Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Gerek memo tembelçizer anlamadım memo'yla umutmu taşımış demek istedin dergiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 İyi olmamış dergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 İyi olmuş dergi iyi. Alın okuyun. Ersen başarılı baya. Yiğit pek sarmadı beni. Alın okuyun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 dergi neden iyi olmasın cok merak ediyorum. iyi olmamış derken penguen'e iyi olmuş diyor muydunuz mesela? şu kadroda yer alan insanların hepsi gerçekten türkiye'nin bir numaralı adamları durumunda şu anda. genç ve yetenekli hepsi neredeyse. dergi olmamış. tamam olmamış. böyle bir yorum nasıl yapılaiblir ya. neye göre kime göre olmamış? olmamasının sebebi neymiş? amacınız ne "dergi olmamış" diyerek giderken? köstek olmaktan başka bir şey değil yani. tüm hayatınızı herşeye olumsuz bakıp eleştirerek geçirin tamam mı? süper mutlu olursunuz. not: bence de siz olmamışsınız. edit imla [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 12:05 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 dergi güzel. umut yiğit zaten süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 evet dergi çok basarılı devamlı alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 "ben olsaydım" ve vedat özdemiroğlu güldürdü yahu. diğerleri de fena değil. gayet güzel dergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ablaksızlıktan kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bugün 2-3 senedir ilk defa aldım bi mizah dergisi. Öyle derginin her köşesi sarmazdı beni, bi kısmını okur güler bırakırdım. O yüzden bu sefer fazla bi beklentim yoktu. Ama beklediğimden daha iyiydi. Bu dergiyi takip etmeyi gerçekten isterim, hatta takip edicem. Derginin her tarafında belirttikleri gibi, çok yoğun ve zor bi dönem geçirmişler, dergi çıkarmayla ilgili işlemleri sadece 6 kişi üstlenmiş, her şeyi ortak ve beraber yapmışlar. Bundan sonraki sayıları daha da iyi olur gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya ne uber bir dergi.. yarıldım gene :D cinali-dinali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 o değil de, başlarda farklı bişey deniyecek, bişeyler yapacak diye üzerine gitmediğim engin günaydından feci tiksinmiş durumdayım. engin günaydın git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya ben henüz alıcak vakit bulamadım :< naapmış engin ? çokmu gereksiz muhabbet yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben bu sayıdan itibaren engin günaydın okumamaya karar verdim. bu haftaki yazısını okumadım. okumayacağım da. yok abi hiç komik gelmiyo. komiği bırak, normal bile değil, salakça yazılar yazıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 dragonmax şöyle tarif edeyim. ergenlik döneminden geçen sorunlu kız günlüğü gibi! bişey demiyor, bişey eleştirmiyo, aptal aptal bişeyler yazıyo cidden tiksindim. ben derginin her harfini okuyan bi bünyeyim, ondan okuyorum. bi de diyorum belki bu hafta düzelmiştir, yok hep aynı kalitesizlikte yazıyo... uyumuşum... paragrafları da böyle bitiriyo aynen. uyumuşum. uyumuşum. uyanama e mi! diyorum her gördüğümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Eternalus'un yukarıdaki postunu okuduktan sonra, derginin 1. sayısından beri isabetli bir karar vermiş olduğumu farkettim... Tam gaz Engin Günaydın okumamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ne güzel gülüyoduk adama dizi falan izlerken. Şimdi hiç gülemiyorum bile, aklıma yazıları geliyo :/(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ahah ben ilk aldığımda dergiyi, engin günaydın'ın yazısının başına (ve geri kalan üç noktalara) bakıp es geçmiştim olmaz öyle bi yazım tarzı, olmamalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 :O demekki herkesin yapabileceği ve yapmaması daha hayırlı olacan işler varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben olsaydım ilk iki hafta çok başarılıydı ama açıkçası artık orjinalinde ne demişler, onu okumak yiğitin versiyonunu okumaktan daha eğlenceli. engin günaydın gitsin zaten başka bişeyler yapsın.beğeneni daha görmedim. ama şahsen ben memnunum dergiden. selçuk erdem olmasa pengueni de bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Engin Günaydın (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 tek sevindiğim nokta, engin günaydın'ın köşesi ufacık bi yer. düşünsenize bir de 1 sayfa yer verdiklerini adama. abooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 O da farklı bi bakış açısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 zort'a hastayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ben de o ben olabilirdim" köşesini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hiç daha okumadım ama şimdi görüyorum "engin günaydın" dami bişeyler çiziyormuş şaşırdım yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar