Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 spompas said: nedense source motorlu oyunları bir türlü sevemedim, 25-30* fps den olsa gerek... Valve'a mail atıyorum custom config ayarlari koysun , konsoldan yazdığım zaman bilgisayar cıldırıyor oyunu kapatıyor. *çok ilginçtirki configürasyonu en üst seviye getirdiğimde 25-30+2xAA en düşüktedede 25-30 sanirim ekran kartımın zorlandıgı bir shader mı desem ne bilim bole bişi var heralde. işlemcin kötüyse o yüzdendir, source motoru işlemciyi çok fazla kullanılıyor ve dandik işlemciler kısıtlıyor maalesef fps'yi. bende de her şeyi açsam da aynı fps her şeyi kapasam da aynı. (1950gt ve athlon xp 3200) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 silp benimde işlemci amd 3200 ekran karti 1900 gt,amd 3200 çokmü kötü yaf :(,daha geçen sene almıştım işlemciyi,şöle bi amd 6000+ alsam çok farkedermi performans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 benimki bir de 32bit, seninki galiba 64bit 3200'lerden, o fena değildir ama yine kötü. 6000'in çift işlemcisi ile yaşayacağın farkı tahmin bile edemezsin. İmkanın varsa al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Silphatos said: spompas said: nedense source motorlu oyunları bir türlü sevemedim, 25-30* fps den olsa gerek... Valve'a mail atıyorum custom config ayarlari koysun , konsoldan yazdığım zaman bilgisayar cıldırıyor oyunu kapatıyor. *çok ilginçtirki configürasyonu en üst seviye getirdiğimde 25-30+2xAA en düşüktedede 25-30 sanirim ekran kartımın zorlandıgı bir shader mı desem ne bilim bole bişi var heralde. işlemcin kötüyse o yüzdendir, source motoru işlemciyi çok fazla kullanılıyor ve dandik işlemciler kısıtlıyor maalesef fps'yi. bende de her şeyi açsam da aynı fps her şeyi kapasam da aynı. (1950gt ve athlon xp 3200) core2duo 2ghz ,2 gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 o sistemde olmaması lazım ama ilginç. sürücülerle ilgili bir problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ilk kez source motorunda fps problemi yaşayan biri görüyorum ehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Of ben de cok severdim NS'yi. Heycanla bekliyorum NS2'yi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kimler var hala oynayan, toplanalım eskisi gibi türk serverında oynayalım olmazmı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Yalnız topiği gördüm ve direk umutlara daldım NS2 şu tarihte çıkıyor ya da çıktı gibi birşeyler yazılmıştır diye. Çıksın ulan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Çıksın vallaha... Harika bi oyundu ilki... cidden havaya sokuyodu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 cidden ns2 çıksın artık, motor eskiyecek çıkarana kadar adamlar. ns için de öyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Motor eskidiğinde çıkmış olabilir ama hala oynanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kurdum oynayayım diye baktım benim skillden eser kalmamış, gelen giden öldürüyor. kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar