PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Jedi said: bu Fener, sevilla'yı eler.maymun eder.Avrupanın en iyi orta sahası fenerbahçede.defans-orta saha uyumu mükemmel. oha şaka di mi bu? ps: fbliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Jedi said: Sevilla analiz edilerek varacagınız yer ancak gs, bjk gibi rakip takım taraftarlarının ağzına vereceginiz bayat sakız tadındaki yazılardır. Fenerbahçeyi analiz edeceksiniz kardeşim.Bu sene Rakiplerine sahayı dar eden, rakibe göre degil, kendi futbolumuzu oynadıgımızı söyleyeceksin. bu Fener, sevilla'yı eler.maymun eder.Avrupanın en iyi orta sahası fenerbahçede.defans-orta saha uyumu mükemmel.kendi sahasında gol yemiyor.italya sampiyonu atamıyor, hollanda sampiyonu atamıyor, eski uefa sampiyonu atamıyor. daha teknik analize gerek var mı? gerçekleri yazın.fener sevillayı cl dışına evire çevire tokatlayarak gönderir.bunu artık kabul edin. etmezseniz agzınızda gevelediğiniz o 'sevilla sole güclü böle güclü' sakızını fener tükürttürmesini bilir nasıl olsa. hayatında sevilla nın kaç maçını izledin de ona göre konuşuyosun çok merak ettim. Tamam fenerin orta sahası iyi olabilir , defansı da iyi olabilir fakat fenerde en büyük sorunlardan biri defans kaleci uyumsuzluğu olması (edu nun kendi kalesine attığı gol buna bir örnektir). La Liga yı açıp aa adamlar 10. ymuş demek kolay da bide detaylara bakmak lazım. Avrupayla lig çok alakasız 2 klasmandır, ligde kötü oynayan bir takım avrupada süper olabilir. Ayrıca allah korusun herhangi bir sakatlık (carlos , alex , semih vs) feneri çok yıpratır, çünkü fener bireysel oyuncuların becerileriyle başarılı futbol oynuyor. Ayrıca Sevilla nın forvetleri Fener in defansına Kadıköyde çok güzel gol atmasını bilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sevillayı elemsi zor gibi geliyo bana ama en rahat kurayı cektiler portodan sora cunku en azından ne biliym bole barca real gibi buyuk takım deiller bunun bi korkusu olmaz futbolcularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ajan,ben diyorum ki bu Sevilla diğer takımlardan daha garip bir top oynuyor,agasi sakat bu takım sakat,Eusebio'lu Portekiz gibi atak yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Tal said: hayatında sevilla nın kaç maçını izledin de ona göre konuşuyosun çok merak ettim. Tamam fenerin orta sahası iyi olabilir , defansı da iyi olabilir fakat fenerde en büyük sorunlardan biri defans kaleci uyumsuzluğu olması (edu nun kendi kalesine attığı gol buna bir örnektir). La Liga yı açıp aa adamlar 10. ymuş demek kolay da bide detaylara bakmak lazım. Avrupayla lig çok alakasız 2 klasmandır, ligde kötü oynayan bir takım avrupada süper olabilir. Ayrıca allah korusun herhangi bir sakatlık (carlos , alex , semih vs) feneri çok yıpratır, çünkü fener bireysel oyuncuların becerileriyle başarılı futbol oynuyor. Ayrıca Sevilla nın forvetleri Fener in defansına Kadıköyde çok güzel gol atmasını bilir bence. ahaha. asıl ben merak ettim. hayatında kac maç izledin sen? sevilla maçı deil bu sezon kac maç izledin mesela. hey allam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 izliyoruz işte şimdi sevillayı racing santander karşısında , Fenerbahçe bu takımı eleyecek güçte anderlecht , inter , cska , psv , gs, bjk , ts gelene geçene çaktık , sevilla yada çakarız merak etmeyin siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yavaş çakın bu mode'da çakamazsınız adam gibi hazırlanmanız lazım oooo biz ona çaktık buna çaktık diye çıkarsanız maça 2.maçı oynamaya gerek kalmaz direk sevilla turu atlar :P haa zigo böyle yapar mı yapmaz yine çıkarır takımını adam gibi o zaman şansınız yükselir ve iyi bir taraftar olursanız belki turu bile geçersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Real Zaragoza gibi bi takıma elenmiş Fenerbahçe'den fazla umutlu deilim ben açıkçası Sevilla 2000li yılların Galatasaray'ı gibi üst üste kupalar başarılar falan aldı, saglam kadrolarıda var,şimdi biten maçıda 4-1 aldılar, bence elenmesi zor. Keşke iyi oynayıp elese, puanlar getirse işallah geçer ama çok zor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ya siz direk at gözlüğüyle bakıp , sevillayı gözünüzde büyütüp Fenerbahçenin yaptıklarını yabana atıyorsunuz..Fenerbahçe bu sezon bir tek deplasmandaki Inter maçı haricinde hiç bir üst düzey maçı kaybetmedi,avrupanın tek namağlup takımı interi Kadıköyde yendi, Kadıköyde önüne geleni ezdi geçti.. sevillayı küçümseyen felan yok , bütçesi belli yaptıkları belli...ama bir kere Kadıköyde biz bu takımı yenecez , kendi liglerinde deplasmanda 8 maçta sadece 1 galibiyet almış bir takım...eğerki maç 1-0 , 2-0 , 3-1 gibi bir skorla biterse , deplasmanda büyük bir avantaj ve moralle bu takımı eleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tellos said: Real Zaragoza gibi bi takıma elenmiş Fenerbahçe'den fazla umutlu deilim ben açıkçası oo süpermiş bu. ilerki günlerde kullanayım ben bunu. tromso gibi bi takıma elenen gs'den umutlu değilim ben acıkcası valerenga gibi bi takıma elenen bjk'den umutlu degilim ben acıkcası helsinborg gibi bi takıma yenilen gs den umutlu degilim ben acıkcası getafe gibi bi takıma elenen barçadan umutlu degilim ben acıkcası cok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 abi yapma yahu , ben gs de turu geçemez dedim yani holiganlıga gerek yok yorum sadece. keşke turu fener geçsede sen bol bol kullansan, ben tahminimde yanılsam keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bu Jedi yeni moda herelde buralarda :) Şu Sevilla kurasına sevinen arkadaslar bir de Sevilla'lılara sorsunlar bakalım Fenerbahçe onlar için nasıl bir kura imiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yeni moda? bu mudur cevabınız? sacma sapan konusmalara mantıklı yazınca yeni moda gibi ucuz bi tabirle mi küçümseme biçimi seçiyorsunuz? sevilla'lılara soralım.hatta kadıköyde bi kac maclarını seyrettirelim.izlemedilerse ogrensinler.sonra bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olurlar maazallah carpılırlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jedi bende Fenerliyim sonuna kadar hemde ama o kadar kolay bi kura değil ama Sevilla için Fenerahçe iyi kura herkez çok atıp tutmuş Fener parçalar yer bilmemne diye ama unutmayın ki ne zaman böle olsa Fener hezimetle itiyor o yüzden sakin olun biraz. Sevilla yı elemek için burada ki İnter maçındaki oyundan daha fazla mücadele edip daha fazla arzulu oynamak gerek. Karşımızda Helsinborg yok Sevilla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 evet cevabım budur. ucuz biriyim ben idare et jedi. sen modasın, yeni moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 sevillayı eze eze eleyeceğiz.küçük falan görmüyorum sevilla'yı sadece Fenerbahçeye rakip olamayacagından bahsediyorum. Bi barça,man utd,milan cıksa heralde yorumlarım farklı yönde olurdu. yok hucum hattı iyiymis yok 2 sene uefa almıs yok gruptan lider cıkmıs falan. avrupada hangi üst düzey takımı yenmiş sevilla? gepegenc arsenal'i evinde mi? 2005-2006 da uefa da ceyrek finalde Zenit'i mi elemis?aaa yoksa yarı finalde schalke'yi mi finalde de m'boro'yu mu? vay be. 2006-2007 uefa da ceyrek finalde tottenham'ı elemiş.yarı finalde osasuna'yı finalde de espanyol'u =( ühühü cok imba bi takım bu ya. avrupayı sallıyor mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 toggie said: evet cevabım budur. ucuz biriyim ben idare et jedi. sen modasın, yeni moda. peeyki. modayı takip et o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jedi said: sevillayı eze eze eleyeceğiz.küçük falan görmüyorum sevilla'yı sadece Fenerbahçeye rakip olamayacagından bahsediyorum. Bi barça,man utd,milan cıksa heralde yorumlarım farklı yönde olurdu. yok hucum hattı iyiymis yok 2 sene uefa almıs yok gruptan lider cıkmıs falan. avrupada hangi üst düzey takımı yenmiş sevilla? gepegenc arsenal'i evinde mi? 2005-2006 da uefa da ceyrek finalde Zenit'i mi elemis?aaa yoksa yarı finalde schalke'yi mi finalde de m'boro'yu mu? vay be. 2006-2007 uefa da ceyrek finalde tottenham'ı elemiş.yarı finalde osasuna'yı finalde de espanyol'u =( ühühü cok imba bi takım bu ya. avrupayı sallıyor mübarek. kanka dediklerin dogruda fenerde avrupada üst düzey takım diilki o yüzden eleyebilir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 tabi ki eleyebilir.futbol bu sonucta. 20 sut atarsın girmez 1 atakta golü yersin evine dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 @Jedi bundan 2 sene önce yer monaco maç super kuap finalı takımlarda şampiyonlar ligi şampiyonu barcelona rakipde sevilla maç sonucu 3-0 sevilla hemde eze eze anlamışsındır umarım hangi üst düzey takımı yenmiş soruna cvp bu. bide sevilla nın ligdeki rakipleri zaten avrupanın en üst düzey 3 takımı orada bide villareal gibi yüklişte olan bi takım var böle bi ligde oynayan ve başarılı olan takımı öle kolay kolay tokatlayamazsın.gerçekci ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 fener sevillaya gol atarda, kaç tane yer onu bilemiyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 seviyya 5 gider 6 gelir fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yavaş gelsin saçı başı dağılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 anasını satıyım fenerde zaten 4yıldır üst üste CL alıyo. haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jedi said: tabi ki eleyebilir.futbol bu sonucta. 20 sut atarsın girmez 1 atakta golü yersin evine dönersin. Sevilla eleyebilir yani,böyle bir ihtimal var?Küçük ama di mi bu ihtimal,en ufağından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar