Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 pkk nın o zamanki boyutlarıyla simdiki boyutu cok farklı onu eklemek isterim [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 23:34 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 O zamanda katillerdi, hainlerdi, nankörlerdi şimdi de. O zaman da kürtlerin adını kötüye çıkarıyorlardı, şimdi de. Perinçek' in ne halt olduğu belli, şu resimlerden ilkokul çocuğu bile anlayabilir. Ne demek elini sıkmasa vururlardı ederlerdi? Şaka mısınız? Ya, adam oraya gitmek mi zorundaydı? Zorla mı götürdüler? Sokak karısı gibi sırıtmasını biliyor. Kim nereye çekerse oraya gidiyor, tamamen değişerek gelişiyior bir arkadaşın dediği gibi. Adamı savunuyorsunuz diye mantıksız mantıksız konuşmayın. Adam değişiyor işte belli nolduğu, sırf prim. İleride Bush' un da elini sıkar merak etmeyin.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 1980lerin sonu 90'ların başının PKK'sı ve sol cenahta onların görüldüğü şekil ile günümüzün PKK'sı arasında inanılmaz fark var hatta alaka bile yok. Aynı şekilde o zaman tehdit değerlendirmesi nedeni ile ordu da bugünki ile alakalı değil. En basiti Hizbullahı kimin yarattığı bilinen gerçekler. Bu işlerde bütün taraflar için dün dündür bugün bugündür. İstisnasız durum bu şekilde. Çok çetrefilli ve yanlış anlaşılmaya açık konular o sebepten fazla girmemeli ama bu duruma zira o yılları yaşamayanların anlaması olanaksız, hatta yaşayanlar bile farklı farklı yorumlar.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ha birde Perinçek'i ve İP'li tayfasını 90'ların başında da sevmezdim, şimdi de sevmem o ayrı.
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Gökçe Fırat'a ayrıca değiniriz sonra, kendisinin MİT kontrolünde çalışan bir ajan olduğu belgelidir. Gerçekten emrak ediyorsan emniyet raporlarını Ankara'da gösterebilirim sana. O İlk fotoğraf Apo ile 2. görüşmede çekilmiştir ve resimden vay bölücü, köpek, ezin kafasını gibi bir anlam çıkarmak sadece size mahsus sanırım. 2. resim de Perinçek ve Apo 70 sonrası yaşanan olaylarda tutuklanıyor ve o zamanlar devrimci hareket içinde yer alan iki kişi aynı karede görüntüleniyor. Bugün benim beraber dolaştığım okul arkadaşım yarın kafa kopardı diye ben katil mi oluyorum? Saçmalıyorsun yine, silahlı kuvvetleri ölümüne savunma durmu asla sözkonusu olamaz. Söylenen ordunun geçmişteki ABD güdümünde yaptıklarıdır. Evet o kapakların hepsi doğrudur. Güneydoğu'daki halk solcu olmasın diye pkkyı bizzat devlet kullanmıştır (daha sonra da hizbullah bu role sürünmüştür, ki devlet yetkililieri de her iki olayı itiraf ediyor). Bak o kapakta ne yazıyor, Kürt düşmanlığı, ABD kontrolünde olması, darbe vs. Ordu diye her yaptığına şakşakçılık mıyapacağız? 12 Eylül'ü, 12 Mart'ı savunabilecek kadar aklından zorun mu var? Doğu Perinçek Türklük üzerine en kapsamlı çalışmaları yapmış kişilerden birisidir, verdiğin parça genel yazının ufacık bir bütünüdür. Sana Bozkurt Efsaneleri kitabını öneririm. said: boluculuk yapmaktan defalarca tutuklanmis ve hukum giymis bir adam bu bugun biz kardesiz turkiye turklerindir boldurtmeyiz diyor Abi atıp tutmaktan başka numaran yok. Bir tane dava göster bölücülükten yattığı? Aslı astarı olmayan saçmalıkları sunma bana. Verdiğin bütün bağlantılar Türk Solu'ndan. O kadar Türk Solu dedim, diğer arkadaşlar da öğrensin. Bu oluşum 5 yıl kadar önce rektörler başta olmak üzere, öğrencilerin Ankara Tandoğan'da yaptığı büyük yürüyüşü baltalamış, medya günelr boyu Ordu Göreve pankartını açan üçbeş başıbozuk sebebiyle tüm katılımcıları darbeci ilan etmiştir. Bütün Kürtlere ölümü andıran, lahmacun yemeyin, Kürtler'den alışveriş yapmayaın, İbo dinlemeyin gibi MHP'nin bile inanamadığı bir düzeyde ırkçılık yapmıştır. Son seçimde ise DTP meclise girmesin diye ABD piyonu AKP'ye oy verilmesini istemiştir. Savunduğun kişilikte adamlar bunlar işte. Ayrıca aldığın cevaplardan sonra haklısın demek yerine yeni yeni saldırılarda bulunman da ayrı çaresizliğin, olaylara bir de diğer taraftan bakmaya çalış, hadi bakalım.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Perinçek Mitçidir. 80 öncesinde de sol sonrasında da solcu camiada satılmış olarak tanınmıştı. Adam olsa lafını ciddiye alan çıkardı. Bunu solcu zannedip bizi de bunun gibi zannediyorlar.
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Gece gece de olsa inanın uğraşmayı isterdim, ama laftan anlamıyorsunuz. Birisi Türk düşmanı, ordu düşmanı diyor; öteki mitçi diyor vs. Belgeyle konuşulmadığı sürece ne gevelerseniz geveleyin doğruyu bulamayız.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 fanatiklik kotu sey perincekle baglantin ne?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 iki fotoğrafa bakıp fikir sahibi olduğunu sanmak kolay şey olsa gerek. bu konuda fedaykin'in söylediklerine (iç konuşmalarımızda ayrılıklar olduğu kesin olsa da) katılıyorum. perinçek'in kim olduğu derin mevzudur. şimdi beğenmediğini söyleyen arkadaşlar tanıdıkça sevebilir, beğendiğini söyleyenler tanıdıkça nefret edebilir. fakat en azından "çok yüzlü" bir insan olduğunu söylemek rahatlıkla mümkün.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Şaka mısın diyen şahıs; kimseyi savunduğum yok etrafta antici olarak ponpon kızlık yapan sizsiniz. Eğer haberci olarak gittiysen oraya öpe öpe ellerini sende sıkardın diyorum. Diğer fotolarla ilgim alakam yok ama eleman el sıkışma anında kendi sağlığını tabi ki göz önünde bulunduracak. Röportaja gitmişsin, adama ben teröristlerin elini sıkmam! diye tavır mı koyacaksın?
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Yazarken kolay tabiki böyle hitaplar şaka falanda değil o durumda sende ellerini sıkardın emin ol. Bu aynı şey gibi milliyetçi bir gencin askerliğe bakış açısı; askerlik öncesi vatani görev askerlik sonrası cehennem gibi ve tavsiye edilmeyen boş birşey... PS: Sadece olay değerlendirmesi bu adamı hiç sevmiyorum...
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sorun o degil sorun fotograların pkk faaliyetlerinden once cekilmis olması.
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Doğu perinçek bizim aile dostumuz yav. Oy vermem ama o adama.
Öne çıkan mesajlar