Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ya küçümsemekten bahsediyorsak . Kendi takımlarımızı çok küçümsüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kendi takımlarimizi kucumsemeyip ne yapacaksin, besiktasin su anki kadrosundan kaci sampiyonlar liginde kaç maça çıkmış? fenerbahçe dersek bi umitle her sene gidiyor sampiyon ligine sonuç hüsran. kendi takimlarimizi gereginden fazla şişiriyoruz daha çok. şişirmemiş olsak 4. torbada olmazdi 2 takımımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bence şişirmek değilde bizden bi bok olmaz psikolojisinde ilerlediğimiz sürece 4. torbaya muhtacız Nasıl olsa yenilicez psikolojisinde maça çıktığımız sürece yenilmeye muhtacız önce inanmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 İnter geçen sezon 97 puan toplamış italya liginde... İtalya liginde Juve olmayabilir ama Milan, lazio, roma gayet mevcutlardı valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 trasty senin olayın umutlu bakmak şu gruplara. evet umutla baktığımda ben de şöyle yaparız böyle yaparız diyebiliyorum. ama birincisi şu oyunun adı futbol, hiçbir zaman belli değil ne olacağı. beşiktaş'a güveniyorum. oyunculara güveniyorum ama gel gör ki onlar maçlara çıktıklarında istediğimi göstermekten çok uzak kalıyor. ayakları titriyor hepsinin şampiyonlar liginde milanın karşısına çıktığında. milan'ın kadıköyde fenerbahçeyi dağıttığı maçı hatırlıyor musunuz? o maçta stadyumda kale arkasından maçı izlerken, iki futbol anlayışının nasıl da farklı olduğunu görebiliyordum rahatlıkla. milan 11 kişi aynı anda aynı yöne hareket ederek top oynuyordu. fener ise kimin nereye koştuğu belirsiz. oynadığımız futbol hiç birşey çünkü benim içimde olmayan büyük takım korkusu nedense futbolcuların içlerinde hep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 zaten yenilecegiz psikolojisi taraftarda olabilir belki ama futbolcu elinden geleni oynamaya cikiyor sonucta sahaya nede olsa market CL/UEFA. takimlarimiza cikan rakipler CL gediklileri nerdeyse cska/marseille haric. e bunlar bu kadar senedir bosa CL ye kalip 1. tur ceyrek final yari final gormuyor bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Açıkçası fazlamı iyimserim bilmiyorum Ama Fenerbahçe'nin Anderlect maçlarındaki oyununu sezon başınında olmasını göz önünde bulundurarak iyi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 besiktasi baya sansli goruyordum ben ama fikrim degisti birden besiktasin isi baya zormuş. 3. ve 4. maclari liverpoolla besiktasin eger liverpool 12 puan toplarsa 4 maçta son 2 maçta yedeklerini falan oynatip diger takımlara puan cikarma sansi dogabilir liverpooldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Fener 4 puan alır BJK 'de 6 puan alır gerisini siz hesaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Fener nasıl 4 puan alıyor anlamıyorum cska anderlecht den çok farkı yok yani bakınız ligdeki durumuna , psv deplasmanda zor evet interde öle kısaca inter maçlarını bilemem ama diğer 2 takımdan puan cıkarıcak bir kapasitede fenerbahçe. Beşiktaş tarafında liverpool favori ama diğer 2 takım of ezer büzer formatta takımlar değil bana göre 2 takımında şansı var en azından 2.lik sırası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 11 puan alır fb lider cıkar. bjk 7 puanla 3. olur uefa gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 lidermi?Senede biraz uçmadınmı:) bunu bir fb li olarak söylüyorum.En fazla 7 puan alırız gibime geliyor.o da cska dan 4 puan alırız psv yide evimizde yeneriz belki..7 puanlada 2.cilik imkansız anca 3. olur gideriz uefa mıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya şu kadar alır bu kadar alır çok saçma. herşey saha da belli olacak bunu neden tartışıyosunuz ki? diğerlerinin kendi aralarında yapacağı maçlar var, form var, sakatlık var, var oğlu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 interi ilk maçta yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bundan daha iyi grup gosterin bana madem buna zor diyosunuz. sanki fener 1. torba takımı da kolay grup gelme olasılıgı var. mantıklı dusunun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Düzgün bir fenerbahçenin en az 8 puan alması lazım bu gruptan, 4erden psv ve cska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 fener gruptan 2. cıkar bence beşiktaş ta biraz zorlarsa cıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Fenerin grubu çok daha zor ya BJK'den ve cok daha zor cıkması BJK oranla cogunuz tam tersını demıssınız. Bi kere Inter'i herkes biliyor maglum özellikle geçen sene iyi estiler italya liginde. PSV zaten tipik bir grup 2. liği kısaca son 16 takımı ( son senelerden bunu görebiliriz ) CSKA'da yanlış hatırlamıyorsam 2005 de uefa kupasını kazanmıştı Gelelim BJK'ye Liverpol 1. liği alıcak veya en kötü 2. çıkacak. Marsilya bir türk takımının yenemeyeceği bir takım değil ayrıca lige kötü başladılar. Tatmin eden bir oyunları yok. Porto eski gücünden çok uzak eski parlak dönemine bir türlü dönemedi ama 2. lik için yarışacak bir ekip Ben bu şekilde bakınca Fener 3. lük için yarışır, 2.liği zorlar BJK 2. lik için yarışır 3.lük alır en kötü Şeklinde düşünüyorum ama inşallah iki takımda çıkar ve son 16 da 2 türk takımı olur eh eşşek değiller biride çeyreğe kalır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bence d ve h grupları cok daha kolay gruplar. besiktas kesin cikar die dusunuyorum, fener de umarim cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Fenerbahçe'nin grubu BJK'den daha zor. BJK'nin çıkma ihtimali var ama Fener'in yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu arada kimin grubundaydı bilmiyorum ama csk yı psvden aşağı görmek,muhteşem bir yanılgıdır aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ne laflar dönmüş yine fener lider çıkar 8 puan alır bilmemne zor bu işler 3. olsun yeter iki takımda ama bjk nin grup daha kolay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Yalnız biz Inter'i ilk maçta yeneriz cidden. Bizler inandık siz de inanın ulan! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bjk nası çıkar bilmiyorum...orta sahası iyi takımlarla mücadele etmekte zorlanırız gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 trasty valla bir fenerli olarak anladıysan bunu iş tamamdır.sizin takımda bi maça yenik başlama geleneği var her zaman..maça yenilcez diye çıkıosunuz resmen. gs ern kötü zamanında bile kafa tutuyo iyi takımlara. neden? çünkü artık o mantalite yıllar boyunca yerleşmiş klübe..işte fener bunu başarabilirse,yani kendinin potansiyelini bilip ona göre oynarsa herşey mümkün.fenerin kadrosu psvden de cskadan da iyi.antrenör kötü o yüzden sakat işte durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar