N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 efkarlıyım efkaarrlıyımmm elini veerrr nerde eliiiiinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 edip akbayram pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 param yok bittim sıfırlandım arkadasın yazlıgına gittim 8 kisiyi ben cektim nerdeyse tabi sarhosken kanıma girmisler ertesi sabah cüzdanıma bakmamla hersey acıga kavustu yokmu bana ısmarlayan?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ayrıca mesajlarımız arasında salise var. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 rakınkok ta dilde burda ayıpsın.. asgard abimize hemeeen bi viski dolduruorum bol buzlu uyarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hehe mesut oldum kendimden gectim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ozmn afiet bal şeker*uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ha! ne! sızmışım *gözlerini ovuşturur* bi shot teq ve yanında lime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *tuz teq ve limon gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tekila sunrise iç, shot yapma uykun gelir yine. yudum yudum iç, açılsın uykun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bi tane daha alırım ben 4 buzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bana da bişiler verin bea. 12 kb download hızı mı olur ya. kız arkadaşımdan da ayrılcam zaten ben ankaraya gidiyorum haftaya o burda kalıyo oeaufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ema bacım sen ne istiodun viski mi hemen dolduruorum segli dertli arkadaşım bşi olmaz ankarada alışırsın hemenciik saygılarımla *tekile shot hazırlar uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kafası bandajlı olarak gelip içmeye devam eder!! var mı benle tekila atan? bardan şişeyi kapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 oo selam millet, kalabalıklaşmış burası biraz.. n-c işe mi başladın? hayırlı olsun :) getir bakalım bana bi buzzz gibi bi bira, carlsberg -2 derece olandan var mı? varsa ondan getir, hiç içmedim merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1 shot tekila olmeca rica edebilir miyim?(çok kibarım dimi) ya da 3-4 shot getirsen daha iyi olur. uodaki lamerler yine kızdırdı beni. ne güzel bırakmıştım ne diye başladım ki yine. skill kasıyorum gerizekalılar yüzünden adam öldü beni guardladılar. hrrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 uoda öldün diye alkol mü alıyorsun? alkolün bünyesine hakaret yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 çalışmıorum ben öölesine yardma geldim kimse bakmıo die:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 xaty can-i buyrun beyler *içkileri uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 uoda öldüm die deil. lamerlere kızdığım için kendime kızdığım için. ne diye başladım uo ya yeniden diye. edit: saol nc [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:56 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 çalsııın sazlarrr çalsın bu geceee alaurka başlasııınnnn sezen aksudan süper bi parçadır tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 o şarkının adı neydi ? hep müziği dansöz dünya ile karıştırıyoruz kıvır kıvır kıvır ziller elinde kıvır kıvır kıvır yangın yerinde kıvır kıvır kıvır soz paramparca kıvır kıvır kıvır oz esir teninde vursun davullar inlesin dunya yalnizligini dinlesin dunya kiyamet gundesin dunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hooop xaty e bi bira hemen geldiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 şarkının adı alaturka.. çok eski albüm ya bayaa önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yaş üzüm le yeni rakı karıştır üstüne hatta işe gene içicem doldur gözüm kör birazda içiçem ama sahaba kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar