Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtemel Şampiyonlar Ligi Rakiplerimiz

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

marsilya lige berbat başladı. 6 maçta 1 galibiyeti var. son lig maçında dün kendi sahasında nice'e 2-0 yenildi. beşiktaş bence en kötü marsilya'yı geçip 3.olmalı.

Fener içinde aynısı geçerli. eski gücünden çok uzakta moskova'yı kesin geçmeli.

bence 2 takım 2. olması büyük başarı olur ama 3.olmazlarsa büyük başarısızlık olur!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo
üye § 30 Ağustos 2007, Perşembe - 20:03 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

rewendor 4. torbadan bir tek Feneri turlamışın nedir bu sevgi hehe

Diyorum ya o kadar kolay gruptan da çıkamazsa FB bi daha avrupaya falan katılmasın, rezil rüsvan otursun evinde, ne fenerliler bi daha büyük takımız demeye yüz bulsun ne de aziz yıldırım övünmeye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fener 3. lüğe yarışır
BJK'de 2.lik ve 3.luk arası yarısır..

Bana böyle geliyor.. Gönlümden geçen iki takımında gruptan çıkıp tarihte ilk kez son 16'da 2 türk takımı yapmasıdır.

Galatasaray'ın gruptan çıkıp son 32'ye kalması ardından minumum bir çeyrek final oynaması.

Fenerin ve beşiktaşında minumum son 16'ya kalması..

Kayseri Erciyesspor'un minumum gruplara kalması yani bir tur daha atlaması..

Bu sene alıcağımız puanlar çok önemli ayrıca Trabzonsporuda türk futboluna verdiği zarardan dolayı kınıyorum elin mahalle takımına yenerek 1 senelik avrupa mücadelesi puanlarını çöpe attı..

Ben bu sene en çok Beşiktaştan ümitliyim CL'de.
Uefa'da ise Galatasaray'ın aldığı yeni forvetle eğer gol sıkıntısı çözülebilirse çok kötü kura çekmezse en azından son 16'ya kalıcağına inanıyorum. İnşallah bu sene ülke puanını çok yükseltiriz ve seneye alıcağımız yine güzel puanlarla. 2 CL 2 Eufa 1 Intertotyu.. En azından 2 CL 4 Uefa'ya çıkarırız.

Bu arada fenerin ilk maçı interle sanırım. O maçtan 3 puan alırsa fener bu gruptan en kötü 2. çıkıcaktır.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:07 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz
üye [şikayet et]
§ 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:42 [ özel msj ]
aktif allah rıza için bi tarafsız bak ya bjk çıktı fb sonuncu oldu 2. dk da

İyi bak ne demişim umarım yanılırım demişim. FBnin sonucu olması benim isteğim değil tahminim, beni de kendiniz gibi zannetmeyin!

FB'nin rakipleri Beşiktaş'ın raiplerinden daha güçlü. CSKA'yı iki maçta da yenebilirse 3. olur ama zor. Geçen seneki kadro olsa belki ama yenemez bence. imba bi forvet alırlarsa falan bilmiyorum.

BJK içn de kesin konuşmadım çıkabilir dedim genelde yaptığı salaklıkları yapmaz akıllı olursa. Liverpool zaten rakibi değil Beşiktaş'ın, onlar birinci olacak. Beşiktaşın rakipleri Porto ve Marsilya ikisi de güçsüz.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:28 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...