Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D-Smart, futbol yayın ihalesinin yenilenmesini istedi

-Nae

Öne çıkan mesajlar

D-Smart, futbol yayın ihalesinin yenilenmesini istedi
Doğan TV Holding, D Smart vasıtasıyla Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) Süper Lig yayın ihalesinin yenilenmesi için başvurdu. D Smart'ın, ihale için teklifi; 180 milyon dolar + yüzde 10 Federasyon payı + yüzde 2 operasyon gideri + KDV şeklinde.
Doğan Yayın Holding AŞ’den Borsa'ya gönderilen açıklamada, Holding’in, bağlı ortaklığı Doğan TV Holding AŞ bünyesinde faaliyet gösteren Dijital Platform D Smart vasıtasıyla Süper Lig TV yayın hakları ihalesinin 2004 yılı ihale şartname ve sözleşmesine bağlı kalacak şekilde 2008/2009 futbol sezonundan başlayarak en az 3 yıllık bir süre için yenilenmesi talebiyle TFF’ye başvurduğu kaydedildi.
Açıklamada, "D Smart (Doğan TV) ihaleye yıllık 180 milyon dolar artı yüzde 10 federasyon payı, artı yüzde 2 operasyon gideri, artı KDV olmak üzere teklif vermektedir. Söz konusu yazılı teklif banka teminat mektubu ile garanti altına alınmış olarak TFF başkanlığına sunulmuştur" ifadesine yer verildi.

Federasyondaki görüşmenin ardından bir açıklama yapan Murat Saygı, yenilenecek ihalenin D-Smart tarafından kazanılması halinde, futbol kulüplerinin yanı sıra futbolseverlerin de kazanacaklarını söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

D-Smart (aydın doğan) kadar şerefsiz bir kanal yok. Bir önceki ihale zamanıda d-smart vardı niye giricem diyipte katılmadı peki aydın doğan bey ? Çünkü o zamanlar tek amacı Ligtv ihaleye daha yüksek bir ücretle girsin zarar etsindi. Şimdi böyle birşey deme hakkını kendilerinde nasıl buluyor acaba ?
Ayrıca bu yaz d-smart ı satarken tüm takımların uefa maçları d-smart'ta dedi oda yalan çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu daha fazla enayi insanı kandırıp D-Smart satmak için bi numara sadece. Türkiye Superligi yayın hakları 2010 yılına kadar LigTV de değil mi? E o zaman amaç nedir?

Millet aa bak doğan alacak zamlanır ileride biz dsmart alalım en iysi dedirtmek. Kaç salak alır? Vallahi bilmiyorum ama 12 bin tane D-Smart kutusu alan varsa bi 12 bin tane daha alan olur.

Bu doğan grubu geçtiğimiz ihaleye katılmıştı. O zamanlarda Sansui Free TV yalanıyla meydandalardı. Tabi ihalede teklif verme aşamasına bile gelmeden ihaleden çekildiklerini açıklamışlardı ve ihale Digiturk'e kalmıştı. Madem mektubuna bi teklif bile yazmayacaktın neden girdin geçen sefer? Madem ihaleyi kazanan kişinin hakkı devam ederken hukuka, etiğe uymayan bi teklif verecektin neden daha önce parayı basıp almadın?

Hepsi numara bunların inanmayın. Bunların bişey alacağı yok. Ayrıca rekabetin tüketicinin bu denli zararına olan başka bi ülkede yoktur sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

aydın doğan zamanında digiturke ortaktı şimdi baktı iş patladı pay almaya çalışıyo. mehmet emin karamehmet de maldı zaten bırakacak aydına ihaleyi. bi de bana bu çok saçma geldi ya yani bu işin yasası kuralı fln izin veriyo mu böyle bişeye adamların süresi var gerçi son kısmı opsiyonlumuydu bilmiyorum tam ama, yani 'birader onun iki katını veriyorum bunu bana ver' diyebilir mi? haluk ulusoy seve seve kabul eder de, yasalar kanunlar ne der?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesaj dışında bir kaç tane okudum açıkçası verildiyse cevap olsun be nde vereyim..

Yenileme olursa lig tv alan napcak denmiş,yenileme olursa ub sezon dahil değil zaten.yenileme talebi de gayet mantıklı zaten,şöyle ki;Turkcell Süper Lig olduğunda ligin adı hazır o da aradan çıksın denip 2010a kadar sözleşme uzattılar digiturk'le TFF.İhale falan açmadan,D-Smart da bunu düzenleyin ihale açın diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...