bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 şincik.. bayadır wow oynuyorum.. Ama bi türlü istediim gibi oynayamıyorum.. Sebebi Hunter im.. Dandik bir guild im var.. Koskoca serverda 4 tane Türk vardı.. 1 i de başka server a transfer oldu zaten.. 3 kaldı.. Yüzlerce hunter arasından kendime grup seçmem ise Omg.. dedirtiyor.. Bide hep ally oynadım.. Belki Horde daha zevklidir bilmiyorum.. Ally de Horde de olur ama Horde tercihim :D Varmı bole bi topluluk burada ? Bide karakter Tauren Druid oynamak isterdim yani :D Online saatim iyidir.. Türklerle oynamak istiyorum ama sıfır bi servera abc abc başlamak istemiyorum.. "bab kesme 1k pls" olayı. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:28 tarihinde, bosphorus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bugüne kadar açmadığın kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ağlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Horde oyna daha keyifli oluyor tanıdık az dahi olsa eğlenceli horde tarafı. Hele de tanıdıklar olursa yimede yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 her bgden sonra elim gidiyor create new chracter'e =p hayır bu kadarmı dingil olunur ab giriyorum ritual of soul channel etmeye baslıyorum kimse mounttan inmiyor hayır cokta bi yerimde değil normal h.stone da yaparım ikiside 1ss harcıyor hazır yapıyorken baskalarıda kullansın diyorum flag alıyorum tunneldan iniyorum barracks arkasından dolanıyorum arkamdaki allyler yok midfield pvpye gitmişler premade flm olmadımı ally bg suxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 horde ftw.. oyunun en başından beri horde'um.. hiç alliance oynamadım. Oynamadığıma da her seferinde şükrediyorum. Şimdiye kadar horde'un kötü olduğunu gördüğüm tek şey.. bg'lerde alliance'ların hep heallanması ve horde'da heal diye bişeyin olmaması. Onun haricinde FOR THE HORDE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 haha bizim n1 wow'a mı başlamış. bırak dön uo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Aynı şekilde Ally hunterım vardı. Guild kötüydü. Party bulunmuyordu. Battlegroundlarda kazanma hayaldi sonra en sonunda Horde tarafında bir Warlock açtım şimdi oyunun ne kadar iyi olduğunu anlıyorum. Ally tarafında işkence çekiyormuşum şimdi anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ally Holy Paladin'im, ortamlarin gozdesiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 4-5 ay oldu başlayalı :D sen ne dion.. lvl 70 charım var.. Dungeon setin kafalığını cıkarana kadar akla karayı seçtim.. Kara ya da nerdeyse attune olduk :D bi BM kaldı.. ama zor yaw. Hunter iyi güzel de baydı yeminle.. şincik horde açalım da :P nerde acacaz bi elimizden tutan olur mu ?..saf saf ortada yine ingilizce konuşarak mı dolanacaz.. Türkçe istiom ben :D millet ts kullanıyor ben ingilizce zor yazıom, konuşmayı hiç yapamam ing :P eed desteğinizi bekliom ... (çok beleşçiyim dimi.. ama Türk olmayan servera girmek istemiyorum napim..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ilk başlarda paticiğin de etkisiyle, burning legion adeta türk serverı haline gelmişti. çok kişi dağıldı farklı serverlara, ama elbet vardır oynayan. türk guildi işini hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Defacto var mesela, BL, Alliance ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 burningte ally çok türk var da,horde side fazla yok hatta hiç yok sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hala yıgınla turk var BL de sen merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Horde çirkin açma bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 *^* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Böyle başlıklar gördükçe ağlamak istiyorum, tüm hunterlar alymi oynuyor ya, yada horde oynayan tüm hunterlar PvPcimidir nedir. Hangi forumu açsam hunterlar sayılarının çokluğundan, yer gruplara ve raidlere yer bulamamaktan yakınıyorlar. Biz ise 6 aydır hunter arıyoruz guildimize. O dereceki 2 hatta 3 hunter gelse alacaz. İlginç ya çok ilginç , heralde bizde talih yok. En güzeli çölden ve kutup ayılarından uzak durmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bende ağlıcam şimdi.. yok mu bi guild :P gireyim kasayım 7/24 .. karakter paso AH de . Al sat dan bıktım yeminle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186790 horde mu açsama cevabı verir herhalde bu topic. türklerle oynamayı seviyorsan grim batol'a gidiceksin şu an türk dolu serverda. ayrıca senin 3 türküz dediğin server neresi? ben istiyorum öyle server. yellden ''ak gavurları'' diye yazan adam görünce wowdan soguyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bronzebeard bnm server.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ak gavurları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: ak gavurları welcome to my ignore list a kü dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Wow gnomela başka bir güzel.Herkesin mutlaka oynaması gereken bir ırk kendileri.Pek şekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya valla çıldıracam..gnomelar alliancetan soğuttu beni. bide 14-15 yaşında veletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sevmezdim artık nefret ediyorum gnomelardan ot ninjaladı tokenları migrate etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar