bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 iyi ya zevkli olucak liverpool marsilya porto görmediğimiz karşılaşmadığımız takımlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Tek türküyle artistlik yapan liverpool kop gencleri , gelin de inonude kop kop yapalim beraber ehahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Inter satacağı varsa da artık Adriano'yu fenere satmaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Adriano hocasından intikam almak için bize gelir artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 torres,gerrard,babel,voronin,riise,kuyt valla inönüde iyi maç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 marsilya lige berbat başladı. 6 maçta 1 galibiyeti var. son lig maçında dün kendi sahasında nice'e 2-0 yenildi. beşiktaş bence en kötü marsilya'yı geçip 3.olmalı. Fener içinde aynısı geçerli. eski gücünden çok uzakta moskova'yı kesin geçmeli. bence 2 takım 2. olması büyük başarı olur ama 3.olmazlarsa büyük başarısızlık olur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: Bonjo üye § 30 Ağustos 2007, Perşembe - 20:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- rewendor 4. torbadan bir tek Feneri turlamışın nedir bu sevgi hehe Diyorum ya o kadar kolay gruptan da çıkamazsa FB bi daha avrupaya falan katılmasın, rezil rüsvan otursun evinde, ne fenerliler bi daha büyük takımız demeye yüz bulsun ne de aziz yıldırım övünmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fenerin grubu ejk ye gore biraz daha zor gibi gelio bana liverpool herkesi yener biz de gerisini yeneriz cıkarız gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 cl bu belli olmaz , transfer şart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 valla ben çok memnunum. avrupanın çok iy itribün grupları buluştu marsilya liverpool inönüye gelecek vallahi süper kesin gitmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kendi sahamızda psv yi de cska yıda yeneriz. deplasmanlardada beraberlik aldık mı, rahat çıkarız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 İlk maç interle kadıköyde , o maçı alırsak çıkarız alamazsak çıkamayız ben şansımızı öyle görüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 cska moskova ile 2 ekim de deplasmanda oynamak da bir ölçüde iyi oldu.... aslında orası eylülde kışa giriyor da yine de tundra ikliminin %100 ünü görmeyiz herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bilmiyorum bi garipte, bence iki takımımızda gruptan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fenerin interden soraki en ciddi rakibi cska olacak herhalde kone sevillaya gitmis psv den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Porto eski gücünden çok uzak. Çok abarttınız Porto'yu. Bence grubun sonuncusu porto. BJK çıkabilir bu gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yok okadar degil quaresma tek basina bi takim porto eski gucunde degil mourinho zamanindaki gibi ama genede portekizin en iyi takimi kucumsenmemeli asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Pepe yi filanda sattılar porto güçsüzleşti iyice ama kimi aldılar bilmiyorum. Beşiktaş çıkabilir ama fener çıkamaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Fener'in iyi zamanında bile avrupa maçlarını nasıl oyandığına bakarak derim ki grupta sonuncu olur. Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aktif allah rıza için bi tarafsız bak ya bjk çıktı fb sonuncu oldu 2. dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Fener 3. lüğe yarışır BJK'de 2.lik ve 3.luk arası yarısır.. Bana böyle geliyor.. Gönlümden geçen iki takımında gruptan çıkıp tarihte ilk kez son 16'da 2 türk takımı yapmasıdır. Galatasaray'ın gruptan çıkıp son 32'ye kalması ardından minumum bir çeyrek final oynaması. Fenerin ve beşiktaşında minumum son 16'ya kalması.. Kayseri Erciyesspor'un minumum gruplara kalması yani bir tur daha atlaması.. Bu sene alıcağımız puanlar çok önemli ayrıca Trabzonsporuda türk futboluna verdiği zarardan dolayı kınıyorum elin mahalle takımına yenerek 1 senelik avrupa mücadelesi puanlarını çöpe attı.. Ben bu sene en çok Beşiktaştan ümitliyim CL'de. Uefa'da ise Galatasaray'ın aldığı yeni forvetle eğer gol sıkıntısı çözülebilirse çok kötü kura çekmezse en azından son 16'ya kalıcağına inanıyorum. İnşallah bu sene ülke puanını çok yükseltiriz ve seneye alıcağımız yine güzel puanlarla. 2 CL 2 Eufa 1 Intertotyu.. En azından 2 CL 4 Uefa'ya çıkarırız. Bu arada fenerin ilk maçı interle sanırım. O maçtan 3 puan alırsa fener bu gruptan en kötü 2. çıkıcaktır. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:07 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 4 UEFA zor gözüküyo ama 3 UEFA olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: eagle_dnz üye [şikayet et] § 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:42 [ özel msj ] aktif allah rıza için bi tarafsız bak ya bjk çıktı fb sonuncu oldu 2. dk da İyi bak ne demişim umarım yanılırım demişim. FBnin sonucu olması benim isteğim değil tahminim, beni de kendiniz gibi zannetmeyin! FB'nin rakipleri Beşiktaş'ın raiplerinden daha güçlü. CSKA'yı iki maçta da yenebilirse 3. olur ama zor. Geçen seneki kadro olsa belki ama yenemez bence. imba bi forvet alırlarsa falan bilmiyorum. BJK içn de kesin konuşmadım çıkabilir dedim genelde yaptığı salaklıkları yapmaz akıllı olursa. Liverpool zaten rakibi değil Beşiktaş'ın, onlar birinci olacak. Beşiktaşın rakipleri Porto ve Marsilya ikisi de güçsüz. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:28 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duii Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fenerin gurubu beşiktaşın kine göre daha kolay umarım iki takımımız da gruptan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fenere en kolay grup cıktı. bu gruptan cıkmazlarsa hiçbi gruptan cıkamazlar. normalde fenerin kadrosu 2. olarak cıkmaya musait ama iş zico da bitiyo. beşiktaşınki cok zor yalnız ben pek sans vermiyorum belki 3. olur. gercekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar