Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 PAHDUASHD garbıçta dolu konuşma arayan insanda bir zeki inanamazsın.ben aptalım zaten. senin yediğin tarzdan çok daha elit şeylerde yedim ben kafanı yorma.okul kantininden şinitzel de yemem ayrıca ölürsün sonucunda sanırım damak zevkimiz hemen hemen aynıdır şimdi senle oturup burda,yapma yani işte.laf dalaşı olmasın ne güzel.ama gerçekten rezalet bi kombo. ps : ben aptalmışım [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 üst katta dandik bi bilgisyar var evden getirmiştim şarkı isteğiniz varsa bulup netten mp3e atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ay tuvalete gitmiştim malum üzüm... ay tabii kavun peynir süper olurrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kafana göre takıl lorro edit: zevkine güveniyorum eternalus patlat sen bikaç şarkı =) [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:23 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 valla öyle yapıyorum zaten topic tam rp eternalus un öm de dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 biri şarkı patlasınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben eve gideyim, yarın evden ara kablo getiririm hoparlörleri direk bilgisayara bağlarız bilgisayar sürekli burda kalacaksa. mp3 player falan uğraşmaya gerek kalmaz. hatta evden gelirken benim harddisk'i de getiriyim, mp3leri atarız ordan. playlist falan çıkar ordan baya. soğuk bi bira süper gitti, parasını masaya bıraktım. kolay gelsin.. hade iyi akşamlar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 biri şarkı patlasınnnn asfhasgdas tuvalete koşarkenmi yazdın =D [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:25 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lighthouse family - question of faith. patlatmak mümkünless indirin dinleyin tam kader şarkısı böyle dgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lighthouse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 efenim erkin koray açınız. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 larakeni tanımam etmem ama kıramayacağım işime geliyo çünkü :D evet efendim erkin koray'dan mezarlık gülleri geliyor *açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Patron ben tanıyorum Laraken i forumlardan. İçer paso. İyi müşteri olur kesin. Hemen koyalım istediği parçaları. Laraken sipariş alabilir miyim lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bu akşaaaaaaamm bütün meyhnelerini dolaştıımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 *ARKADAŞ ALKIŞ TUTAR* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 e bi ufak alayım o zaman, yeni rakı tercihim. servisi siz yapmayın ama, getirin bi ufak, ben ayarlarım. bi de şalgam varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Tamamdır rakı geliyor. Buz ve maşayıda masaya bıraktım. Soğuk şalgam kalmamış abi gençler dolaba atmayı unutmuşlar. Karşı büfeden geliyo 2 dk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 arkadaşlar rakı seven patileri biakç masayı birleştirip bi masaya toplayabilirsek şirketten mezeler de koyarım ortaya hem size muhabbet olur. isterseniz yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yafff süperim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 güzel olur valla da, rakı içen var mı başka? bu arada güzel servisti teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben ,içiorum ve sonsuza kdr da içerim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 arma abi şu duvara dayalı masayı yana çekelim biraz yer açılsın yanına da şunu ekleyelim. tut ucundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben sandalyeleri getiriorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sandalyeye ne gerek var? yer güzeldir şimdi. soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 e masa varsa sandalyede vardır am adooru diosun valla çökeriz kavun tabakta mis gbi atar atar yeriz.. bi yandan da oooohhh müzikk valla süper olur.. koydum sandalyeleri.. ikişer bardak kapıorum ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar