Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Intel E7200 ve ATI 4850 ile çok temiz oynadım ben de 1680x1050'de. Tüm ayarlar high'daydı sanırım, hiçbi ayarı değiştirmedim, hatta bakmadım bile sdfjsd Yalnız araba kullanımı ve nişan alma biraz kolaylaştırılmış gibi geldi genel olarak. Gerçi sağa veya sola basınca direk dönmeye başlamıyo arabalar, biraz basılı tutmak gerekiyo ama bu sefer de fazla döndürüp saçma manevralar yapabiliyosun. Olmamış o olay, onun ayarlanabilmesi lazım Test Drive Unlimited'daki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 oynadım ben de şimdi demoyu da araba kullanma hiç olmamış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Revangelis said: oynadım ben de şimdi demoyu da araba kullanma hiç olmamış be ilk oyunun hemen hemen aynısı araba fizikleri ve kötü değil açıkçası özellikle de el freniyle dönmeyi seviyorsanız(arabadan arabaya deli fark ediyor dandik arabaya geldiysen bişi diyemem) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 çok kötü bile olsa araba öyle dönmesi çok saçma el freniyle dönmek zaten saçma sapan bişey ilk oyundan beri 8 sene geçmiş keşke geliştirselermiş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 İlk oyunu daha dün oynuyodum tekrardan bitireyim 2. oyun çıkmadan diye. Hani orda daha zor ama daha düzgün bi araba fiziği olmasını geçtim, sağa-sola dönme olayının lineerliğini falan ayarlayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 konsol demosunu oynadım.grafikler kötü.pc çok daha iyi diyorlardı.gidip 100 lira verip almayın bence.polisle falan çatıştım baya.milleti ezdim gazladım.bildiğimiz mafia işte.güzel ama çok paraya değmez.ufak tefek ama hani artık bu devirde aşılmış eksikler var. muhtemelen mafia gibi senaryosu güzel bir oyun olucak.ama hemen almaya değmez ben pre orderımı iptal edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Abi demosunu bile canım çekti ya. Aç kalmışız mafiaya. Tekrar açıp oyniyim biraz bokunu çıkarayım bari sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ps 3 ve xbox 360 demolarını oynadım grafikleri baya kötü, alıcaksanız pc'ye alın şu oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Araba dinamiklerini beğenmeyenler arabaya tuning yaptırsınlar tamirciye gidip deli farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 düşmüş galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 torrente düştü dün oyun bilgilerinize:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sen oyunu yıllarca yap. 24'ünde çıkışını bekle firma olarak. 22 sinde birileri leak etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ilacı ne zamana çıkar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 razoru bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 legalise it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sistem gereksinimleri ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sırf canım çekmesin diye demosunu oynamadım. İnş. sorunsuz çalışırda oynarız sabahlara kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Masquerade said: düşmüş galba. xlaidehlevar said: torrente düştü dün oyun bilgilerinize:) xieon said: ilacı ne zamana çıkar acaba. S-H said: razoru bekliyoruz http://terrengsykkel.no/ubb/images/attachments/34697.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 zamanında fm09 için hll olsun adamlar iyi koruma yapmışlar crack'e karşı kırılmıyor orj. oyun alıcam (aldımda) dediğim için banlanmıştım arcane tarafından ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Oynayan oldu mu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu oyun icin bilgisauar alcam sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 cinliler krekledi. bende duzgun calisiyor. (oyunu satin aldim, illegal diil kthx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Aral satıyo mu bunu ya. Sitesine de girilmiyo bakalaım kaç çekmiş fiyatı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar