Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yok canim apo vitrine cikip 2 siritti diye olmaz o. Ama yakindir bunlarin iyice simarip ozlerindeki yobazi ortaya dokmeleri.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Halkımız bilinçsiz napalım. Bu işi darbe ile çözmek çözüm olmuyor. Ama Büyükanıt'a helal ya karizması bilenem yetiyor :)
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 terazisine tıkladım Büyükanıt'ın.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tayyip gerçekten çekiniyor. haklı da çekinmekte. büyükanıtta da iyi sabır varmış ağzını burnunu kırmamış şu mesafeden.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Buyukanit'in hastasiyim abi, Bill Adama gibi adam.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bill Adama? Büyükanıt aurasıyla bertaraf ediyor oğlum insanları.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: Komutanım dokundurmuş, iyi de olmuş. "Tribünden izlemeye devam, gerekirse sahaya ineriz" mesajı. +135786524231
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yarın darbe olsa yaramaz kuzenime 3 gün bakmak zorunda kalmam mesela süper olur :/
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 cok karizma adam yaa adama benzetmesi super olmus pozisyon oalrakta uyuyorlar akillari hicbirseye ermiyen siviller tarafindan bunaltilan komutanlar
GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 birakalimda pasanin sabrini olcecek kadar aptal olsunlar!!! bu pasa ordunun basinda oldugu surece dua edelim ki bunu yapsinlar!!!
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Adama darbe yaparsa desteklerim gerisi yalan!
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Şimdi, "Cumhuriyet dönemi bitti" diyen birisinin, bu sözü sadece oy almak için söylemiş oalbilir, veya gerçekten gelişerek değişmiş artık o söylediğinden pişman da olaiblir, ama sonuçta o sözle tarihe geçmiş birisinin, gelip de o cumhuriyetin başkanı olması çok üzücü. Keşke olmasaydı. Biraz vatan sevgisi olan insan, milleti krize götürmek yerine türbanını çıakrıverir. O türbanı Hayrunis hanımın dini vicdani olarak hissettiği bişey değil artık. Onu bi silah olarak kullanıyolar. Hayrunisa hanım bugün din değiştirse bile izin vermezler ona türbanını çıakrtmasına. Bu da apayrı üzücü bi durum. Benim ümidim, Cumhur başkanı olduktan sonra Tayyip'e yalakalık yapması gerekmeyecek, nasılsa siyasetten de çekiliyo, kimseye yalakalık yapması gerekmeyecek artık, vicdanlı iyi niyetli bi Cumhur başkanı olaiblir.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Şeyh dibine oturan güruhtan bir adam çıkar inş. pek umudum yok gerçi..
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 halktan yediği ayarı görünce milli bayramlara saklıyoılar artık bildirilerini zaten pek kale alan da olmadı bu sfer irtica ve laik depresiflik yalama oldu be artık bu söylemler vizyon sahibi askeri kadroya ihtiyaç var Gül'e sevmeyip dikenine de katlanmak zorunda olanların tutunacakları tek dalda bu, eheh bu bu açıklamlarla, askeri bildirilerle tatmin oluyorsunuz
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Askeri ezmek, küçük görmek de moda oldu ülkemizde, demokrasi rüzgarları etkisiyle herhalde. Yoksa demokrasi otobüsü mü demeliydim? Bu halk, ki askere giden çocuğunu davulla zurnayla gönderir, komutanlarından, subaylarından nefret ettirilmeye çalışılıyor. Ordu halka bir canavar, dinine göz diken bir düşman olarak gösterilmek isteniyor. Ne olursa olsun, ordunun duruşu değişmeyecektir. 80 küsür yıldır T.S.K.'nın ilkesi Türkiye Cumhuriyeti'ni Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda dıştaki ve içteki tüm düşmanlara karşı korumak ve savunmaktır. O ilke ve devrimlerdir ki uygulanmaları dışında ülkemiz için bir kurtuluş görünmemektedir. Ordu daha önce de sapmalar olduğunda müdahale etmek zorunda kalmıştır, yine bu ilkelerden sapma olursa müdahale etmekten başka şansı kalmayacaktır. Allah ordumuzu başımızdan eksik etmesin.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 TSK'nın dokusunda olan birşey bu zaten.Tüm eğitimleri boyunca Atatürk İlke ve Inkilaplarına bağlı kalmayı ve korumayı amaç edinmişler.Hiçbir şekilde de taviz vermezler.Rte'ninde önünde duran tek engel.
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Genel kurmaya da kendi piyonlarını geçirdikleri gün, her güzel şey gibi sonumuz gelmiştir.
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ordumu başımdan eksik etsin, ben ordunun başında olmalıyım. Sivil bir devlette ordu halkı, yönetimi dinler. Ha yönetim iyi bir yönetim mi, hayır. Ancak bu orduya böyle bir şekilde tepeme çıkma hakkı, hele ayar verme hakkı hiç vermez. Bu adamlar iyi, kötü, %47 ile gelmiş adamlar, saygı duyacaksın fikirlerine.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 İsterse %1 'i veya %95' i desteklesin.Önemli olan o değil ki.. Kısacası dogmatik düşünceler mevcut.Nasıl akp hükümeti Atatürk'ün düşüncelerine saygı göstermiyorsa,ordununda bunu yapmaya hakkı var. Kim var başka lütfen söylermisin akp'nin karşısında duracak? Nerde o cumhuriyet mitingindeki milyonlar?Bi galeyana geldi bitti gitti işte. Dün akşam babamla konuşuyordukta,80 döneminde bu dayatmalar gelicekti hükümet binasını yakarlardı,yer yerinden oynardı dedi.Sanırım bizde de iş yok
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 3kg bulgurla adam susturuyorlar galeyana gelene yaz ortasında kömür dağıt sussun işte.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Her zamanki gibi ortaya karışık sözler. Daha önce de demiştim, gene diyorum: Asker bu adresi belli olmayan sözlerle kendi ağırlığına zarar veriyor. Toplumun belli bir kesiminde zaten hükümete karşı bir güvensizlik var. Olabilir, gayet normal; ama asker kimi işaret ettiği belli olmayan bu sözlerle bu güvensizlik ortamından birşey mi umuyor? AB uyum süreci sebebiyle elindeki imkanların elinden alınmasından mı rahatsız; "daayt ben burdayım" deme çabası mı? Madem sinsi sinsi laikliğe saldırılar var, gereğini yapsın asker. Kim ne sinsilik peşinde, asker ne yapıyor bu konuda çıksın açıklasın. Çeşitli sebeplerle bunları açıklamak milli menfaatlere zarar verir kanaatindeyseler de, bu açıklamaları yapmasınlar. Velhasılı, açık açık hükümet bu ülkede laikliğe sinsi sinsi saldırıyor demediği sürece; hükümetle ilişkilendirmiyorum ben bu açıklamaları. Konunun geneliyle pek alakalı değilse de, Rauf Tamer'in bugünkü yazısını hediye ediyorum sizlere: [spo] İmam’ın oğluna cami avlusunda düğün. Bu duruma ne diyeceğiz? “Amma da koyu dinci bir imammış, oğlunun mürüvvetini bile camide görmek istiyor” mu diyeceğiz, yoksa “Amma da laik bir insanmış, kalıpları aşıp camiyi bile şenlendiriyor...” mu diyeceğiz? Merak etmeyin. İkisini de diyen var. * Bir hoca vardı. Allah rahmet eylesin. Saz’a gittiğimizde onu hep gazinoda görürdük. Gazino sahibinin yanında otururdu. Belli ki yakın dostuydu. İçki içtiğini sanmıyorum. Ama insanlar ne diyordu? Bir grup: “Bu nasıl bir din adamı? Sazda sözde ne işi var?” derken, öbür grup da diyordu ki “Keşke bütün din adamları bunun gibi uygar olsa.” * Bizde ikilemler bitmez. Geçen gün bir dilenci yakalanmıştı. Üzerinde 30 bin dolar çıkmış. Biraz kurcalanınca, epey mal mülk sahibi olduğu da anlaşılmış. Dün yine bir dilencinin üzerinde 40 bin YTL bulunmuş. Peki buna ne diyeceğiz? “Amma da memleket ha, dilencisi bile zengin...” mi diyeceğiz, yoksa “Zengini bile dilenci” mi diyeceğiz? * Dönelim şimdi siyasete. Ben bu satırları yazarken, 11. Cumhurbaşkanı seçildi. Ne diyeceksiniz? “Amma da hoşgörülü bir laik cumhuriyet bu, dindar birisine bile Çankaya’nın kapılarını açabiliyor...” mu diyeceksiniz, yoksa “Şu demokrasi nelere kaadir” mi diyeceksiniz? Hangisini isterseniz deyin. [/spo]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 babam ve bi arkadaşıda diyor bana biz eskiden sokağa dökülürdük diye. ama bana o kadar anlamsız geliyorki. Adama diyorsun hoca memleket elden gidiyor bak böyle böyle adam diyorki olsun benim işlerim iyi gidiyor akp den rant sağladım karnım doydu.bi kısım diyorki bunlar müslüman tabi onlara vercem.başka kısım başka sebepler sunuyor. kimsenin umrunda değil bu ülke nasıl kurulmuş neler feda olmuş felan. adamlar diyorki pakistandan şu kadar para geldi Atatürk hepsini cukkaladı işbankasına attı şimdide chp yiyor . Dedem anlattı muhterem adnan menders mitingde "bu inönü varya asker kaçağı "demiş düşünün ya o adam 3 kere seçildi. Adamlar hazinenin altın rezervini ingiltereye götürüp para alıyorlarmış karsılıgında ben daha hangi halk için sokağa dökülcem.alın çok istiyorsunuz geldi işte cumhurbaşkanınızda
Öne çıkan mesajlar