BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Merak ettim Warcraft taki favori rpg haritaniz hangisi. Biz genelde "dbz legends" veya "final fantasy" maplarını oynuyoruz sizinkiler nedir ? Konuyu açtım çünkü yeni rpg map sıkıntısı içindeyim :D
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 dbz yi bi turlu cozemedim ben ya 10 defa girdim bisi anamadim
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hangisine girdin ama bi ton dbz map var :) . Çoğu kötü oluyor güzellerde güzel. Amaç animede ki gibi genelde sen güçlendikçe zaman içinde sagalar geliyor onları yenip dünyayı kurtarıyorsun. Bizim oynadığımızda kötü tarafta var onlarda sana sataşabiliyorlar baya zevkli :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bi aralar Defiance ORPG bağımlısı olmuştum(defiance diye yazılmıyo ama l33t bi yazım var da hatırlamıyorum) güzeldi bayağı ama güncellenmesi durunca, eh her bişiy de kasılınca zevki kalmadı ama yine de arada oynuyorum hala Final Fantasy de güzel ama onda da herbişeyi kastıktan sonra zevki olmuyo. DBZ olarak ta bi tek Supreme diye bi versiyonu var onu biliyorum, güzel sayılır lvl cap i 999 diye çekiliyo aslında, genel olarak çok uber bi map değil. boss ları öldürdükçe hikaye düzeninde yeni bosslar spawn oluyo, gidiyosun onları öldürüyosun başkaları spawn oluyo, öyle gidiyo işte... [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 20:35 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Counter Stirke dust :) cok zevkli ama mh olmucak.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 öyle dbz'ydi, final fantasy'di klişe şeyleri sevmiyorum. ancak angel of death x2 ve devil made me do it baya güzel haritalar.
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 angel of death benimde çok hoşuma gitmişti =)
Öne çıkan mesajlar