SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 HL2 60 fps EP1 40 EP 2 30 FPS civarlarında oynadım ama CrySis daha üstün grafik olarak ama EP3'ün CrySis'e grafik olarak yetişeceğine hatta geçeceğine inanıyorum tabi CrySis bir trilogy olduğu için CrySis 2'den neler bekleyebiliriz bilemiyorum belki CrySis 3 geldiğinde gerçekten ayırt edemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 EA donanim üreticilerine çalısıyor ben bunu bilir bunu sölerim :) öyle bir oyun yap ki millet 200-300 dolar nvidia ya bayılsın,intel'e bayılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Very High ve DX10 muhabbetinin bende farkındayım. Fakat benchmarklara bir bakıyorsun sırf DX10 diye 20-30 FPS düşüş var. 50-60 oynarken 30-40'a iniyor. Video ve SS'lere baktığımda da gözüme tek çarpan, gölgelerdeki detayların artışı ve ışıklandırmaların daha iyi olması. Fakat video/ss ile gerçekten oyunu oynamak ayrı şey. Asıl merak ettiğim kaybettiğin 20-30 FPS'ye değiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 http://www.stage6.com/user/Neillithan/video/1911267/Crysis---Mass-Physics-(High-Quality) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 mani said: http://www.stage6.com/user/Neillithan/video/1911267/Crysis---Mass-Physics-(High-Quality) Daha izlenebilir olanını verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Öeh,baya iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 mani said: esasında anti air tankı buglı olmasa helikopter falan cok sorun olmayacak. ama cidden iyi kullanan varsa onu gecyim vtol u kullanmak cok kolay zaten. havada asılı kalması istedigi gibi cok buyuk avantaj bide zaten makinası iyiyse adamın direk eziyorsun. bug ın dısında hile kullanan cok adam var. punkbuster olan serverda bile hile yapan adam oluyor deli ediyorlar. bazı sniper lar var vtol yada helikopterdeyken direk kokpit ten sizi vuruyorlar direk oluyorsunuz hehe. Geçen rastladım hile yapan bir elemana PB'li bir serverda. Adam unlimited ammo vari birşey yapmış sanırım, bizim base'i C4'lerle döşemişti, 10-15 tane değil 100-150 tane falandı, patlattı zaten millet kafayı yiyor, sonradan rocket launcher aldı makineli tüfek gibi saydırmaya başladı etrafa. CheatEngine diye birşey kullanıyormuş galiba, aman diyim serverda görürseniz reportlayın birşey yapın, ya da topuklayın direk, oyunun içine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Oyunu Hard'da oynamaya kalkmış sapık var mı aranızda bilmiyorum ama, oynamayın abi Hard'da. Anam ağladı load yapmaktan. Olmuyor yani böyle, kalp krizi geçireceğim. Adamın biri elinin tersiyle bir çakıyor ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 En zorda bitirdim, kasmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bende bi enzorda tekrar başlasammı diyorum.gittim bide okadar ekran kartı falan aldım.canı sıkılıyo yau insanın bazen,vakitte bulunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Evet, başardım, Hard'da bitirdim. Şimdi bir de şansımı Delta'da denemek istiyorum. Yalnız oyunun en zor kısmı o allahın cezası uçak bozması şeyi kullandığımız kısım. Hayır bende mi bug var, ben mi yeteneksizim, yoksa o alet herkesde emekleme hızında mı uçuyor. Motorlardan biri bozulmuşmuş, motor takmasan rüzgara kapılıp bile daha hızlı gider arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 shift i kullan bide hortum lardan uzak durman lazım onu kullanırken. Yoksa hızın dusuyor ve irtifa kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Oyunda ki aircraft kullanım fizikleri hoşuma gitmedi benim. Battlefield 2'de muhteşem bir helikopter pilotu olarak sarmadı Crysis pilotluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Kesinlikle katılıyorum bende sana.Hoşuma gitmedi benimde pek,BF'ye yaklaşamaz o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 mani said: shift i kullan bide hortum lardan uzak durman lazım onu kullanırken. Yoksa hızın dusuyor ve irtifa kaybediyorsun. Bunları da yapıyorum zaten de, gene de ölümcül yavaş gidiyor alet, kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 800x600 low da zar zor bitirdim(8400m ftl). Lowda bile grafiklere aşık oldum. Hele son bölümde yağmurun güzelliği falan of ya. Yazın yeni makineyle tekrar bitirmek farz oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 vtol kullanımı cok kolay ve rahat ama helikopter cidden cok zor kullanılıyo. gerci onu iyi kullanan insanlarda gordum artık hile miydi onu bilemicem. Ama vtol eglenceli ya haksızlık etmeyin okadar :D yere nerdeyse inecek sekilde yaklasıp binaların arasından gecip makinalı ile dusmanı oldurmek zevkli oluyor. tabi oyunun mp si icin konusuyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 crysis'in multiplayer'ı şaka gibi... olmayan hile yok, serverlarda herkez hile yapıyor böyle rezillik kepazelik yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben ısınamadım Multiplayer'ına.Halen BF2 oynuyorum multi,çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ya millet FPS den dert yanıyo. core2duo 6600 2.4, 1gb ddr2 800mhz, 8800gt ile en kastırıcı yerde bile 20fps alıyorum bu benim için tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Overseer said: Ya millet FPS den dert yanıyo. core2duo 6600 2.4, 1gb ddr2 800mhz, 8800gt ile en kastırıcı yerde bile 20fps alıyorum bu benim için tatmin edici. 8800 ve core2 6600 var 20 fps almasan ayıp olurdu zaten 8800 zaten serinin en üst kartı rahat oynarsın da ben en düşük ayarlarda 20 fps göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 off sonunda ben de aldım crysis'i, cok ilerlemedim ama feci hosuma gitti ya, hem turkce hem de grafik olarak, hayır demosunu oynadıgımda ve kopyasına baktıgımda su anki ayarlarda kasıyordu, ama simdi hic bir takılma yok ya aksiyonda bile, her sey very high bir tek shadow medium, 1280x1024 aa kapalı halde... hayır oyunu yukledikten sonra guncelleme falan da yapmadım, nası boyle farketti orj. ile kopya arasında anlamadım =)... oyunda ss alma var mı ? print screen ile aldıgımda siyah ekran alıyor hep... bu arada turkce de ayrı bir zevk vermis ya, videolardan single'dakine alısmıstım da multi'de de turkce duyunca guzel oldu =)... ama multi'yi pek anlamadım ya millet ucak falan uretiyo binip gidiyo ben daha silah almayı bulamadım ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 SadGamer bence normal o evet ama yabancı-türk forumlarda öyle çok şikayet var ki, "sistemim imba ama alamıyorum performans" diyen. Acaba ne bekliyolar onu merak ediyorum. Ondan söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Oyun hakikaten çok güzel. Ada ortamı çok iyi yakalanmış. Atmosfer çok önemli bence bi oyunda. Yoksa al silahı kapalı bi yere koysunlar seni bam-güm giriş türü değil. Bi de patch çıkmaması çok enteresan. Oyuna patch çıkmıyor ama nvidia herhalde öyle bi destek vermişki boyuna driver çıkarıyolar oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar