Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Pc,Xbox,Ps3 için çıkıcakmış.şimdilik oyun hakkında sadece bir kaç ss var başka birşey yok. http://www.2kgames.com/mafia2/home.html 1 deki havayı bozmazlar umarım + 1 dekinden daha sağlam bir senaryo süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 super oyunduda o bi yariş kismi wardi beni benden almisti bitirene kadar ahh ahh. atmosfer bozulmaz isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mafia harika bi oyundu. Grafikleri çok iyiymiş mesela, geçen gün kurup oynadığımda farkettim (hala kasabiliyo makineleri). Bi 2.sinin çıkmasını isterim, hatta ilkinden çok çok daha başarılı olsun. Ama ilk oyunun yeri ayrıdır. 2. ile ilkini aynı anda kurulu tutabilirim PC'ye çıkarsa. Bi de böyle giderse "konsolları aldıran oyunlardır" olayını kanıtlatıcaklar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mr Salieri sent his regards... vay be kaç sene oldu be... oyunu ilk yüklediğimde "EYO! geçmiş yıllarda geçen GTA" demiştim kendime. sonra senaryoya takılınca "GTA sux" moduna girmiştim hehe. ss lerden gözüktüğü kadarıyla grafikler "ben süperim" diye bağırıyor da umarım "oh grafiğe verdik kendimizi sallayın oynanışı atmosferi" falan demezler. gerçi illusion softworks öyle bişey yapmaz da hani bi rahatlarlar da oyunun adını ayaklar altına alırlar diye korkuyorum. AMA GELSİN ACELE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 oyun cok güzeldide ben mafia olmak istiyorum yani emirler yağdırmak rüşvet vermek düşmanlarımı yok etmek şehri ele geçirmek istiyorum varmı böyle bir oyun yafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 The Godfather, Scarface ve tabii ki GTA bu tarz oyunlar hep. Hatta şu ilk ikisini bi kuriyim ben, Mafia'dan sonra benzer tarz oyunlar arıyodum iyi oldu aklıma gelmeleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: oyun cok güzeldide ben mafia olmak istiyorum yani emirler yağdırmak rüşvet vermek düşmanlarımı yok etmek şehri ele geçirmek istiyorum varmı böyle bir oyun yafs Gangsters derim o zaman. cok guzel bir oyundur kendisi. her turlu pisligi yapmak mumkun yanliz 2. si degil ilki. bayagi eski bir oyun [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 03:21 tarihinde, raider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ananasavradas... hayatımın oyunlarındandır mafia. ne sağlam oyundu be. güzel güzel grafikler aşmış iyice hueahe pc ye çıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yarış bölümünü 5 6 kere geçemeyince uyuz olup format atmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yarış bölümününün bi hilesi vardı, galiba ilk tur bittikten sonra kısayolu kullanırsan yine tur bitirmiş sayılıyodun 5 dakkada geçiliyordu o bölüm. Normal yarışarak geçmek insan işi değildi resmen hatasız 5 tur kullanmak lazımdı heh. Klişeleri bile güzel imba bi senaryosu vardı film gibi oyundu valla. Gta falan cidden yalan gelmişti mafia yı görünce. Sniperlık görevi bile vardı be hey yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben saatlerce uğraşmıştım o yarışı bitirene kadar. Ama o kadar emek harcadıktan sonra aldığın zevke doyum olmuyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Valla ben very easy yaptıktan sonra 2. denemede (ilkinde kaza yapmıştım araba 40kmnin üstüne çıkmıyodu dsffsd) geçmiştim o yarışı. Very easy ile easy arasında dağlar kadar fark var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hilesi vardı onun, tabelalar vs olan yola girip başlangıç çizgisine geri teleport ederekten tur bindirebiliyordunuz. gelsin bir an önce güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 oynadığım en zevkli oyundu.inş yeni oynundada oyun zevki eskisi kadar üst seviyededir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mr Salieri send his regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/97707.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben de trailerını görüp geldim. şaka mıdır abicim bi de sitesi açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mafia 1, Max Payne motoruyla kullanilarak yapilmisti. Bunu acaba nasil yapiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 son sahnesindeki replik neydi mafia 1 in yaw ? unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Sitesi zaten açıktı bir kaç screenshot tan başka birşey yok içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 release date var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 gametrailer.com da ps3 ve xbox için var yazıo, korkutuo beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mafia 1'e tekrar başladım. Çok zevkli, özlemişim. :) [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 12:36 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 2k Games yalnız, Bioshock'un şirketi.. Yine crack için bekleriz 1 ay :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 mirage böle diyip bana mafia cd lerini aratıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar