Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 http://www.footballonsat.com/TV/sopcast_main.php Channel 60 [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:06 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 biz bi yerde yanlş yapıyorz ama nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 %40a kadar budderladı sonra 30lara düştü :D bu ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 adiemus senin verdiin link web player istiyo, programkla çalışmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 evet 30larda ileri geri gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bi gidiyo bi geliyo takıla takıla saçma sapan alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben gayet güzel izliyorum hiçbişiyi kısmadan bağlantınızla ilgili sorun olabilir... bu arada maç aşırı sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya yok bnde izliyorm da şu anda topu göremiyorm :D topu görebilsem izlerdm vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 batuhan karadeniz attı beşiktaş kazandı. eh geçen hafta son dakkada yediler bu hafta attılar. tebrikler ehue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ömrümü cürüttün be takım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 şımarık batuhan attıııı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hahaha yendik. Batu attı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dsafsdfsafda resmen piyango oldu valla helal olsun batuhana agustosta antep deplasmanından 3 puan aldık valla harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Besiktasi acayip begendim 0-0 bitti diye odama yonelirken gol oldu.. Kanatlar super calisiyor.. Serdar Ozkan denen eleman yildiz olucak belli cok teknik topuda cok tutmuyor masallah bozulmaz insallah.. Ibrahim Akin ilk defa boyle gordum son 1 yildir Ertugrul Hoca kazanirsa bu futbolcuyu muthis olur.. Cisse top vermiyor.. Tello muthis sakin bu sene defansta problem yok gibi geliyor.. yeni gelen Arjantinli ve bobo birlikte oynarsa bu kadar cok calisan orta saha ve kanatlar ile cok is yapariz.. Burak tribundeydi yerini cok begendim hep orda kalsin.. Delgado niye cikti onuda anlamadim bence bayagi iyiydi.. Nobre biraz teknigi zayif kaldi verpaslara giremedi topu alip donemedi tek pas yapamadi yeni gelen teknik eleman ile bunlarida yapicaz.. Muthis oynadik devamli boyle oynariz uzun zamandir izledigim bir mactan keyif aldim gercekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Kalede hakan muthis Rustu hayatta kesemez kesmesinde zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Verdiğim adresten izledim ben de. İkinci yarı daha iyiydi buffer 70 civarlarında dolandı. Zürih maçını yabancılar da izleyeceği için daha rahat izleriz. Bu arada batuhanın golu çok iyiydi, gelişine güzel aşırttı. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:49 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 nasıl bir baldır bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tahrik etmeyin lan birbirinizi eheuheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sen git en az 10 tane atağı öldür,sonra çık son saniyelerde gol at ... Bal değilde ne bu cidden. Serdar Özkan harika bir oyuncuymuş onu gördük,direk abartarak söylüyorum Dünya Starı olabilecek kapasiteye sahip,sol ayağını da iyi kullanabiliyor gördüğüm kadarıyla. İbrahim Akın ciddi ciddi hayatımda gördüğüm en iyi oyununu oynadı.Neredeyse hiç hata yapmadı,golun harika asistini de o yaptı zaten.Umarım böyle devam eder,geçen seneki gibi küfrettirmez kendine. Delgado'nun çıkmasını bende anlamadım.Gayette işe yarıyordu ve oynuyordu oynayabileceği seviyede.Ricardinho'nun sahada olması bile BJK'nin gol atamamasına sebep oldu bu maçta. ve o,yine o BAKİ ! Bu adamın yönetimde amcası falan mı var ne lan,yeter çıkarmayın şu adamı maça,oynatmayın yollayın Sebat'a falan,herifin hiçbir +sı kalmamış bunu gördük resmen... Cisse'de gayet iyiydi bana kalırsa,fizik mücadelesinde çok üstün bir oyuncu,bu seneki transferlerin hepsi harika,tam yerinde transferler,bir tek Diatta'yı izlemeyemedim daha. Neyse güzeldi,Antep'te güzel oynadı.Özellikle De Nigris çok iyiydi,Volkan'da çok top öldürdü ama bayağı işe yaradı hücümda.İyi gidiyor Antep,iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 serdar ozkan bomba ya müthiş oyuncu eminim ilerde cok büyük oyuncu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ahah golden sonra derneği görmeliydiniz öyle bir patlama oldu anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ah baki vah baki =P bir kurtulamadık bu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 baki teknik yapmış diye seviyorduk,keşke yapmasaymış diye üzülmeye başladım.Eskiden en azından gelişine vuruyordu şimdi onu da yapmıyor,tam balta olmuş ... Ayrıca bizim yönetim binasında da gol oldu bir anda 25 kişi "LAYAOIN" diye bağırmaya başladı.Arkadaş yerinden fırladı üstüme atladı,gay alert verdim,gerçi bende sevinçten arkadaşın kardeşini tokatladım,mutlu oldum.İyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hakkaten ömür çürütür bu takım ya. 90 dakka kanser eder sfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar