Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hah bak iyi cevap. ben de tam onu düşünüyordum. iki şüpheli ortadoğulu tip. adam dayanamaz koşarayak yanlarına gider, ikisini de vurur, geri döner. 24 saatte. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ZİVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kate le catfight olsaydı bari sayid ne alaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ziva 8 kere öldürüp resler Said'i . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hawkins > bauer > jarrah > random hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 muttley hepsini döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hawkins kim yav? bir de burdaki çoğu kişi lostu izleyip ncis'i izlememiş durumda olabilir de, ziva random hatun sayılabilecek kadar basit biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sayid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hawkins Jericho'dan bir karakter. Kim olduğunu söylemek spoiler olur. Jack Bauer ayarında bir şahıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ataçla 3 farklı şekilde adam öldürmek iş değil. ben 20 farklı şekilde de öldürebilirim ataçla. ne var yani. ayrıca neden ataç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ziva ninja lan sayid bokunu yesin onun cok afedersiniz. sayidi de severim de ziva basar buna yani kavga dövüşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya sayid bunu alır götürür kumsalın en ucuna önce ormantik piknik yapar sonra çadıra atar. sonrada başkasına öldürtür elini kana bile bulamaz. akıllı adamdır vessellam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yok be abi sayid sarışın seviyor zaten charlie öldü claire'in yeni talibi sayid bence bu sezon önce piknik falan yine sonra patara kütere [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:11 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: ataçla 3 farklı şekilde adam öldürmek iş değil. ben 20 farklı şekilde de öldürebilirim ataçla. ne var yani. ayrıca neden ataç ? yanlış olmuş, o bölümü tekrar izledim de, 3 farklı şekilde değil, 18 farklı şekilde öldürebileceğini söylüyor. ne var yani? ne olacak, öldürebilme yeteneklerinden bir tanesinin de bu olduğunu söylemek için yazdım onu. neden ataç? günlük kullanım eşyalarından bir tanesi o olduğu için. başka şeylerle de öldürebilir, ayrıca john locke'dan daha iyi bıçak kullanıyor hehe. ziva ninja lan sayid bokunu yesin onun cok afedersiniz. sayidi de severim de ziva basar buna yani kavga dövüşte. hem ncis hem lost izlemiş adam nasıl belli oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 @Mumu: sayidin ırak'taki sevgilisi gayet esmer,sayid için kör topal portakal fark etmiyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ataçla 2 farklı şekilde adam öldürme tekniği sayanı takdir ederim. 18 ne ya, abartmışlar bence. Rambo'nun bıçağıyla bile taş patlasa 8 farklı şekilde öldürürsün birisini. Bu bakımdan o hatun sallamış bence, bu durumda said diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar