Killer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Evet artık ingilizce akımından kurtulup türkçe kısaltmalar kullanmanın zamanı geldi. LoL yerine BsG diyorum Bir sürü gülücük Roflmao yerine Ygyyg Yerde g.tüm yırtıla yırtıla gülüyorum. eet önerilerinizi bekliyorum ok thnx kib bye sçs akbk brv tbr mortingen Finiş Bay not:ingilizce akımından kurtulalım diyosunda finiş bay falan nie yazıyosun diyen tipler cıkmasın ok? fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 BKG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 BsG BFG yi andırması nedeniyle beni ben.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 açılımınıda yazın.Bkg bak kendine gül mü? sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bsgçk gibi bişi de yapılabilir o zman.. bi .. git çay koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 LoL yerine BsG diyorum Bir Sürü Gülücük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bi kop gel olsa gerek. Ayrıca bsg küfürlü bi kısaltma ne yazıkki. BSGÇK şeklinde daha uzunu vardır, çk çay koy anlamına gelir. ÇG diyebilirsin lol yerine, çok güldüm. çg dasaa saniye farkıyla geçmiş beni :) [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:07 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 LoL yerine GdG (gülüyor dışarı gürültülü) RoFL = YüZG (yuvarlanıyor üzerinde zemin gülüyor) deseydin çok daha güzel olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Battlestar Galactica neredesin? garbageda arıyorum seni, çık artık! çık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 adama bsg dersen yanlıs anlar..o ne öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 LQTMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 wtf=>bnbsy açılımı doğal olarak küfürlü +18 LTFN =P [spo](bu ne biçim sikindirikliktir yahu) [/spo] [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:33 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 çükübik çünkü üniversitede kapanan üst ülke branşları istenmiyor kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 fikibok [spo] ferrarisinin içinde kakalayan isimde bilge olan kazma[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 LOL lots of laugh değil laugh out laud THX GG BB AY PARDON TŞK KİB İYİ OYUN [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:50 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 BSGÇKG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 OMFG=AKT [spo]Aman Kahrolası Tanrım![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bi sie git çay koy gel değil mi yaz bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 APPPPCPIPSP AGA PARTİ PLS,PARA PLS,CHAR PLS,ITEM PLS,SIE PLS (ITEM YAZILDIĞI GIBI OKUNACAK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bu bsg'yi yanlış anlayanlar olabilir ama hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben onu asla bir sürü gülücük olarak anlamam. (bkz. imzam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 eheh. KHKMİ [spo]küfürbaz hatun kişisi modeli işte.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ayıp ettnn.. kim benm küfretiimi görmüş :) [spo]ambti :P[/spo] [spo]şaka :)[/spo] [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:39 tarihinde, urmesque tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 [spo]şaka [/spo]demesen de bi koptum ben burda hauhauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yaparım öle şeyler arada [spo]haha[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar