Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtemel Şampiyonlar Ligi Rakiplerimiz

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Nisbeten iyi kura oldu diger takimlara gore 2 takimimizin kurası. Ki B ve E grubu özellikle E direk ölüm grubuydu.

Feneri degerlendircek olursak aslinda ben herkes kadar olumlu bakmıyorum. 3-4 yildir bi PsV eski havasinda degil cok oyuncu satti muhabbeti donuyorki adamlar sagolsun hersene elimize verip gonderiyo ya ceyrek ya yari final oynuyolar. O yuzden PsV yi ufaltmıyorum gozumde sonucta sistem takımı. İnter ve CSKA ya gelince , bana gore bi fikstur problemi var Fenerin öyle ki , eger ilk macta İnter'e 3 puan verilirse 2. ve 3. macini disarida oynayacak Fenerbahce. Bu maclarda alinacak minimum puan direk takımın havasini bozabilir 2. lik acisindan. Son mac Kadıköy'de CSKA ile.Ama eger ilk 5 macta 4 puan alirsa UEFA yı garantiler diyorum. 6-7 puan alırsa gruplardan cıkar.

Besiktas a gelince, aslinda grupta gurubu domine edecek bi takımın olmasi iyi bisey soyle ki , Liverpool BEsiktasi 2 mactada yense ayni sekilde diger takımalrı da yenecek bu yuzden sorun yok bence. Herkes Liverpool'un ust gruba cikacagindan eminse maksimum puani toplamasi bence Besiktas icin iyi. Porto ya gelince eski havasinda olmasada ekol takımı olmasi , bununla birlikte hicbibok anlamadan yenilen 2-3 gol maymun maymun sevinen esmer-cingoş tipler canlanıyo kafamda portekiz deyince bi sekilde tehlikeli olabilir. Aslinda BEsiktas acisindan en buyuk sanssizlik Liverpool ile 3. ve 4. macı oynamasi ki buda rakiplerden birine iddiasiz bi liverpoolun gitme riski demek.MArsilyaya gelince besiktas en az 3 yada 4 puan cikarir bence. En kotu UEFA diliyorum BEsiktas icin.

Tum takımlarımıza hayırlı olsun diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi herifler psv kımlerı almıs desenız bilmez.
gelir burda BJK DAHA KOLAY BIZ ATLETIZM KLUPUYUS PLX yapar.

birader bi transferleri incelermısın? inter nedir ne değildir PSV ne dir ne değildir. hella hella. grup zor. daha zorlarıda var ama gelipte burda elenceğinizi bile bile bjk nın işi daha zor demeyiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet...

1. Torbadan girip 4. olarak elenme başarısını gösteren ve bu başarısıyla insanları pek şaşırtmamış olan inter... Defansın belkemiği Alex'inin kiralık süresinin dolması ve chelsea'ye dönmesi, cocu'nun ayrılması ve açıklarını dolduramamış bi PSV, komik saç stili ve rengi hariç bi numarası olmayan yıldızı Wagner Love'lı CSKA ;

Fernando Torres, Andriy Voronin, Ryan Babel, Yossi Benayoun'u kadrosuna katan son 2 senenin finalisti, 1'inin galibi LIVERPOOL'dan.. Her sene brezilya'dan genç yıldızları kadrosuna katıp bunları parlatıp avrupaya satan (sadece bu sezon için Anderson, Hugo Almeida ve Pepe) ve bu transferlerden kazandığı tonla parayı tekrar genç futbolculara yatıran, kadrosunda Quaresma, Lucho Gonzales, Assunçao gibi yıldızları barındıran PORTO'dan, ne kadar Ribery'nin gidişiyle güç kaybetti gibi gözüksede Djibbril Cisse'nin bonservisini alan MARSİLYA'dan

daha güçlüdür.. Takılın..
Sosyal ağlarda paylaş

yav araştırın bi.
2 CL 3 UEFA diye bi olay yok.
2 CL 4 UEFA var ama 7. ve 8. sıradaki ülkeler gidebiliyor biz 15.yiz.

Rank League Coeff. CL places UEFA Cup places
1 Spain 72.141
2 Italy 66.731
3 England 63.486
4 France 50.781
5 Germany 48.364
6 Portugal 44.041
7 Netherlands 41.331
8 Greece 32.081
9 Russia 31.833
10 Romania 31.457
11 Scotland 30.375
12 Belgium 30.250
13 Ukraine 26.600
14 Czech Republic 26.575
15 Turkey 26.441
Sosyal ağlarda paylaş

olması gerektiği gibi olursa maçlar bu sene 8.liğe kadar çıkabiliriz.ama ben en az 10. lacağımıza inanıyorum.

ayrıca kuralara gelince..ABİCİM BU FENER HEP EN KOLAY KURAYI ÇEKMEK ZORUNDA MI!??
uyuz oldum =)

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 09:19 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bide '' OFF BAB FENER EN KOLAY GRUPLARI CEKMEK ZORUNDAMI YAUW'' diye söylenen bi güruh varki ,

3 sene onceki CL grubumuz
Manchaster United , Lyon , Sparta Prag , Fenerbahce

2 sene önceki CL grubumuz
Milan , Psv , Schalke , Fenerbahce

Gecen seneki UEFA grubumuz
Palermo , E. Frankfurt , Newcastle , Celta Vigo , Fenerbahce idi.

Sadece gecen seneden ornek vermek gerekirse , bu mızıldayan arkadaslarin takimlarida gecen yil UEFA da ,

Besiktas , Bayern Leverkusen , Club Brugge , Dinamo Bukres , Tottenham . 3 takımın cıktıgı gruptan temsilcimiz cıkamamıstı.

CL de ise ,

Liverpool , GS , Bordeaux , PsV seklindeydi. Takımımız grup sonuncusu olmustu.

Bi önceki yil ise UEFA temsilcimiz

Besiktas ,Sevilla, Bolton wanderers, Zenit st petersburg ,Guimares idi 3 takimin ciktigi gruplardan temsilcmiz cikamammisti.

Dİger bir UEFA temsilcmiz ise Tromsö ye elenmisti.

Biz goruldugu gibi pekde kolay kura cekmiyoruz. Ve eger gruptan cikarsak hata kaza '' LA ZATEN ODA GRUPMU AQ , SACMA SAPAN TAKIMLAR VAR'' yada '' ZBRAHAHAH SU EZİQ TAKIMALRI BİLE GECEMEDINIZ'' kılıflari sandiklardan cikti goruldugu kadariyla. Neyse bende '' TQLIN'' deyim bari lamerce.
Sosyal ağlarda paylaş

grupları nasıl bu kadar kolay görebilenler var anlamak mümkün değil. görende takımlarımızı şampiyonlar liginin gediklisi zanneder. psv diye bahsettiğimiz takım geçen sene galatasaray'ı istanbul'da ve hollanda'da yendi. gruptan çıktıktan sonra arsenal'i kupa dışında bıraktı ve sonrasında kupa finalisti liverpool'a elendi. kadrosundan alex'i chelsea'ye, galatarasay'ın istediği kone'yi sevilla'ya kaptırmış olması şimdilik en büyük eksileri gibi gözüküyor ama daha geçen sene yaptıkları ortada.

cska takımı ise 2005 senesinde uefa kupasını almıştı. geçen sene porto'nun olduğu grupta 8 puanla 3. oldu uefa'ya gitti ama maccabi'ye elendi. neticede henüz 3 sene önce uefa kupasını kaldırmış bir takım. kadrosundaki oyuncularıda muhafaza etmiş durumdalar. wagner love gibi copa america'da brezilya milli takımıyla izlediğimiz çok tehlikeli bir forvetleri var. daniel carvalho'da oldukça tehlikeli. geçen sene gruplarında ingiltere'de arsenal ile birazda şansın yardımı ile 0-0 berabere kalmışlardı ve rusya'da arsenal'i 1-0 devirmişlerdi. geçen sene formsuz olmalarına rağmen yeri geldiğinde neler yapabileceğini son 3 sezonda 1 uefa şampiyonluğu ve aldıkları süpriz sonuçlarla gösterdiler.

netice olarak şöyle bir baktığımız zaman psv'nin porto'ya göre ve cska'nın marsilya'ya göre üstünlükleri bulunuyor. psv-porto karşılaşması yapmak isteyen olursa yaparız. marsilya takımı ise geçen sene arda'nın tek başına yendiği mlada boleslav takımına elenerek uefa kupasına bile katılamamıştı. ribery'nin satılması ise beşiktaş için bir başka artı. fenerbahçe'nin tek avantajı inter'den puan alabilme şansının beşiktaş'ın liverpool'dan puan alabilme şansından yüksek olmasıdır. bu özellikleri göz önünde bulundurduğumuzda gördüğümüz gibi gruplar arasında bırakın fenerbahçe'nin grubunun kolay olmasını inter'den puan alınamaması durumunda beşiktaş'tan daha zor bir ortamda bulunabileceğini görüyoruz.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 13:45 tarihinde, Apex tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kaka inter'in bu sezon italya'da şampiyon olacağını falan söyledi. istikrarsız bi takım olabilir ama fener'den kat kat üstün. ben biz liverpool'a 5 atıcaz inter fenere 3 atar demiyorum ki

liverpooldan beşiktaş'ın puan alması neredeyse imkansız. kalan maçlarından maksimum puan çıkarması gerekiyo o yüzden. bi ihtimal beraberlik olsa diyorum ama imkansız gibi zira liverpool aşırı formda şu anda. fernando torres'de takıma alıştı gibi. geçelim yani gereksiz hayal kurmanın manası yok, fenerbahçe muhteşem bir takım değil, zira başında zico gibi bi densiz var. taktik konusunda 0'ın altında seyrediyor zekası. karşısında kurt mancini var. çok klasik bir yorumla tabi. taktiksel açıdan fenerbahçe'ye üstünlük sağlarsa inter, her maçta 3 gol atma şansı çok yüksek. adriano, ibrahimovic etc.
Sosyal ağlarda paylaş

ne zico'nun gerizekalı ne de mancini'nin kurt olduğuna katılıyorum. ikisininde yetersiz olduğunu düşünüyorum. mancini hala bana göre elle tutulur birşey yapamadı, bu inter taraftarlarına görede böyledir. içinde milan ve juventus'un olmadığı bir şampiyonluk türkiye liginde beşiktaş'ın fenerbahçe ve galatasaray olmadan şampiyon olması gibi birşeydir. roma belki birşeyler yapabilirdi, olmadı.

inter'in fenerbahçe'den çok çok üstün bir takım olduğuna ise katılıyorum. en azından bariz bir kadro üstünlüğü var. fenerbahçe az bir ihtimalle kadıköy'de şansınında yardımıyla birşeyler yapabilir, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

valla adam gibi oynarlarsa fener de bjk da çıkar gruptan en kötü de 3. olur..ama 4. olmak büyük ayıptır bence..bjknın işi biraz daha kolay..marsilya futbol oynamıyo resmen şu an ligde.liverpoolu biz o boktan kadroyla geçen sene deplasmanda ağlattık 2.yarı liverpoolu. bjk da puan çıkarabilir. portonun tecrübesi yeter..yani bjk içerde ve dışarda marsilyaya çakmalı tek çaresi o.yoksa 3. olur.

fener ise değişik bi gruba düştü.interin bi günü bi gününe uymuyo belli olmaz diyorum ben.hatta cska ve psv benim gözümde çok daha sakat intere göre.fener burdan biraz zor çıkar gibi.ama imkansız diil. burda bjknın grubunun aksine inanılmaz bi 3.lük yarışı da olacak unutmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne demek imkansız allah aşkına Şu avrupayı byütmeyelim ..

Besiktas daha once İnönüde Barcelona'yı 3-0 yenmişmi ?
Fenerbahce daha önce Man UTD'ı Kadıköyde 3-0 yenmiş mi ?
Fenerbahce Old Trafford'ta Man UTD'ı yenmişmi ? hemde mewcut kadrolardan çok daha kısıtlı bütçelerle ?

Neden İmkansız olsun ..Yani yerimizde sayıyor gibi durmayalım ki yerimizde saymıyoruz.

Çok açık ve net söylüyorum Beşiktaş İnönüde Liverpool'dan puan da galibiyette alabilir..
Aynı şekilde Fenerbahçede Interden ha kaybedersek sürpirzmi olur hayır kaybedebiliriz ama Imkansız yok ki

Kendi Fikrimce AEK Sevilla'yı eleyip Şampiyonlar Ligine kalmazsa ki kalmicaktır diye düşünüyorum. 2. Torbanın en güçsüz 2 ekibini çekti Fenerbahce ve Beşiktaş.

Iyi niyetli yaklaşırsam Beşiktaş kendi Sahasındaki Marsilya maçını kazanacaktır. Porto maçını kazanacaktır Liverpool maçından bi beraberlik çıkaracaktır Deplasmanda marsilyadan yada porto dan 1 beraberlik çıkarsa hatta sürpriz bi galibiyet 8-10 arası bi puanla gruptan bile çıkar .. ha en kötü olasılıklada kendi sahasında 4 deplasmanlardada 1 puan toplasa 5 puanla uefayı zorlar .. Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli ki.

Takım kimyası oturursa PSV ve CSKAnın önünde bile çıkabiliriz bu gruptan

Kendimizi eleştirmeden ileri gidemeyiz ama bukadar güvensizliğide bırakalım..

Şu an 4 Takımla Avrupa kupalarındayız. Ve Fenerbahce - Galatasaray - Besiktaş 3 lüsününde Fenerbahce - Besiktas en kötü olasılıkla 3 lükle UEFA ya gider Galatasarayda UEFA kupası grubundan çıkar .. Ocak sonrasına en az 2 takımla gideceğimizi düşünüyorum ve ocak sonrasına heleki 3 takımla kalırsak ülke puanını oldukça yükseltiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...