LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Demin TV'de doktorlar dizisinin reklamı vardı show tv'de. Geçen sezonun finalinin tekrarıymış. Tanıtımda bir adamı ameliyat ediyorlar, yarmışlar adamın göğsünü, birden hemşire bayılıyor. Millet korkuyor falan ama kamera göstermiyor ne olduğunu. Bende düşündüm, amerikan dizisi olsa, adamın göğsünde öküz gibi tümör falan çıkmıştır, ciğeri kan içindedir, kalbi patlamıştır falan gibi şeyler olur. Ama hayır, nedir? Doktordan bozma herif: "Adamın içinde patlamamış roket var!!!!" Ya yuh. Valla yuh. Yani anlam veremiyorum, beynim almıyor. Genco içinde yazmıştım, aynen yazıyorum. Yani nasıl bir yönetmen böyle bir şeyi çekmeyi kabul eder, nasıl bir prodüktör buna izin verir. Baba madem uçmak istiyorsun, bari alçaktan uç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 patlamamış roket ? özel hastane ? mit ? kurtlar vadisi ? eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 lathspell... dayı bu dizi çalıntı bir dizidir. bu dizinin orijinali grey's anatomy dir. orada da bir bölümde hastanın içinde patlamamış top bulunuodu bazukadan atılan, bu da ondan çalıntı. türk dizisi olmasından gelen bir zırva değil, düpedüz kopya olmasından gelen birşey. bunu izlememiş, ve izlemeyecek olsam da, grey's anatomy inanılmaz sevdiğim dizilerden biridir. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Bende düşündüm, amerikan dizisi olsa, adamın göğsünde öküz gibi tümör falan çıkmıştır, ciğeri kan içindedir, kalbi patlamıştır falan gibi şeyler olur. Ama hayır, nedir? Doktordan bozma herif: "Adamın içinde patlamamış roket var!!!!" Ya yuh. Valla yuh. Yani anlam veremiyorum, beynim almıyor. Genco içinde yazmıştım, aynen yazıyorum. Yani nasıl bir yönetmen böyle bir şeyi çekmeyi kabul eder, nasıl bir prodüktör buna izin verir. bunlara hitaben söyledim özellikle. ama ek olarak, ufak bi gülle falan neyse de, orası öyleyse çok salak olmuş, roket adamın içine girmez nası girsin... roket lan bu uzun boru gibi bişey bi kere. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 03:28 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 genco güzel dizi.başlarda dalga geçiodum ama izlenir konusu klasik.oyunculuk tartışılır.ama izleniliri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 eğlenceli bi dizi genco. başroldeki adamın sesinide polat alemdarı seslendiren adam seslendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 işin komiği, burda çok dalgasını geçtik ama ben ilk defa bi dün baktım. kimin eli kimin cebinde bi durumu var ama izlenmez değil hani. beklediğim kadar kro çıkmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bilimkurguda son noktadır bence adamın göğsünde patlamamış roket olması, x files'dır betılstar galaktikadır. kaçırmam ben o bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Grey's Anatomy'den çalınma olduğunu biliyorumda bu öküzlemesine bir çalma olmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Yahu bölümün konusunu bile çalmışlar, nasıl rezil mahlukatlar bunlar aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya geçen gün fox da greys anatomy e denk geldım orda aynı bölüm vardı herşeyi aynı çocukla kızın bi kenarda korkup konuşması doktorlardan birinin kaçması sonra birinin elini çıkarıp diğer doktorun tutması herşey tamamen aynı. Ayrıca niye girmesin roket abi? Black Hawk Down da kapıyı delip adamın karnına roket saplanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 grey's kral dizidir konusu olaylar vs ayrıca insan bu isteyince roket bile alır göğsüne:) doktorlar baştan aşağı kopya da işte ahlak ayağına değiştiriolar biraz grey's de ilk bölümde barda tanışıp evde sevişiolar stajyerle doktor; doktorlarda yağmurlu bi günde aynı taksiye biniolar fln:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 nasıl sokmuş acaba o roketi icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi hiçbir insanın göğsüne dik olarak roket girmez. g.tünden mi giriyor afedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 küçükken maytap yutmuş, sonra o adamla büyüyüp roket olmuş.öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kız kaçıran büyümüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Grey's'in kendisi de ER ve Six Feet Under'dan az çalmış değil ama böyle esinlenmiş gibi çalıyorlar, direk copy/paste değil. Ülkemizin insanı direk yüzsüz, ah ah gavur takipçisi olacak da bu herifler günlerini görecek, işte onu dizi niyetine izlerim elimde patlamış mısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ya ülkemizde 1:1 çalıyorlar. Yani bence yüzsüzlüktür bu, dalga geçmektir insanlarla. İşte bu herifler çalıyor, millet izliyor, bu üretemeyen insanlar bölüm başı 40-50 milyar kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 birçok dizi böyle uyarlamalar yapılırken telif ödüyor, doktorlar ödüyor mu bilmiyorum ama. daha önce according to jim ve married with children benzeri dizilerin, bi de yamulmuyorsam kerem ile aslı tadında bi ismi olan dizinin ödediğini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hemen açın abi grey's anatomy olayını aşıp nip tuck tribine girmiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 geçen fox tv de grey's anatomy i (yanılıyorda olabilirim bi bakıp geçmiştim aklımda öyle kalmış) gördüm türkçeydi galiba izleyen leynn bu dizinin aynısı bizdede var diyormudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bomba olayı çok bombaydı ama yapacak bişeyin olmamasından dolayı izlemiş bulundum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 patlamamış roket doktor ameliyat bayılan hemşire :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 geçen hafta ki bölümü izledim, güzle veya kötü, başka bişey olmayınca izleniyor hakkını yemiyim dizinin greys anatomy nin seneryosunu işliyor deniliyordu (belki yine devam ediliyodur izlemedim ben onu) ama çakma christian troy rolünde biri diziye katıldı, nip tuck havası esiyor şimdi de, nip tuck ı özledim birden, yeni sezona ısındırdı biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mark Sloan çakması o da işte , var yani Grey's de , Nip/Tuck ütmesi değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar