Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da uzun yıllardır forma giyen tecrübeli forvet oyuncusu Ole Gunnar Solskjaer futbolu bıraktığını açıkladı. Manchester United'da 10 yıldan fazla bir süredir top koşturan ancak son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan 34 yaşındaki Norveçli yıldız Ole Gunnar Solskjaer, futbol kariyerini noktaladı. 1996 yılından beri Manchester forması giyen ve İngiliz ekibinin unutulmaz isimleri arasına girmeyi başaran Solskjaer, 235 Manchester formasıyla sahaya çıkarken, 92 gol attı. Manchester'la 1997, 1999, 2000, 2001, 2003 ve 2007 yıllarında olmak üzere toplam 6 Premier Lig Şampiyonluğu yaşayan Solskjaer, İngiliz ekibinin 1999 yılında kazandığı unutulmaz Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nda da kadroda yer alıyordu. Kariyerine 1990 yılında Norveç'in amatör takımlarından Clausenengen'de başlayan ve 4 yıl boyunca bu takımda top koşturan Solskjaer, 1994'te Norveç Birinci Ligi ekiplerinden Molde'ye transfer oldu. Molde formasıyla 42 maçta 31 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Norveçli oyuncu daha sonra Manchester kariyerine başladı. Norveç Milli Takımı'nda da 1995-2007 yılları arasında görev alan Solskjaer, 67 kez giydiği milli forma altında 23 kez ağları sarstı. kaynak benim aklımda kalmasını sağlayan yegane olayı,şampiyonlar ligi finalinde bayern munich ile oynarlarken son dakikada kornerden gelen topu gol yapıp kupayı man utd a getirmesiydi.zira 6. dakikadan maçın neredeyse son dakikasına kadar 1-0 bayern öndeydi.tey tey kaç sene olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 fener nası kaçırmış bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 off ne laf koymus doruk aboov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hakan şükür 5 sezon daha oynar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 fener 36 yaşına girdiğinde alıcak henüz erken :P o değilde Nanni ne süper topçudur allahım allahım hayran kaldım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 O bayern maçı ne şahane maçtı be tey tey. Çok da sağlam bi gol atmıştı Solkjaer öyle sherringamın ilk gölü gibi diildi heh. Bi yıldız daha kaydı avrupa futbolundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Fener kaçırdı diye BJK liler üzülmüştür. zira fener alsaydı bi sene sonra BJK'deydi adam dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi süpersiniz ya şu futbol muhabbetinize hastayım aslkdhalsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bıraksın artık bence. yeter yaw. edit fistan +kaç yazayım bilmiyorum lol D: [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:13 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Fenere söver sora yine fenere giderdi bu adam bize gelseydi , hayırlı olmus adsf Ertem şenerin bir futbolcu bukadarmı gole yakın bukadarmı gole yatkın olur sözleriyle hatırlanması gereken futbolcudur, sever sayarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 adam 10 sene boyunca hep yedekteydi be. semih de bunun yolunda ilerliyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 34 mü ?!? omg demek istiyorum.. manchester a geldiginde 20 yasinda falandi diye hatirliyorum.. yillar bana da ihanet ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bu konuyu bile nasıl 3 büyükler geyiğine çevirdiniz? [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:56 tarihinde, NoS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 güle güle dünyanın gelmiş geçmiş en iyi yedeği [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 17:23 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 senden iyi oynuyodu en azından eagle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: eagle_dnz üye § 28 Ağustos 2007, Salı - 17:23 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- güle güle dünyanın gelmiş geçmiş en iyi yedeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Adam dünyada başka herhangi bir takımda ilk 11 olmaktansa ManU'da yedek olmayı seçti. Ha bu arada da sayısız maç çevirdi. Severdim nederse bu adamı çok. Roy Keane ve Ryan Giggs'ten sonra en sevdiğim ManU'luydu. Teker teker bırakıyolar futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Scholes, Solskjaer ve Ryan Giggsdir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Roy Keane çok pislik bir heriftir. İyi oynar ona lafım yok ama çok pislik yapardı maçta. Oyuzden hiç sevemedim kendisini. Roy Keane= Kemalettin,Bülent Korkmaz [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 18:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 adam gerçekten'de dünyanın en iyi yedeğiydi. kendi çapını biliyodu yani. 11de başlayıp iyi oynadığı maçlar da çoktur yani. ManU aşığı bir adam işte kendisi norveçli olmasına rağmen. başarılı ve kariyerli bir futbol hayatı geçirip yaşlanırken o çocuk yüzü hiç yaşlanmadı yalnız hehe. çok severdim bu adamı. pes'te hala saha eziğinin yerine oynatırım. güzel bi jübileyi hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 20 LEgend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar