Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezer’den kurtulmaya 4 gün falan kaldı...

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

sezer gitsin artık evet çünkü böyle melek gibi bir adamın beyinsiz insanlara daha fazla hizmet etmesini ve bu şekilde taşlanmasını kaldıramıyorum

sezer neden sevilmez bu insanlar tarafından? tabii ki ak partileri istediği yasaları geçiremedi diye. yobaz rektör atamadı diye. en önemlisi de kafadaki boşluklar medyaca bir güzel dolduruluyor diye..

bu konuşmalar dahi yersiz. hakeden milletime allah tez zamanda hakettiğini versin ne diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Vetolar Zarar canım.
Kuzu kuzu meclisin her dediğini onaylayacaktı.
Meclisin şarlatanı olacaktı görevini yerine getirmeyip.

DEMOKRATİK tercihini kullanması devlete millete zarar.

Uygun değilse, görmediyse veto edecek.

Nasıl Abdullah gülün uygun görmediğinde veto etmeyeceği gibi.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:27 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sam hadi açıkla bakalım ecevit nasıl batırmış devleti ?
Bankalrın devleti dolandırması onun suçumu ? Anayasanın açığından yararlanıp bankaları hortumladılar. Bu özal zamanıda vardı süleyman demirel zamanıda , çiller-erbakan zamanıda .Bu olayların Onun döneminde yaşanması şansızlıktı.
Ecevit in tek suçu var oda pörsümüş karısını dinleyip mahkumları serbest bırakmaktır(Hemde büyük hata). Bununda devleti batırmakla bir alakası yok .
Sosyal ağlarda paylaş

anlatsam neye yarayacak?

ben özelleştirme derim, siz "vatanı satıyorlar" dersiniz. ben demokrasi derim, siz "rejim tehlikede" dersiniz. ben halk iradesi derim, siz "halk cahil" dersiniz.

anlayış farkı bu denli büyükken, anlatsam anlayacak mısınız ki?

bugüne kadar benim ve başkalarının anlattıkları bir parça olsun anlaşılırdı öyle olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

sen özelleştirme dersin, ben peşkeş derim.
sen demokrasi dersin, ben de Sezer'in tercih hakkı derim.
Sen halk iradesi dersin, ben de rant ya da yiyecek için satılık oy derim.

Evet hakikaten anlayış farkı büyükmüş.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:39 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...