Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anderlecht-Fenerbahçe Ş.Ligi 3. Tur Ön Eleme Rövanşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amannnn amannn noluo yaaaaa off direkler bos kaleye gol atmama falan ne mac oluo

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:02 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Revenant
üye § 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:02 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

cok sanslisiniz yanliz bugun 2. top direkten donen

--------------------------------------------------------------------------------

bizmi şanslıyız hadi ordan lol
Mesaj tarihi:
Volkan'a duacı olsun fb...

Alex napıyo öyle ya, ne koştuğu var ne pas attığı ne de boş kaleye vurabildiği... San Marino milli takımına koymazsın oynatmazsın bu adamı :)

Bi de Deniz yine iyi gidiyo çok koşuyo falan ama her an kırmızıyla atılabilir balta gibi giriyo rakibe...

Aurelio çok etkisiz, Deniz yakında yorulur oyundan düşerse çok tahlike yaşar FB.

Roberto Carlos'un ismini duymadık daha... Biraz oyunu rahatlatması falan lazım şu aralar... Ani depar olsun ileri sert paslar olsun...

Anderlecht çok kötü geliyo yanlız fena sıkıştı fb... Bu baskıyı yiyecek takım olmamalı yahu
Mesaj tarihi:
Bonjo maçı izlemesek haklısın dicez :)

Sizin bi tane ciddi tehlikeniz var onda da sağolsun Alex boş kaleye atamadı. Adamlar habire yükleniyo maç sizin defansla ortasaha arasında geçiyo hep yarısahanızda.. Bir ara etkili bi kontratakla 2. gol lazım
Mesaj tarihi:
Ya şuanda adamlar daha iyi oynuyor baskı kurdular normal olarakda , bizimde verilmeyen golümüz , direkten dönen topumuz alex in kaçırdıgı pozisyon var yani , 2 yi bulabilirdik ben onu diyorum hatta 3 ü , ha adamlarda 2 tane atabilirdi bişi demiyorum.
  • Yeni Oluştur...