toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 arkadaslar ben bu patchi wowun kendi downloader'ından indirmedim ordan yavas iniyo diye. wowwiki'deki patch mirrorlardan birinden indirdim. ancak dosya ismi şöyle wow-partial-1.MPQ ve açılmıyor. yani nasıl açılacagını bilmiyorum daha dogrusu uygulama dosyası olarak görünmüyo diger patchler gibi. nasıl yükleyebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Şu an patch o dosyadan ibaret tam sürümü (yüklenebilir versionu) patchin yayınlandığı gün sunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 e iyide patch yayınlanmıs olacak ki wow'a girdiğimde download başladı. yoksa bu black temple patchi gibi önceden download'a mı sunuldu? yani öyleyse su an oyuna girebilmem lazım 2.1.3 ile hiç denemedim de he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Şu an kullanılabilir sürüm 2.1.3 bir sorun yaşamaman lazım bağlantı için.Dediğin gibi önceden sunuldu downloada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 6 sn kuralı :p [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 16:00 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 öncden yükleyip patch kullanıma açılınca kurulacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bence de eğer süper bir bağlantınız yoksa şimdiden indirmek biraz saçma. Yamanın yükleneceği çarşamba günü sabah 8-9 gibi pek çok siteye konuyor zaten dosyalar. O gün halledersiniz olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 76 mb mı ne ya 1 saat sürmüyor kasmasın sitelerle filan güvenmem ben öle wowwiki filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hadi ya azmış, ben de gidip açayım downloaderı o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 background downloader olayı. sen oyundayken pauselanıyor. sen çıkınca tekrar resume ediyor. çok önce vardı bu, bende çoktan indirdi de, 2.2.0 ne zaman çıkçak diye bekliyorum. bence saçma değil, öyle süper bir bağlantın olması da gerekmez. tam tersine kötü bağlantılar için ideal. o gün birisi blizzard'dan indirecek de, http'ye atacak da, ben onu çekmekle uğraşıcam da, o ooo. onla uğraşmak yerine önceden indirip, 2.2.0 serverları açıldığı an girerim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Gelecek olan patch notes linki verir mi biri lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 2.2.0 Patch Notes 5 YTL lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 + rep dostum, sağol eheh. *direk guildinin sayfasına c/p yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 anladım da şimdi ben patchi indirdim. yalnız wowun downloader ile indirmedim işte sorun orda. yani ben wow launcher ı acınca yine download yapmaya baslıyo. onu indi gibi gösterip benim indirdiğim patch setupını nereye koymak lazım. yoksa kasmayıp bırakayım indirsin mi wow launcher? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Disable et Downloader'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 indirdigin dosyayi wow altında patches klasorunun icine koydunmu? ındırılmıs dosyayı gorunce downloader calısınca, checksum kontrolu yapar hatalı bolumler varsa onları duzeltir ve bırakır. 0dan ındırmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hah tamam saol. patches klasorunun içinde WoW-2.1.3-to-2.2.0-enGB-Win-patch diye klasor varmıs zaten onun içinde de patchin indigi kadarki kısmı var komple degistirdim oldu. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar