Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Meyhanesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PAHDUASHD

garbıçta dolu konuşma arayan insanda bir zeki inanamazsın.ben aptalım zaten.

senin yediğin tarzdan çok daha elit şeylerde yedim ben kafanı yorma.okul kantininden şinitzel de yemem ayrıca ölürsün sonucunda sanırım
damak zevkimiz hemen hemen aynıdır şimdi senle oturup burda,yapma yani işte.laf dalaşı olmasın ne güzel.ama gerçekten rezalet bi kombo.

ps : ben aptalmışım

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kafana göre takıl lorro

edit: zevkine güveniyorum eternalus patlat sen bikaç şarkı =)

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:23 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben eve gideyim, yarın evden ara kablo getiririm hoparlörleri direk bilgisayara bağlarız bilgisayar sürekli burda kalacaksa. mp3 player falan uğraşmaya gerek kalmaz. hatta evden gelirken benim harddisk'i de getiriyim, mp3leri atarız ordan. playlist falan çıkar ordan baya.

soğuk bi bira süper gitti, parasını masaya bıraktım. kolay gelsin..

hade iyi akşamlar herkese.
Mesaj tarihi:
Patron ben tanıyorum Laraken i forumlardan. İçer paso. İyi müşteri olur kesin. Hemen koyalım istediği parçaları.
Laraken sipariş alabilir miyim lütfen?
Mesaj tarihi:
Tamamdır rakı geliyor. Buz ve maşayıda masaya bıraktım. Soğuk şalgam kalmamış abi gençler dolaba atmayı unutmuşlar. Karşı büfeden geliyo 2 dk ya.
Mesaj tarihi:
e masa varsa sandalyede vardır am adooru diosun valla çökeriz kavun tabakta mis gbi atar atar yeriz.. bi yandan da oooohhh müzikk valla süper olur.. koydum sandalyeleri.. ikişer bardak kapıorum ozmn
  • Yeni Oluştur...