kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kopya falan oynamıyorum abi, indirmedim bile ondan soruyorum... ayrıca turkcesini merak edenlere [video]http://www.metacafe.com/watch/918070/crysis_turkish_demo/?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 -ne zamandan beri kodumun korelilerinin elinde dondurucu ışın silahı var -hakkaten ha uzay filmi çekmeye geldik sanki buraya lol bu oyunu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kodumun korelileri audhsfuhdsuhfdasuhfafsu gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bence türkçe dublaj facia. Altyazı isteriz! Elin amerikalısı korelisi nasıl türkçe konuşuyor kardeşim hikayedeki ambiansın içine etmesinler pliz. İllede altyazıııı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 seslendirme çok iyi bence. acaip zevk verir oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bari seçenek olsun altyazı mı düblaj mı diye. yapılmazki ama böyle. Korelilerde türkçe bağrışırlarsa iyice berbat olur. zevk mevk kalmaz. Bikere düblaj olduğu için kayıyor cümleler ağzına uymuyor karakterlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 elarduil, altyazı secenegi vardır belki bilgim yok da, ingilizce oynarsın en kotu normal sekilde... ayrıca en zor zorluk seviyesi dısında koreliler ingilizce konusuyor normalde, turkcesinde de en zorda koreliler kendi dillerinde konusur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 metacafe'dekinde küfür ediyor nomad(jester da olabilir) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Türkçe seslendirmede yer alanlar, Ziya Kürküt, Dolunay Soysert, İpek Tuzcuoğlu falan varmış. Baya sağlam hazırlamışlar yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ipek tuzcuoğlu'nun olacagı sızmıstı onceden galiba, sesler iyi zaten ya... ben tamer karadağlı bekliyordum gerci =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Reumer said: yaw iyide oyun çıkmadıki neyin turkce olmadıgını tartısıosunuz lol git torrentten indir sora "yalan turkce dııl" de asdgsdag Oyunun cikip cikmamasiyla alakasi yok, Silp aciklamis iste. Menu, altyazi falan filan bunlar tas catlasa 1-2 MB dosyalar olur, ama gidip butun seslendirme texture su bu icerigin her dilini tek pakette dagitmaya kalkarsaniz 15 DVD olur oyun. Onun icin Turkiye'de Turkcesi, Italya'da (varsa) Italyancasi vs. cikar, her oyunda boyle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Oyun çıktı, bugün gördüm ama almadım. Birkaç hafta sonra alırım. Minimum sistem gereksinimlerini iyice öğreneyim ondan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 http://www.systemrequirementslab.com şurdan crysis'i seç bak, kesin sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nasıl çıktı yav? 23 ünde çıkmayacak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 @silph: Abi ekran kartım geforce 6600 desteklemiyor diyo ama desteklemediğini söyleyen iki next gen oyunu oynadım ben çatır çatır. Şansımı denerim yine, geri kalanlar zaten tutuyo. Olmadı dursun yazın yenileyince oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Shader Model tutuyorsa zaten en kötü kart bile çalıştırıyor da niye öyle yapıyorlar bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sm2 istiyomuş benimki 3 de destekliyo, sadece 3le çalışan oyun oynadım. Çalıştırması lazım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bir Forceware betası daha çıktı crysis için. Edit:Test ettim ciddi performans artışı sağlıyor ^^ Edit2:CryEngine SM 2 de 4'de destekliyor ama bi dene bakiyim 6600'le ne oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Silphatos said: Türkçe seslendirmede yer alanlar, Ziya Kürküt, Dolunay Soysert, İpek Tuzcuoğlu falan varmış. Baya sağlam hazırlamışlar yav. beyaz yazanlarla sarı yazanların farkını bir de bold yazanların farkını bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kodumunun korelileri ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 BOLD - NORMAL yazılması okumayı kolaylaştırmak amaçlı sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ehehe yeni fark ettim bi bold bi normal yazıldıgını =), arada birkacı bold sanıyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 türkçe dil seçeneğini nasıl ayarlıyorsunuz ben öyle bir seçenek göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Türkiye'den oyunun orjinalini alınca Türkçe dil seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 genellikle herkez kopya cd veya internetten image şeklinde oyunları çekiyorlar fakat lütfen en azından Crysis'i orjinal alarak Türkçe oyunların dahada artması için yardımcı olalım.. bu konuda çok daha dikkatli davranmaya çalışalım en azından bunda biraz daha duyarlı olmak gerekiyor ( gerçi tüm oyunlar için geçerli fakat böyle bir oyun türkler için gerçekten gurur verici ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar