Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Neyse hoh-horace artık tam istediğiniz gibi bir cumhurbaşkanınız oluyor. Gelen her kanunu onaylar, imza atar,AB'nin üçüncü kalite adamları karşısında el kol bağlar artık burda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: sezer gibi adama küfrediyor bu insanlar gerçekten acıyorum ama şaşırmıyorum çünkü aynı şekildede atatürk e küfür ediyor bu insanlar. çok üzücü yazık yani valla aynen ben de böyle diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 esas sezer'i atatürk ile neredeyse eşdeğer sayanlar atatürk'e hakaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dostum bu şeriatla trafiğe çıkamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 akp destekçileri tayyipin şu yukardaki sözlerini görmezden geliyo ya ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sezer gitsin artık evet çünkü böyle melek gibi bir adamın beyinsiz insanlara daha fazla hizmet etmesini ve bu şekilde taşlanmasını kaldıramıyorum sezer neden sevilmez bu insanlar tarafından? tabii ki ak partileri istediği yasaları geçiremedi diye. yobaz rektör atamadı diye. en önemlisi de kafadaki boşluklar medyaca bir güzel dolduruluyor diye.. bu konuşmalar dahi yersiz. hakeden milletime allah tez zamanda hakettiğini versin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 amin. cidden haketmiyoruz sezer'i. ehu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ha şunu bileydin Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bu kadar kabiliyetsiz cumhurbaşkanını hangi millet hakeder ki praw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 evet lan praw bak adam harcayamamış 46 trilyonu.ben olsam babama borç veririm.gemiciklerimiz uçakcıklarımız olurdu.çok beceriksiz adam şu sezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bu millete Abdullah Gül gibileri yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 46 trilyon ne ki, adamın türkiye'ye dolaylı olarak verdiği zarar kat kat fazladır. ecevit de kartal'a biniyordu ama batırdı türkiye'yi. para yememek =/= millete hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 içi boş cümleler kuracağına söyle madem nedir sezer'in kat kat bize verdiği zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 abdullah güle kırmızı külot fırlatmış. ama tutturamamış. ondan kabiliyetsiz kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Vetolar Zarar canım. Kuzu kuzu meclisin her dediğini onaylayacaktı. Meclisin şarlatanı olacaktı görevini yerine getirmeyip. DEMOKRATİK tercihini kullanması devlete millete zarar. Uygun değilse, görmediyse veto edecek. Nasıl Abdullah gülün uygun görmediğinde veto etmeyeceği gibi. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:27 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sam hadi açıkla bakalım ecevit nasıl batırmış devleti ? Bankalrın devleti dolandırması onun suçumu ? Anayasanın açığından yararlanıp bankaları hortumladılar. Bu özal zamanıda vardı süleyman demirel zamanıda , çiller-erbakan zamanıda .Bu olayların Onun döneminde yaşanması şansızlıktı. Ecevit in tek suçu var oda pörsümüş karısını dinleyip mahkumları serbest bırakmaktır(Hemde büyük hata). Bununda devleti batırmakla bir alakası yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bitane türkiyeye yarar sağlayan yasayı veto etti diyin gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hatta tasarruf ettiği 46 trilyonu da deniz feneri derneğine bağışlamalı, fetodan sponsorluk alıp ahmet necdet ülker olarak değişerek gelişmeliydi ama yapamadı beyefendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: Sparkcaster, 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:27 tarihinde demis ki: bitane türkiyeye yarar sağlayan yasayı veto etti diyin gösterin zina yasasını veto etti mesela ben görüyom hergün zina yapıyolar burda. ben de bazen göz zinası yapıyorum tabii. zarar hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 İsteyen aldatır kardeşim size neden batıyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 of ya resmen uyuz oldum ahmet necdet sezer kötü diyorsunuz.savunduğunuz adamlar ise yolsuzluğun babasını yapmış olan adamlar bu ne yaman çelişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 anlatsam neye yarayacak? ben özelleştirme derim, siz "vatanı satıyorlar" dersiniz. ben demokrasi derim, siz "rejim tehlikede" dersiniz. ben halk iradesi derim, siz "halk cahil" dersiniz. anlayış farkı bu denli büyükken, anlatsam anlayacak mısınız ki? bugüne kadar benim ve başkalarının anlattıkları bir parça olsun anlaşılırdı öyle olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sen özelleştirme dersin, ben peşkeş derim. sen demokrasi dersin, ben de Sezer'in tercih hakkı derim. Sen halk iradesi dersin, ben de rant ya da yiyecek için satılık oy derim. Evet hakikaten anlayış farkı büyükmüş. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:39 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sevilmediğini nerden çıkarttınız? son anketleri okumuyorsunuz galba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Şimdi düşüp bayılacam Joker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar