Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Boş yer var buyurun efendim. Sizi sağdaki masaya alayım. *Keçeli kalemle tüm vodka ları votkaya çevirir.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ben çektim sandalyeyi köşeye ama insanlar kurumuş kalmış burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Siparişlerinizi alabilirim burdayım. Evet bugün biraz boşuz. Yeni açıldığı için reklamımızı tam yapamadık. İlerleyen zamanlarda full çekmeyi planlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Eheh usta meyhanede wiski kola istesem dayak yer miyim diye düşündüm bir an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bişi olmaz :). Ne istersen onu içersin burda. Muzlu süt bile var isteyen olursa diye aldıydım. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ooo süper o zaman eheh. Bu yönetim devam ederse müşteriyle doldururum burayı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ooofffhh nçok yorumdumm... bana herzamankinden *terini siler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ohoooo ne bçim meyhane burası.. bak daimiyim burda.. en az sahibiyle barmen burda.. ohooo onu geçtim takılan kimse yok.. bu nedir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Tek başıma bende sıkıldım burda. Yeni eleman ilanı var ilgilenen olursa bende arada dinlenecem yoruluyom. Müşteride gelmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 writing database bar tycoon. EA Games Challange Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 valla ben çalışmicam burda.. bırakıcam bu diyaları.. bgn yaşadığım bi kaç üzücü olay sebebimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Heyy.. Kimse yok mu?? Önünden geçiyordum hiç ses duymayınca şaşırdım bir bakayım dedim de kimse yok galiba :( (Yukarı çıkıp müzik açıyım hafiften, biraz oturup dinleniyim..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 BEN VARIM LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 holleyy ben koktely istiom devam 6. bardak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 votka, raki, bira karisi offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bana et ve şarap kurdumada aynısından demiştim ama gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ciiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 cok kotuyum cok. karisti cin votka tekila raki bira... ffs :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hala ciiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 offffffffffffff offfffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yes şikayetimin sonuç vermesi üzerine yine meyhanedeyim.. *gider boş olduğunu blir ve kendi içkisini kendi koyar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oo hoş geldin, nerelerdesin ya.. ben de bi doldurayım da şurdan içelim beraber.. yukarda bilgisayarda takılıyordum sıkıntıdan. ev hem sıcak, hem sıkıcı.. burdaydım bütün gün de ses çıkmadı, hiç gelen giden olmadı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 olmuo ya meyhane ben olmayınca kaçncı sayfalara düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 rakı şalgamımı alayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kimse yok ya self servis oldu artık bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar