Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bir arkadaşım bahsetti, bu mustang le gezen sigara pazarlayan klüplerle barlarla vs. anlaşma yapan philip morris çalışanları 4.5 milyar maaş alıyorlarmış ve işe alınırken tek koşul adamların seni beğenmesiymiş tip konuşma girişkenlik vs. bu ne kadar doğrudur? bu devirde bana saçma geldi hem mustang le gezceksin hem 4.5 milyar maaş alcaksın. Bilgisi olan varsa konuyla ilgili yanıtlarsa sevinirim. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 10:38 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ihhh atmışlar sen de yemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eksik bilgi.. üstüne günde 2 defa da veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim seni yemişler hajı tarzı bi cevap istemiyorum yani. Yemiş olsam gelip buraya sormam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yok onlar mekanlarda sigara satan kızlar.Erkek olanlar onları getiriyolar götürüyolar mekan sahipleriyle konuşmaları onlar yapıyo onların sahipleri oluyo bi bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 doğru abi var öyle tipler de, hani fix olarak altında mustang olacak diye bir şey yok :) genelde arabanı veriyorlar ve iyi maaş da veriyorlar. bursada 2,5 3 falandır istanbulda 4,5 olması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 o şahıslar ziraat mezunu olmak zorunda 1500 ytl gibi bir ücret alıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ücreti işe ilk başlayanlar içim söyledim geçen sene arkı işe alıyorlardı adam vazgeçmişti :) [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 10:59 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 mustangle gezdikleri dogru da, 4.5 milyar maas aliyorlar mi onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bir yerden mezun olmaları gibi bir şart yoktur, olsa çok saçma olurdu çünkü. direk insan ilişkileri, mekan sahipleriyle iletişimi kurabilmen önemli olan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 o tamam da ziraat ne iş? :) bi de ben izmirliyim ve daha üniversitedeyim 2 senem daha var kendi işimiz de var haftaiçi orda olmak durumundayım part time düşünüyorum haftasonları ve sanırım an itibariyle yalan oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 maai konusunda bilgim yok ama olabilitesi var çünkü o adamlar pazarlamacıdır öyle tipini beğendikleri adamları aldıklarını sanmıyorum pazarlamacılar çabuk yükselir(iyilerse) paralel olarak maaşlarıda yükselir.1.5 milyarla girip 4.5 milayrada çıkabilir maaşı yani çok şaşılcak bi durum yok bunda ama herkeste o işi yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 valla ben ziraat mevzunu olmak zorundalar die biliyorum ama olmayabilirde bizim ark burs alıyordu ordan mevzun olur olmaz iş teklifi gelmişti adama ayrıntıları pek hatırlamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bi arkadaşın kız arkadaşının abisine gelen iki sene önceki teklif... altına mustang, onun yakıt parası, ceptelefonu faturası ve 2.5 milyar maaş teklif etmişler. adam daha önce bilinmiş marka yerlerde çalışmış, çok iyi satış yaptıgı için ödüller mödüller almış cv si çok saglam anlıcagınız. gerçektir o olay yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 arkadaşım haliç üni işletme mezunu Phillip morris de çalışıyordu mustang yoktu ama paso bi araba veriyorlardı altına.2500 veriyorlardı Ordan çıktı şimdi Mey içki de 3200 veriyorlarmış yine altında arabası var=) Redbull da nissan jeep veriyor altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben de ekonomi okuyorum da anlaşılan mezun olmadan olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 4.5 milyar çok da abartı değil, neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki :) adamlar günde trilyonlar kazanıyorlar, ayda 4.5 milyar vermişler, çok mu. eğer pazarlamacı adam işini iyi yapabiliyorsa ve insanları philip morris sigarayı almaya ikna edip şirketi kara geçirebiliyorsa, o kişi 10 milyarı bile hakeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kim hakkettiğini alıyor bu ülkede sorun o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sallamasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 phillip morris'in ankaradaki 3 distribitorunden biriyiz. bunu soleme nedenım inanmak size kalmis ama bilginin saglamligina inanmaniz icin. phillip morris turkiyedeki P&G gibi bi kac firma gibi turkiyedeki en disiplinli ve saglam firmalardan birisidir. normal plasiyerleri(merchandiserları degil bakn) yani giidip arabayla satış yapan elemanları 2 2.5 milyar civarı maaş alıyo ki phillipmorris deki hiyeraşide jokerden sonraki bi üst seviye yani işe girersiniz joker olursunuz ondan sonra bolgeye cıkarsiniz ki o mustanglerle çalışanların o fiyatları aldığıda dogrudur ve tek işleri gezmek ve bazı noktaları bağlamak ve reklam yapmaktır fazla şaşırmayın reklam icin bu kadar para verilirmi diye..phillip morris dediginiz firma formula1 e falan olmak üzere dunyada en cok reklam veren firmalardandır hatta yasalar izin verse coca colayı bile reklamda silip supurebilcek bi firmadır :) [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 16:42 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ] edit ayrıca phillip morris e oyle tipinizi gosterek begendirerek girmeniz gibi bişeyde soz konusu diil o konuda yemişler sizi :D dedigim gibi ankarada toptancılık yapıoruz bir çok firmanın distribitorlugunu yapıoruz ve cogununda gecmiste yapmısızdır ve ben bu zamana kadar P&G, phillip morris ve Gıllette gibi sıkı, disiplinli ve katı firma gormedim..kolay kolay kimseyi işe almazlar ama alırlarsa ve adam gibi çalışırsanız işinize ihanet etmesseniz emekli olursunuz ve rahat edersiniz yani.dedigim gibi kolay diildir phillip morris de işe girmek biraz fazla uzattım ama soyle ornek veriyim phillip morris de bolge muduru yada distribitorden sorumlu mudur olmak icin falan işe girmek gibi bişey cok nadirdir.yada mudur olarak işe başlamak çok çok nadirdir. butun mudurleri ve yonetici kadroları hep plasiyerlikten başlamıştır ve doğal olarak en az 5 10 yıldır o firmadadır. rutbe olayı diye adlanırsak yanlış olmaz yani. kısaca ole kafadan hadi gel karizmanı goster 4.5 milyar diye bişe yok :D [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 16:47 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 üni mezunu olmak şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evt ya phillip morris 94 de girdi turkiye piyasasina.daha dogrusu ondan oncede sigara dagitiliodu tabi ama profesyonel agini sabanciyla 94 de kurdu o zamanlar tabiki univ. mezunu falan filan sarti yoktu yani ozamanlardan hatirliorm ben bole bazi kazmalar falan yavas yavas yukselmis ama suanda mesela distribitorlerindeki elemanlara bile karisan bi firma.bize az baski yapmiyolar elemanlariniz genclestirin egitin hede hodo die ki universtie mezunu olsam bi isletme falan filan ilk dusunecegim yada basvuracagim firma phillip morrisdir bi kac sene calisirsin sokaklarda arabada mal satarsin zor olur aksama kadar belki ama onun kesinlikle aciktir eger caliskansan ve hakkini veriosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kariyer.net te denk gelmiştim üni öğrencileri arıyorlardı bir ara.tek istekleri hiçbiryerde çalışmamış olmaktı ama geçicic bir iştir o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 milyonların ölümüne sebebiyet vermekten dolayı cehennemde sağlam bir yeri olan arkadaş dslgkjdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ekmek parasi olunca is degisio ama hehe icen kendi icio abi napalm biz saticiyiz edit Pyro valla bilmiorm nie ole bise aradiklarini ama phillip morrisden bekliycegim baska bi harekette sudurki elemani comezken alip yetistirip gelistirmektir ki genclestirmeye gittiklerinden bahsetmistim mesela bolge mudurlerini gibi ust yoneticilerinde hep genclestirmeye gittiler son bi kac senedir ki bunun en buyuk nedenlerinden biride yuksek maliyetti..45 yasindaki bi adami calistiolar ve inanmazsiniz belki ama o adamin karisinin colugunun cocugunun hepsinin sigoratasini yapiolar ust duzey olanlarin.ki dogal olarak maliyet doguruo.onun yerine genclestirmeye gidiolar ve ayni zamanda yetistirmeye hehe [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 17:02 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hehe bu konuyu bence şu filmi izleyerek bi düşünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar