Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doktorlar dizisi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Demin TV'de doktorlar dizisinin reklamı vardı show tv'de. Geçen sezonun finalinin tekrarıymış.

Tanıtımda bir adamı ameliyat ediyorlar, yarmışlar adamın göğsünü, birden hemşire bayılıyor. Millet korkuyor falan ama kamera göstermiyor ne olduğunu.

Bende düşündüm, amerikan dizisi olsa, adamın göğsünde öküz gibi tümör falan çıkmıştır, ciğeri kan içindedir, kalbi patlamıştır falan gibi şeyler olur.

Ama hayır, nedir? Doktordan bozma herif: "Adamın içinde patlamamış roket var!!!!"

Ya yuh. Valla yuh. Yani anlam veremiyorum, beynim almıyor. Genco içinde yazmıştım, aynen yazıyorum. Yani nasıl bir yönetmen böyle bir şeyi çekmeyi kabul eder, nasıl bir prodüktör buna izin verir.

Baba madem uçmak istiyorsun, bari alçaktan uç ya.
Mesaj tarihi:
lathspell...
dayı
bu dizi çalıntı bir dizidir.

bu dizinin orijinali grey's anatomy dir.

orada da bir bölümde hastanın içinde patlamamış top bulunuodu bazukadan atılan, bu da ondan çalıntı. türk dizisi olmasından gelen bir zırva değil, düpedüz kopya olmasından gelen birşey.

bunu izlememiş, ve izlemeyecek olsam da,
grey's anatomy inanılmaz sevdiğim dizilerden biridir.

saygılarımla.
Mesaj tarihi:
said:
Bende düşündüm, amerikan dizisi olsa, adamın göğsünde öküz gibi tümör falan çıkmıştır, ciğeri kan içindedir, kalbi patlamıştır falan gibi şeyler olur.

Ama hayır, nedir? Doktordan bozma herif: "Adamın içinde patlamamış roket var!!!!"

Ya yuh. Valla yuh. Yani anlam veremiyorum, beynim almıyor. Genco içinde yazmıştım, aynen yazıyorum. Yani nasıl bir yönetmen böyle bir şeyi çekmeyi kabul eder, nasıl bir prodüktör buna izin verir.

bunlara hitaben söyledim özellikle.
ama ek olarak, ufak bi gülle falan neyse de, orası öyleyse çok salak olmuş, roket adamın içine girmez nası girsin... roket lan bu uzun boru gibi bişey bi kere.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 03:28 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya geçen gün fox da greys anatomy e denk geldım orda aynı bölüm vardı herşeyi aynı

çocukla kızın bi kenarda korkup konuşması doktorlardan birinin kaçması sonra birinin elini çıkarıp diğer doktorun tutması herşey tamamen aynı.

Ayrıca niye girmesin roket abi? Black Hawk Down da kapıyı delip adamın karnına roket saplanıyordu.
Mesaj tarihi:
grey's kral dizidir konusu olaylar vs
ayrıca insan bu isteyince roket bile alır göğsüne:)

doktorlar baştan aşağı kopya da işte ahlak ayağına değiştiriolar biraz
grey's de ilk bölümde barda tanışıp evde sevişiolar stajyerle doktor;
doktorlarda yağmurlu bi günde aynı taksiye biniolar fln:)
Mesaj tarihi:
Grey's'in kendisi de ER ve Six Feet Under'dan az çalmış değil ama böyle esinlenmiş gibi çalıyorlar, direk copy/paste değil. Ülkemizin insanı direk yüzsüz, ah ah gavur takipçisi olacak da bu herifler günlerini görecek, işte onu dizi niyetine izlerim elimde patlamış mısır.
Mesaj tarihi:
Ya ülkemizde 1:1 çalıyorlar. Yani bence yüzsüzlüktür bu, dalga geçmektir insanlarla. İşte bu herifler çalıyor, millet izliyor, bu üretemeyen insanlar bölüm başı 40-50 milyar kazanıyor.
Mesaj tarihi:
birçok dizi böyle uyarlamalar yapılırken telif ödüyor, doktorlar ödüyor mu bilmiyorum ama. daha önce according to jim ve married with children benzeri dizilerin, bi de yamulmuyorsam kerem ile aslı tadında bi ismi olan dizinin ödediğini biliyorum.
Mesaj tarihi:
geçen fox tv de grey's anatomy i (yanılıyorda olabilirim bi bakıp geçmiştim aklımda öyle kalmış) gördüm türkçeydi galiba izleyen leynn bu dizinin aynısı bizdede var diyormudur acaba
Mesaj tarihi:
geçen hafta ki bölümü izledim, güzle veya kötü, başka bişey olmayınca izleniyor hakkını yemiyim dizinin

greys anatomy nin seneryosunu işliyor deniliyordu (belki yine devam ediliyodur izlemedim ben onu) ama
çakma christian troy rolünde biri diziye katıldı, nip tuck havası esiyor şimdi de, nip tuck ı özledim birden, yeni sezona ısındırdı biraz da
  • Yeni Oluştur...