jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben normal seviyede bitirdim şimdi Delta oynuyorum. Delta daha zevkli geldi bana :) Istedikleri min. conf a ragmen bende daha iyi olan makinemde mecbur minimum oynamak zorunda kaldım.Her Bolum yuklemesinden sonra makinenin gitgide ağırlaştığını farkettim. Sizde de öyle oluyormu bilemiyorum. Ayrıca SG silahı abartı güçlü uzun menzilde bile çok damage veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet bende de öyle oldu. bir yerden sonra oyunu kapayıp tekrar açmam gerekiyordu yoksa haraket edemiyordum =) ramlerden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Evet bende de oldu, hatta ben huzursuz olduğum için sürekli grafik ayarlarını değiştiriyordum oynarken. Dün oyundan çıkayım dedim, "Menüye Dön"'e tıkladım, comedymax'te dizi izlemeye daldım, oyun tam tamına 25 dakka'da menüye döndü, abartmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yapay zeka biraz eksik gibi, adamı kafasında vuruyorsun kasketi uçuyor, ha!? diyip yerinde bekliyor hala. bir de kafadan vurmazsan zaten ölmüyor adamlar. minimumda oynayınca grafiklerde de zevk alınmıyor zaten :/ ama oyunu hakkaten güzel yapmışlar, hl gibi insanı oyunun içine çeken bir yapısı var. git öldür değil de sanki hikayeyi oynuyoruz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yapay zeka iyi mi kötü mü karar veremiyorum açıkçası. Bu tip geniş çaplı, geniş alanlı oyunlarda yapay zeka diğer dar alanda geçen FPS'lere farklı olmak zorunda oluyor. Üstüne birde stealth action eklenince baya karmaşıklaşıyor kodlar. Mesela dağın yamacına yerleşiyorum, susturucu ile ateş etmeye başlıyorum. O zaman mal gibi davranıyorlar, gidiyor başka yere çömüyor ama hala görüş alanımda, yavaş yavaş yürüyor, sağına soluna ateş ediyorum bir oyana bir bu yana dönüyor. Şebek oluyorlar yani. Ya da bir kampta duran birini öldürüyorum, gezen diğer eleman ölenin yanından geçiyor bişey yapmıyor, yoluna devam ediyor. Ama bazende pro davranıyorlar. Garip yani biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 o kadar sayfayı okumaya üşendim şimdi,ankara'da orijinalini nerden satın alabilirim bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 D&R'lara,Teknoloji marketlere,Bilgisayarcılara bi göz at derim.Yoksa internetten(gittigidiyor.com veya o tarz siteler) temin etmeyi deneyebilirsin. LathspeLL said: Yapay zeka iyi mi kötü mü karar veremiyorum açıkçası. Bu tip geniş çaplı, geniş alanlı oyunlarda yapay zeka diğer dar alanda geçen FPS'lere farklı olmak zorunda oluyor. Üstüne birde stealth action eklenince baya karmaşıklaşıyor kodlar. Mesela dağın yamacına yerleşiyorum, susturucu ile ateş etmeye başlıyorum. O zaman mal gibi davranıyorlar, gidiyor başka yere çömüyor ama hala görüş alanımda, yavaş yavaş yürüyor, sağına soluna ateş ediyorum bir oyana bir bu yana dönüyor. Şebek oluyorlar yani. Ya da bir kampta duran birini öldürüyorum, gezen diğer eleman ölenin yanından geçiyor bişey yapmıyor, yoluna devam ediyor. Ama bazende pro davranıyorlar. Garip yani biraz. Bende de tepkiler aynı dediğin gibi.Normalde oynuyorum,acaba deltada olay dahamı farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben deltada bitirdim, aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 susturucu olduğu için o dediklerin oluyor. sniper rifle la ateş etmeyi dene kamptaki birine herkez toplanıp ustune koşmaya başlıyor. Ama susturucu olunca uzak mesafeden birde ateşin nerden geldiği belli olmadığı icin egilip saçma sapan yerlere bakıyorlar. Bu yapay zeka nın kotu oldugunu degil esasında dogru ve gercekci oldugunu gosteriyor. Delta mode da cidden oyun zor. susturucu ile adamları almazsaniz cok rahat yerinizi buluyorlar ve olduruyorlar. koafanızı cıkardıgınız anda olebiliyorsunuz bazı yerlerde. ama tabi cloak cok kolaylastırıyor olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hayır kötü olduğunu gösteriyor. Mantıklı düşün, duruyorsun ve bir yerden ateş açılıyor, ateş edilen yer belli olmadığı için 5 metrelik yerde çömelerek yürürmüsün? yoksa bir yere hızlıca koşup arkasına saklanacak yer mi ararsın? Oyunda adamlar resmen yere lens'lerini düşürmüşcesine toprağa bakarak çömelmiş vaziyette yürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Aslında normal mod'da bence o yapay zeka normal,de bence delta modda koşup kendilerini biyere falan atsalar,bişeyin falan arkasına,sonra arada bakınsalar ateş etseler falan biyere tadından yenmezmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yapay zekayı cok inceleyecek kadar adamları gözlemlemedim açıkcası , ablukaya alınmış durumda iseniz direk bir sekilde çıkanı öldürmeye yoğunlaşıldığından yapay zekanın ne kadar iyi olup olmadıgına karar vermek pek gerekmiyor.Ama ilginç gelen noktalar olmadı değil tabi. Örneğin bazı bölgeler kaçıp benzin istasyonuna saklandıgım zamanlar oluyordu adamlar direk benzin pompalarını patlatıp binayı havaya ucuruyorlardı beni öldürmek için. Headshot olayi normal oynarken beni de sıkmıştı.Adamın kafasına vuruyorsun kasketi uçuyor , yok yalpalıyor ( kafadan vuruyorum ne yalpalaması! ) ama delta da oynarken direk indiklerini farkettim. Birde pistollerle daha az mermi harcayarak daha kolay öldürüyorsunuz adamları direk otomatik silahlara nazaran. Oyunda tek baydığım kısım uzaylıların bulunduğu mekana girip birde yerçekimi olmadan çıkış yolu aramak. Heryer birbirine benziyor zaten, bazen farketmeden geldiğim yoldan geri gittiğim anlar bile olmuştu.Son mekanda kapı açılsın diye 10+ dk oturup bir köşede beklemekte baya sıkmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ben normal bitircem oyunu kararlıyım.Şöyle güzel bi ekran kartı yaptıktan sonrada geçerim artık deltada very high falan güzel güzel oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dur dur ben bilgisayarımı bir toplayayım midde en zorda bitirecem oyunu kararlıyım. Ya da aslında normlde bitirip sonra en zor da kasılabilir. Yok yok önce zor sonra kolay. Bilmiyorum Hele bir bilgisayarım gelsin, oyunun 2.posta dağıtımı gelsin satın alayım, ardından 2-3-4-5-6 kere filan bitiririm herhalde. İşallah. aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 haha evt benzin istasyonuna kacarsa direk orayı havaya ucurabiliyorlar. Birde barakalara girersen bombalayıp barakayı kafana yıkıyorlar oda sinir bozucu. Benim en zevk aldigim olay 2 koreli varken birine yaklasip bogazindan tutup onu kalkan yapip digerine girismekti isim bitince boynunu kirip bi kenara atmak adami cok guzel oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Korax said: Ben normal bitircem oyunu kararlıyım.Şöyle güzel bi ekran kartı yaptıktan sonrada geçerim artık deltada very high falan güzel güzel oynarım :) Derken sabah Şu ve şu konuyu okuduktan sonra gittim 8800GT ekran kartı aldım.İlk konu süper buarada,Very High üzerinde görüntü kalitesi ve performans için modlamış adam crysis'i cfg'lerden.Bi göz atın isterseniz,baya bi hoşuma gitti.Birazdan oyuna girip o şekilde oynicam :D bakalım nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yalnız benim sinirimi bozan birşey oldu, birtane punkbuster disabled sunucuya girdim multiplayer'da, adamın teki CheatEngine diye birşey yüklemiş, serverda birkaç bilgili adam yakınıyordu kapa hileyi kafanı kırarım vs diye, adam unlimited ammo benzeri birşey yapmış sanırım, bilimum hileler falan yüklemiş, zırt pırt spawn olup, milletin beyzine gidip 30 40 tane C4 döşeyip etrafta kaos yaratıyordu, sonra çıkardı unlimited rocket launcher ile etrafı darmadağın etmeye başladı. Daha oyun çıkalı 2 hafta olmadı, pes yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 punkbuster'sız sunucuya girilir mi bu devirde, isterse oyun çıkalı 2 saat olsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 very high dışında ultra detail da oynanıyormuş configden enable edip tabii 4-5 fps =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 E yazdım ya oraya :D ben öyle oynuyorum,daha güzel sanki,rahat baya bi güzellikten öte.FPS de de çok bi düşme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sam said: punkbuster'sız sunucuya girilir mi bu devirde, isterse oyun çıkalı 2 saat olsun. (:P) Haklısın valla Sam, hatırlıyorum da zamanında böyle shareware program gibiydi Punkbuster, oyunlar için desteği ayrıyrı, netten çekerdik serverlar ayrı ayrı kurardı falan. Şimdi standart oldu, çıkan 3 multi destekli oyundan 1'inde garanti oluyor. O zamanlar da rahatça hackliyordu millet pankbastır'ı, CS 1.3 zamanından falan hatırlıyorum "volhek aga volheek" olaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nomad o silaha tank topu ile kilitlen? / oyunu bitirenler şimdi bu bölümde takıldım kaldım ben efenim.bu uzay gemisi bi açılıp bi kapanıyo turret'ları patlattım sonra benim elbisemi kullanaraktan kalkanlarını devredışı bıraktı uzay gemisinin tank topuyla kitlen falan deyip duruyo 5827589 kere ates ettim kitlendim yok bundan bi tepki.nasıl geçicez bu bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Valla ben aynen dediğini yaptım bir sola bir sağa ve bitti.Bug olmuş olmasın,bir önceki save e dön :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 turretları yok ettikten sonra sol ve sag ayaklarına kitleniyorsun once. ondan sonra geminin ustune dusuyor ozamanda alt kapaga kitleneceksin sonrada iceri bi tane daha tac yollayacaksın ondan sonra tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 dfg 4 tane turret yokettim,sonrasında tıkandım yine geriden almama rağmen.Yok olmuyo bitürlü,koca uzay gemisinde bu açılıp kapanan sağındaki solundaki ortadaki silahlara basıyorum,yetmedi trainer açtım yine yok.Patlamıyo bu alet nabcam anlamadım,şunlar değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar