xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aa olur da nerden bulcaz? şu ilerde köşedeki kafenin attığı kola şişeleri var 1lt'lik, ben bi gidip oraya bakıyım. siz de peçete fln bişiler bulun şişeleri kesip onlarla kapatırız etrafını, bişeye benzer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 dur dur şurdaki kolilerde fazladan rakı bardaı çıktı onlarla halletcem ben şişe filn uuraşmayalm şimdi yardım etsenize şunları çıkaralım su filn koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 alin dunku meyhaneden sdfs. adam turk degil ama iyi soyluyo yine http://youtube.com/watch?v=VC4dktDoVco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ay benden sonra gelmiş bu da demmkki yaa:( benden sonra müzikli eelence mi yaptınz:( uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ohoo dansöz bile çıkarttık.. sen varsın sanıyoduk(?) yok muydun? ışıklar kapalı olunca fark edemedik heralde, pasta bile kestik yedik. pastayı üfleyen kimdi?! [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 16:38 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ooo burası diilmiydi içim rahatladı valla ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *Bir sandalye ve 2 tabure bulur* *Uzanabilecek şekilde dizer* *Sandaletlerini, ardından da çoraplarını çıkarır.* *Ayaklarını kaşır* *Yayılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kimsecikler yok galiba bşiler istiomusun rahatını bozma ben getiriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Geldim geldim. Dün geç kapattık birazda. Hehe. Evet var mı bi isteği olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben erken başlamim diorum şu çiçekleride bitiremedim hala bitsin gelir bi eftali suyunu içerim artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Tamam sen bitince haber et ben açarım bir şeftali suyu. Bu arada muz likörü aldık. Muz Flambe yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ooo süper kaafe filn da lazımsa koşup alim bşiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Sipariş listesini verdim toptancıya. Akşam 6-7 arası gelicek eksikler. Taşımaya yardım ederseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bu saatte ne meyhanesi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ben yerleştirmeye gelmiştim. Akşama hazırlık yapıyodum. Arkadaşlarda gelmişler oturuyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 3 bira içtim lan daha devam ediicem gidip bira almam laızm bugun herzamnakinden çok moralim bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 e arkadaşa bira vermiomusnz? çiçekler ok. şeftali suyu kapmaya geliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *şeftali suyu ve bira açıp buz gibi bardaklara doldurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 saol valla istediin bşi var mı biri şuraya minder atmış 2 tane oraya geçicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bu gece içiçem nonstop içicem sakın kapamayın burayı sabaha kadar kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 viski aliym bi duble. 4 buz lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 apla terlik alabilirmiim bende şöyle buzlu sek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 terlik yok bende, barmene sor. *çin çin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *1 duble Jack D + 4 buzla servis yapar* Patronda gelirse gece full açarız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 anneme içelim ya.. erkes ne istiosa benden olsun birer tane.. anneciimi özledim ona kaldıralım bu gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar