ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 araya girilmiomuş pls (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Heracles ne hanzo adamsın ya... Ne demek kullanmıcaksın ya? Sen kimsin bana emr veriyosun? tipe bak allahım yarabbim sen bana sabır ver. Sen böyle devam et bekle kullanmam çok beklersin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 allahım haala konuşuyo ya olm bi kop git lan bi git başımdan git başka topic aç başka bişi yap git layyn yeter zorla küfür ettiricen git yazma bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bir aptalla asla tartışma. Seni, kendi seviyesine düşürür ve tecrübesiyle seni alt eder. Diyorum ve bu söze uyarak tartışmayı burda sonlandırıyorum. Çevreye verilen geçiçi rahatsızlığa ortak olduğum için özür dilerim.İyi geceler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: firatram üye § 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- @heracles1986 Valla abi bu sitede uyelik alımı kapatıldı.Eski uyelerin cogu gitti.Simdi bunlar kendilerini reis zannetmeye basladılar.Boyle herseye lakayt cevaplar,penguen dergisi tarzı cevaplar,labali haraketler falan ... Eskiden hatırlıyorumda knight online bolumu dolardı,simdi bunlar knight online oynayana ezik diyorlar falan...Murtaza falan vardı,millet charını öven o kadar post yollardıki ... En onemliside attıkları mesajları kendileri bile bilmiyorlar !!! Uyelik alımı acılsın !!! O diil de forum ne zaman knight online ağırlıklı insanların ağırlıkta olduğu, bi forum oldu da önyargısız ve olumlu karşıladı knight onlineı? Yok öyle bişi. Hiç olmadı Eskiden buraları böyle bostandı ayağına ayaküstü adam şaapmayın (kandırmayın), her zaman ko ya antipati vardı, eski üyelerin de çoğu duruyo hala :) Boşa kandırmayın kendinizi de başkalarını da :) [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:41 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ne esprisi ise yazın bende kullanıcam. Sinir oldum bu herife; hem çocuğu öldürüyormuş hemde manyak gibi konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aynen hadi bi sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Bir aptalla asla tartışma. Seni, kendi seviyesine düşürür ve tecrübesiyle seni alt eder. bu lafın üzerine şuradan devam edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 haah ginaly de gelddiiii nbr? bende diyorum nerde kaldıydı bu [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:37 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @rewendor; arkadaş kendisi knight online için gelmiş, gelenlerin çoğunu öyle sanıyor :) patinin nasıl çıktığını, oluştuğu vs. bilmiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yanlış hatırlamıyosam 4-5 senedir burdayım adam gelmiş bana eskiler gitti de bunlar türedi diyor. Yeni yetmelerden s....r yemek de varmış kaderimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Zaten şu meseleyi sürekli gündeme getirmeseniz olmuyor ki... Knight Online oynadık evet pişmanmıyım hayır? neden paticik gibi bir yer ile tanışmama sebebiyet verdi buradaki insanların ilgilendikleri şeylerle ilgilenmiyordum aktif tartışmalara konusmalara katılmıyordum forumda eksikliğini hissedenler burdayız işte pati benim kendimi geliştirmeme yardımcı oldumu kısmen oldu (kıskançlık meselesi ile birazda ) bir sürü insanla tanıştım mı buradan tanıştım? neyse belim ağrıdı sandalyenin arkası kırıkda iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yahu şiddetlenmeyin hemen oyuna da size de bir laf etmedim ki Sadece "oyun her zaman için önyargıyla karşılandı patide. Eskisi yenisi yok bu görüşün. Öyle eskiler oynardı diye bişey yok hiç olmadı kandırmayalım kendimizi" dedim. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:51 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 iii gecelr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 byyee jnmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 agalar sakin.irkildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: firatram üye [şikayet et] § 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:10 [ özel msj ] @heracles1986 Valla abi bu sitede uyelik alımı kapatıldı.Eski uyelerin cogu gitti.Simdi bunlar kendilerini reis zannetmeye basladılar.Boyle herseye lakayt cevaplar,penguen dergisi tarzı cevaplar,labali haraketler falan ... Eskiden hatırlıyorumda knight online bolumu dolardı,simdi bunlar knight online oynayana ezik diyorlar falan...Murtaza falan vardı,millet charını öven o kadar post yollardıki ... En onemliside attıkları mesajları kendileri bile bilmiyorlar !!! Uyelik alımı acılsın !!! eski üyeler derken? said: heracles1986 üye [şikayet et] § 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:24 [ özel msj ] bu arada olaylar oldu bitti herşey geçti ama artık bu espriyi KULLANMICAKSIN anladınmı beni bak ben tartışmayı bitiriyorum artık bu espri KULLANILMİCAK her kim olursa olsun bak ben bu topiimle son noktayı koyuyorum gerizekalı angut senin yüzünden karakuvvetleri komutanı olan kuzenim sayende emir vererek yaptıın bu salaklık yüzünden gaza gelip darbe yapıcak hey allahım ne hanzo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 buyur evlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Valla kendi adıma açıkça söyleyebilirim ki 6 yaşındaki sara hastası kuzeninle hiç bir alakası yok bu esprinin. Tamamen senin verdiğin tepkiyle dalga geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 6 yaşıdaki çocukla dalga geçecek kadar ufalmamıştır burda kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 agalar düşndüm taşındım suçluyu buldum.suçlu masadır.masaınn ordaki gorevi işlevseli nedir?bilg masası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Agir sakalardan rahatsiz oluyorsaniz, spoiler'i acmayin luften. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 de_garbage (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bu topici canlandırmak istedim.Evet çok istedim çünkü hayatımda çok önemli bir yeri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar