Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuz Dergisi

m-joy

Öne çıkan mesajlar

dergi neden iyi olmasın cok merak ediyorum. iyi olmamış derken penguen'e iyi olmuş diyor muydunuz mesela?

şu kadroda yer alan insanların hepsi gerçekten türkiye'nin bir numaralı adamları durumunda şu anda. genç ve yetenekli hepsi neredeyse.

dergi olmamış. tamam olmamış. böyle bir yorum nasıl yapılaiblir ya. neye göre kime göre olmamış? olmamasının sebebi neymiş? amacınız ne "dergi olmamış" diyerek giderken? köstek olmaktan başka bir şey değil yani. tüm hayatınızı herşeye olumsuz bakıp eleştirerek geçirin tamam mı? süper mutlu olursunuz.

not: bence de siz olmamışsınız.

edit imla

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 12:05 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 2-3 senedir ilk defa aldım bi mizah dergisi. Öyle derginin her köşesi sarmazdı beni, bi kısmını okur güler bırakırdım. O yüzden bu sefer fazla bi beklentim yoktu.
Ama beklediğimden daha iyiydi. Bu dergiyi takip etmeyi gerçekten isterim, hatta takip edicem. Derginin her tarafında belirttikleri gibi, çok yoğun ve zor bi dönem geçirmişler, dergi çıkarmayla ilgili işlemleri sadece 6 kişi üstlenmiş, her şeyi ortak ve beraber yapmışlar. Bundan sonraki sayıları daha da iyi olur gibi geliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
dragonmax şöyle tarif edeyim. ergenlik döneminden geçen sorunlu kız günlüğü gibi! bişey demiyor, bişey eleştirmiyo, aptal aptal bişeyler yazıyo cidden tiksindim. ben derginin her harfini okuyan bi bünyeyim, ondan okuyorum. bi de diyorum belki bu hafta düzelmiştir, yok hep aynı kalitesizlikte yazıyo... uyumuşum...

paragrafları da böyle bitiriyo aynen. uyumuşum. uyumuşum. uyanama e mi! diyorum her gördüğümde
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsaydım ilk iki hafta çok başarılıydı ama açıkçası artık orjinalinde ne demişler, onu okumak yiğitin versiyonunu okumaktan daha eğlenceli. engin günaydın gitsin zaten başka bişeyler yapsın.beğeneni daha görmedim. ama şahsen ben memnunum dergiden. selçuk erdem olmasa pengueni de bırakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...