Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simpsons are going to Turkey!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Coptic dediği kıptiler. Ortodoks olması lazım. Katolik ve protestanlara ters biraz. Hehe ben çok güldüm onda. Genelinde güldüm, baya güzel olmuş. Bide adamlar kesin biliyodur kahramanmaraşta deniz olmadığını ehue
Mesaj tarihi:
Ehehe elemanlar İsa'ya Jebus Jebus diyip duruyordu bir bölümde =) Elindeki incil'in içinde içki olmadığını görünce "Neden Tanrım!!" diye bağıran bir insan Homer, ne dese izlerim walla :D
Mesaj tarihi:
Simpsons amerikan kültürünü bie dalgaya alan bir dizi. Abartılacak birşey yok, adamlar ayrıca saçmalığı da göstermiş. Amerikan halkının avrupa halkını ne kadar az tanıdığını gösteriyorlar. Ayrıca her türlü halka hicvediyorlar. Kaldı ki Homer birşeyi ondan iyi yada doğru yaparlarsa yapanlara "Jerks" der. Bu bilinen bir gerçek. Bütün bölümleri var bende bu dizinin. Polatı Springfield'a yollamaya gerek yok..
Mesaj tarihi:
ehah patide okuzleme tepki gormemek guzel

toplum oalrak huyumuz bu

age of empires 3 de istanbul neden constantinapole diye olay cikarmis
osmanlilarin bayragi turk bayragi diye forum spamlamis
seneryoda maltaya saldiran yeniceri komutanina sehri savunan ana karakter "you turkish dog!" dedi diye FUCK MICROSOFT FUCK GREEECE!!!!1111 ANANIZI VAR FUCK BEN topicleri acan bir milletiz biz

kladiki komik olan ageof3 de aslinda en kral iyi karater cikiyordu sonradan o yeniceri karizmasiyla eziyordu diger karakterleri

misal ben microsoft olsam bi sonraki oyuna turkleri koymam bu kadar okuzleme tepkiden sonra
ne koy ne ugras
Mesaj tarihi:
simpsons da bolca türklerle alakalı muhabbet geçiyor zaten. Benim tahminimce senaristlerden birinin türkiye ile alakası var. Gelmişmiş, görmüş olabilir buraları beğenmiş olabilir.

Bir bölümde de marge ın eski bir arkadaşıydı sanırım simpsonlara şiş kebab yapıyordu ve istanbula gittiğinde öğrendiğini falan söylüyordu.

Yani türklerlle ilgili 3-5 bölümde bir mutlaka birşey kullanıyorlar. =)
Mesaj tarihi:
o diil de şu şarkıyı nasıl bulucaz..not constantinapole olanı

edit: buldum
http://www-unix.oit.umass.edu/~yavuzcet/lyrics.htm

Words by Jimmy Kennedy
Music by Nat Simon

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:11 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...