah gül 'ün ilginç gülümsemesi. nooldu lan der gibi hah.

çok güzel yakalanmış bi kare bence. sergilik. fotoğrafı çeken arkadaşı sonsuz tebrik etmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

sanamı sorucam hangi haberi getirip getirmicemi. haddini bil. ayrıca o başlıkla ilgili sorun benle alakalı değil... çıkan sorunlarıda elimden geldiğince editleyerek düzeltiyorum... başlıkta edit çalışmıyor o konuda mesajımı yukardada belirttim. bana sataşmak için post atmaktan vazgeçin artık. beğenmiyorsan okumak yada yorum yapmak zorunda değilsin...

yapıcı olun biraz...
Sosyal ağlarda paylaş

ooov pis ayar yemişim. sana mı sorucam lan diyip arkasından haddini bil demek de pek hoş olmuş.

beğenmiyosan okuma ya da yorum yapma diyip arkasından yapıcı demen daha bi hoş olmuş.

sakızdan mı çıktın, piyangodan mı nesin sen arkadasım?
beğenmiyosan oku ne demek? ben senin gelmişine geçmişine sövsem, arkasından da istemiyosan duyma desem kabul ediyosun yani.

burası forum ve sen forumun ne demek oldugunu bilmiyosun. senin gibi kalın kafalılara sayısız kez anlattım bunu ve tekrar anlatıyorum.

forumlarda actıgın baslıklar hakkında gelecek cevaplara hiçbir şekilde karışamazsın, beğenmiyosan okuma, yorum yapma diyemezsin. ayrıca burda açtıgın baslıkları evet bana soracaksın. benim gibi diger uyelere soracaksın. cunku bu baslıkların acıldıgı ortamda bizler de varız. o yuzden actıgın baslıga olumlu elestirilerin gelmesine ne kadar hazırsan olumsuz elestirilere de o kadar hazır olmalısın.

ama sen bunu akıl edemeyecek kadar yetersizsen bu yazdıklarım sana fikir versin, bir daha da kimseye bu uslupla yaklasma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...