Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia 2

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Mafia harika bi oyundu. Grafikleri çok iyiymiş mesela, geçen gün kurup oynadığımda farkettim (hala kasabiliyo makineleri).
Bi 2.sinin çıkmasını isterim, hatta ilkinden çok çok daha başarılı olsun. Ama ilk oyunun yeri ayrıdır. 2. ile ilkini aynı anda kurulu tutabilirim PC'ye çıkarsa.
Bi de böyle giderse "konsolları aldıran oyunlardır" olayını kanıtlatıcaklar bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr Salieri sent his regards...

vay be kaç sene oldu be... oyunu ilk yüklediğimde "EYO! geçmiş yıllarda geçen GTA" demiştim kendime. sonra senaryoya takılınca "GTA sux" moduna girmiştim hehe.

ss lerden gözüktüğü kadarıyla grafikler "ben süperim" diye bağırıyor da umarım "oh grafiğe verdik kendimizi sallayın oynanışı atmosferi" falan demezler. gerçi illusion softworks öyle bişey yapmaz da hani bi rahatlarlar da oyunun adını ayaklar altına alırlar diye korkuyorum.

AMA GELSİN ACELE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oyun cok güzeldide ben mafia olmak istiyorum yani emirler yağdırmak rüşvet vermek düşmanlarımı yok etmek şehri ele geçirmek istiyorum varmı böyle bir oyun yafs

Gangsters derim o zaman. cok guzel bir oyundur kendisi. her turlu pisligi yapmak mumkun yanliz 2. si degil ilki. bayagi eski bir oyun

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 03:21 tarihinde, raider tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yarış bölümününün bi hilesi vardı, galiba ilk tur bittikten sonra kısayolu kullanırsan yine tur bitirmiş sayılıyodun 5 dakkada geçiliyordu o bölüm. Normal yarışarak geçmek insan işi değildi resmen hatasız 5 tur kullanmak lazımdı heh.

Klişeleri bile güzel imba bi senaryosu vardı film gibi oyundu valla. Gta falan cidden yalan gelmişti mafia yı görünce. Sniperlık görevi bile vardı be hey yavrum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...