Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Üç yıl aradan ve bir Decimation ve Civil War'dan sonra yeni Thor serisi başladı. İlk iki sayısı yayınlandı yeni sayıların yayın tarihlerine ve kapaklarına buradan bakın. Bundan önce Ragnarok öyküsünü okuyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Oha İstiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yarın üçüncü sayı çıkıyor. Kapağı ağzımı sulandırmaya başladı bile. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çocukmusunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bu yorumu cidden yaptıysan senin bir insan olarak soluduğun havadan şüphe duymaya başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çocuk muyuz hmm bir düşünşiyim . Ben çizgifilm izlemem racona ters modunda düşünen ergen çocuk modelinden biraz uzaklaşmış bulunmaktayız galiba :/ [spo]http://forum.paticik.com/konu.php?id=171680&syf=204[/spo] [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 18:05 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ahahah masticore nerden buldun onu bookmark mı var yoksa :p hmm nasıldı.. U Z A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 UO'da precast explosion'ın ardından energy bolt atılmasına "cocojambo" ismini takmıştık. Siz bayım, KOKOCAMBOLANDINIZ! [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 18:15 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 aga böyle izliyonuz elin japonunun saçmalıklarını sora bide gaza geliyonuz toptan çıkmaya filan kalkıyonuz olmuyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 resimdeki japon malına mı benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Resimdeki nooba benziyor. Mamilatör yapılır mı o heroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ayaye aga yeri değil belki ama söylemek isterim genede fake değilsen şu siteyi güncelleyin biraz. Daha fazla Röportajlarını,yorumlarını bekliyoruz. Bide iddia bölümü ekleyin fotomaç,maçkolik... e girmek zorunda kalmayalım http://www.spordefteri.com/editorhaberleri.php?editorid=82&haberid=3323 [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 18:31 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tamam dostum çizgifilim incelemesi koyarım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Japon Thor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ov yea. türkiyeye getirirler umarım orjinallerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gerekliye geliyor zaten her ay. ama az sayıda geliyor ancak üye olursan ayırıyorlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ayayekokocombo'nun ıslamış bıyık tüyleri ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 izmirde gereklişeyler var mı ? varsa nerde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ssj4songoku TELETABİS İN YENİ BÖLÜMÜNÜ İNDİRDİNMİ AGA ÇOK VAHŞET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 internetten indiriyorum ben - ama 3-4 gün içinde en geç gereklişeylere gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende malesef indiriyorum comicleri genelde ama kardeşim doğru düzgün satın alabileceğimiz yer varda biz mi almıyoruz? amerikada arıyorsun adam sana en yakın dükkanı söylüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 edik celallenmeye gerek yokmuş gerçek foto alttaymış x:D [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 23:12 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Marvel'den nefret etme sebeplerimden biri.Thor çıktı mı zaplardım eskiden , "yaw Iron Man gibi bir seri yapmışsınız , Thor de ne be" derdim. Şimdi görsem şimdi de sevmem.Marvel'de arada böyle Hero'lar görmekten nefret ediyorum. (DCnin nerdeyse alahı böyle ya o başka konu) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 11:44 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 DC Vertigo çıkışlı 100 Bullets diye bi çizgi roman vardı. hala devam ediyor mu bilmiyorum da nerden bulunabilir bunlar. dl da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Hala ediyor, en son 84 çıktı, 100. sayıda bitecek. Demonoid'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar