Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.Antep- Beşiktaş 21.45

Passanger

Öne çıkan mesajlar

Besiktasi acayip begendim 0-0 bitti diye odama yonelirken gol oldu..
Kanatlar super calisiyor..

Serdar Ozkan denen eleman yildiz olucak belli cok teknik topuda cok tutmuyor masallah bozulmaz insallah..

Ibrahim Akin ilk defa boyle gordum son 1 yildir Ertugrul Hoca kazanirsa bu futbolcuyu muthis olur..

Cisse top vermiyor..
Tello muthis sakin bu sene defansta problem yok gibi geliyor..

yeni gelen Arjantinli ve bobo birlikte oynarsa bu kadar cok calisan orta saha ve kanatlar ile cok is yapariz..

Burak tribundeydi yerini cok begendim hep orda kalsin..

Delgado niye cikti onuda anlamadim bence bayagi iyiydi..

Nobre biraz teknigi zayif kaldi verpaslara giremedi topu alip donemedi tek pas yapamadi yeni gelen teknik eleman ile bunlarida yapicaz..

Muthis oynadik devamli boyle oynariz uzun zamandir izledigim bir mactan keyif aldim gercekten..
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğim adresten izledim ben de. İkinci yarı daha iyiydi buffer 70 civarlarında dolandı. Zürih maçını yabancılar da izleyeceği için daha rahat izleriz.

Bu arada batuhanın golu çok iyiydi, gelişine güzel aşırttı.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:49 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen git en az 10 tane atağı öldür,sonra çık son saniyelerde gol at ... Bal değilde ne bu cidden.

Serdar Özkan harika bir oyuncuymuş onu gördük,direk abartarak söylüyorum Dünya Starı olabilecek kapasiteye sahip,sol ayağını da iyi kullanabiliyor gördüğüm kadarıyla.

İbrahim Akın ciddi ciddi hayatımda gördüğüm en iyi oyununu oynadı.Neredeyse hiç hata yapmadı,golun harika asistini de o yaptı zaten.Umarım böyle devam eder,geçen seneki gibi küfrettirmez kendine.

Delgado'nun çıkmasını bende anlamadım.Gayette işe yarıyordu ve oynuyordu oynayabileceği seviyede.Ricardinho'nun sahada olması bile BJK'nin gol atamamasına sebep oldu bu maçta.

ve o,yine o

BAKİ !

Bu adamın yönetimde amcası falan mı var ne lan,yeter çıkarmayın şu adamı maça,oynatmayın yollayın Sebat'a falan,herifin hiçbir +sı kalmamış bunu gördük resmen...

Cisse'de gayet iyiydi bana kalırsa,fizik mücadelesinde çok üstün bir oyuncu,bu seneki transferlerin hepsi harika,tam yerinde transferler,bir tek Diatta'yı izlemeyemedim daha.

Neyse güzeldi,Antep'te güzel oynadı.Özellikle De Nigris çok iyiydi,Volkan'da çok top öldürdü ama bayağı işe yaradı hücümda.İyi gidiyor Antep,iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

baki teknik yapmış diye seviyorduk,keşke yapmasaymış diye üzülmeye başladım.Eskiden en azından gelişine vuruyordu şimdi onu da yapmıyor,tam balta olmuş ...

Ayrıca bizim yönetim binasında da gol oldu bir anda 25 kişi "LAYAOIN" diye bağırmaya başladı.Arkadaş yerinden fırladı üstüme atladı,gay alert verdim,gerçi bende sevinçten arkadaşın kardeşini tokatladım,mutlu oldum.İyiydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...