nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 The way it's meant to be played (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Aral satışa başlamış, beyefendiler 49.99$ lık oyunu dolar düşüp durmasına rağmen 129 milyon'dan satmayı uygun görmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bitirdim şimdi oyunuda, sonu nerde bunun sadfsd. Hani DLC için direk kesmişler oyunu yarıda. Onun dışında güzeldi baya oyun. Hani serbest şehirde dolaşma olsada yapıcak pek bir şey yoktuda ama hikaye ve atmosfer iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yaa chapter 6 süper. Keşke böyle bir oyun yapsalar =) oyun mükemmel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yahu oturdunmu çat diye geciyor oyun , cidden insan kıyamıyor oynamaya :( Oyun çok güzel bu arada cidden adamlar yapmış. Yıllardır bekledik değdi cidden , hikaye filanda güzel ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ne boktan bi son bu be?! Eğer Mafia 3 bunun bittiği noktadan devam etmez de paralı DLC'lerle hikayenin devamını göstermeye kalkarlarsa çok sinirleneceğim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 oyun gerçekten çok kısa olmuş yani chapter 1 ,3dk filan sürüyor.chapter11deyim şu an tek beğenmediğim nokta oyunun kısa oluşu onun dışında hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 PC'de çok kısadır tabi.. PS3'te oynadığım en kolpa shooterlardan biriydi, aiming sistemi çok kötü olmuş. Killzone'dan falan sonra heh =D adamları vuramayınca çok ölüp load etmek zorunda kaldığımdan 2 saat falan uzamıştır oyun, ama yine de 13 saat falan südü sanırım, kısa.. edik: 11:38:28 miş oyun sürem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Beyler şeyi farkettiniz mi Chapitre 14'te öldürdüğümüz adamın kim olduğunu farkettiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 spoiler geliyor galiba ya sakın gerçi spoiler oldu galiba tahmin ediyorum kimi vurduğumuzu neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Abi mafya oynuyorsun her bölüm birini vuruyorsun zaten bir sürü karakter var isim vermedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 cok kisa olmus. hani fps gibi 1 hafta sp oyna sonra 2 yil multi oyna olsa neyse de bu ne yahu. hem kisa hemde free roaming yok. dlc ile eklenebilecek bisiy de degil anca exp pack felan cikarmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mr Angelo chapter 14'te mafia 1de oynadigimiz karakteri zibartiyoruz hani mr salieri sends his regards vs üzüldüm lan bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Aral yine güzel bi komedi performansı sergilemiş. Yok arkadaş SC2 diil bu veremem 130 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 xieon said: Beyler şeyi farkettiniz mi Chapitre 14'te öldürdüğümüz adamın kim olduğunu farkettiniz mi? allah aşkına şunu söyleyince mafia 1'i oynamış herkesin kim olduğunu tahmin edebilceğini kestiremio musun? spoilera alın şu mesajlarınızı hayret bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 @anubisath yapma diyip aynısını yapmışsın. şimdi ben de biliyorum senin sayende. edit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu oyunu nasıl 2 kişi oynar ? save dosyalarını fln. bulamıyorum nerede... Yoksa ya kavga çıkıcak evde yada silincek save'im :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mafia II Unofficial Free Ride çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oyun çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Kojiroh said: Aral yine güzel bi komedi performansı sergilemiş. Yok arkadaş SC2 diil bu veremem 130 falan. 35 TL'ye satıyorlar steam keylerini 130 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oyunu indirmek bitirmekten uzun sürdü 10 saat civarı oyun süresi.ama sonu acaipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Demosunu indirdim streamden. Şahane bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Saves are located: Win Vista/7 - %localappdata%/2k Games/Mafia II/ Win XP - C:/Documents and Settings/-username-/Local Settings/Application Data/2K Games/Mafia II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bende 12.bölümün sonlarına doğru hata veriyor.Bir şekilde 13'e atlamam lazım,hilesi hurdası varsa bilen var mı,ben bulamadım. edit:Bütün bölümlerin açıldığı save indirdim,12'den sonrasında hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 oyh tadı damağımda kaldı yahu niye bu kadar kısa peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar