Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kopya falan oynamıyorum abi, indirmedim bile ondan soruyorum...

ayrıca turkcesini merak edenlere

[video]http://www.metacafe.com/watch/918070/crysis_turkish_demo/?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
bence türkçe dublaj facia. Altyazı isteriz! Elin amerikalısı korelisi nasıl türkçe konuşuyor kardeşim hikayedeki ambiansın içine etmesinler pliz. İllede altyazıııı!!
Mesaj tarihi:
bari seçenek olsun altyazı mı düblaj mı diye. yapılmazki ama böyle. Korelilerde türkçe bağrışırlarsa iyice berbat olur. zevk mevk kalmaz. Bikere düblaj olduğu için kayıyor cümleler ağzına uymuyor karakterlerin.
Mesaj tarihi:
elarduil, altyazı secenegi vardır belki bilgim yok da, ingilizce oynarsın en kotu normal sekilde... ayrıca en zor zorluk seviyesi dısında koreliler ingilizce konusuyor normalde, turkcesinde de en zorda koreliler kendi dillerinde konusur...
Mesaj tarihi:
Reumer said:
yaw iyide oyun çıkmadıki neyin turkce olmadıgını tartısıosunuz lol

git torrentten indir sora "yalan turkce dııl" de asdgsdag

Oyunun cikip cikmamasiyla alakasi yok, Silp aciklamis iste. Menu, altyazi falan filan bunlar tas catlasa 1-2 MB dosyalar olur, ama gidip butun seslendirme texture su bu icerigin her dilini tek pakette dagitmaya kalkarsaniz 15 DVD olur oyun. Onun icin Turkiye'de Turkcesi, Italya'da (varsa) Italyancasi vs. cikar, her oyunda boyle bu.
Mesaj tarihi:
@silph: Abi ekran kartım geforce 6600 desteklemiyor diyo ama desteklemediğini söyleyen iki next gen oyunu oynadım ben çatır çatır. Şansımı denerim yine, geri kalanlar zaten tutuyo. Olmadı dursun yazın yenileyince oynarım :D
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
Türkçe seslendirmede yer alanlar, Ziya Kürküt, Dolunay Soysert, İpek Tuzcuoğlu falan varmış. Baya sağlam hazırlamışlar yav.

beyaz yazanlarla sarı yazanların farkını bir de bold yazanların farkını bilen var mı ?
Mesaj tarihi:
genellikle herkez kopya cd veya internetten image şeklinde oyunları çekiyorlar fakat lütfen en azından Crysis'i orjinal alarak Türkçe oyunların dahada artması için yardımcı olalım.. bu konuda çok daha dikkatli davranmaya çalışalım en azından bunda biraz daha duyarlı olmak gerekiyor ( gerçi tüm oyunlar için geçerli fakat böyle bir oyun türkler için gerçekten gurur verici )
  • Yeni Oluştur...